Partyflock

Triest

 
Forumonderwerp · 17624
ik snap niet waarom verschillende mensen hier op pf en op feesten en op straat enzo altijd over drugs praten alsof het onwijs stoer is ofzo. dingen als. DAT FEEST WAS ECHT SUPER IK WAS HELEMAAL VAN DE KAART , of ,IK SNAPTE DR NIKS MEER VAN IK WAS HELEMAAL LEIP. en dat soort dingen. ik vind het helemaal niet stoer ofzo ik vind zulke mensen gewoon ZIELIG!

ik gebruik zelf niet. me vrienden wel. en als je wil gebruiken moet je dat ook doen, maar ik word alleen kotsmisselijk van dit soort figuren die dr zo stoer over doen.

dus nogmaals dit soort figuren zijn gewoon ZIELIG!!!!
wheheheh
(Y)ke dan krank
Jeffrey ----> LOLZ !!!!

Game, Set, Match !!

UR The Winner (Y) :D
houwe zo:P
Ik snap wel wat je bedoelt ja...
Het "geklets" zal ook wel een beetje aan de leeftijd liggen.
Tis gewoon dat je graag verteld hoe goed je je voelde op dat moment en hoe jouw belevenis was. Dat is toch leuk. Het heeft niks met stoer zijn te make,tenminste,bij mij niet.
grappig...
ik heb er weer moeite mee als mensen gaan vertellen dat ze absoluut niet gebruiken.

ze zijn te benijden,maar als ze erover vertellen komen ze zo wijs over.
laatste aanpassing
sja, misschien ligt het dan weer aan mij, maar als ik zo lam ben dat ik compleet de weg kwijt ben of wat dan ook, dan ga ik daar niet trots over lopen vertellen hoor...

en inderdaad, als mensen zeggen van: ja, dat feest was, ik was helemaal de weg kwijt, dan ga je voor de verkeerde reden naar een feest toe!!! net als van die mensen die dan zeggen van: ja ik heb zin in qlimax!!! :xtc::XTC::XTC:

heel triest, je gaat toch niet naar een feest om drugs te gebruiken?!?!?!
Iedereen ze eigen feessie denk?! altijd dat gezeik op andere, hou je gewoon met je zelf bezig en laat iedereen in ze waarde...

"heel triest, je gaat toch niet naar een feest om drugs te gebruiken?!?!?!"

Moet iedereen toch lekker zelf weten denk......:S erger je niet over al aan...pleurt op...
Gekhous-->mensen die zegge 'ik heb zin in dat-
en-dat feest!'Die bedoelen
dus gewoon dat ze zin hebbe
in dat feest,de muziek,de lichten,
de kick van het samen 1 zijn,zeg
ik t zo goed?!

En zoals ik al zei,bij mij heeft het he-le-maal nikz te make met stoer zijn. Je hebt natuurlijk altijd van die meelopers of iets dergelijks,maar ga niet iedereen over 1 kam scheren!
Dat is ZIELIG!!
Ik :kots: op zeikers
jow peeps, /premature warning mode/
Hou t netjes ok :)
Ik ben het helemaal eens met In_effect.
je moet het zelf ervaren om mee te makuh, dus bekkie houwuh hahahahahahaha
LaDy-VaNa-->;-) Ja toooch!
laatste aanpassing
Ligt er aan op de manier hoe je verteld.
Sommigen lopen wel, zoals DIE HARD zei, beetje mans te doen.
Maar anderen vertellen het gewoon rustig aan elkaar, dan is gewoon leuk om dat te vertellen vinnnik. :D
Ja beetje triest :(
Ik vind dat DIE HARD groot gelijk heeft!!
Je kan ook na iedere punt een hoofdletter gebruiken, zoals je in groep 3 geleerd hebt.
ik walg van krankheimer die te makkelijk de discussie aangaat met iemand die gewoon maar wat raaskalkt. wat wil je nou zeggen man krankinjekanus?

ik snap wel wat diegene bedoelde.
tis toch niet leuk dat gelul van wie kan er meer :

drinken
slikken
snuiven
neuken

noem maar op. triest gelul. en krankhoer kan niet op niveau discussie voeren, das inmiddels wel duidelijk. en dat er mensen zijn die hun belevenissen aan elkaar vertellen enzo daar ging dit topic niet over het ging over irritante dingen. dus dat er mensen ook rondlopen die ook vertellen, hoeven zich niet meteen aangesproken te gaan voelen mijns inziens.

en trouwens, ik heb er nu een hekel aan, ook aan sommige totaal vertiefde koppen, maar zelf ben ik er vaak genoeg debet aan geweest.,

so what.

lkrankheimer moet lekker krank thuis blijven met ze stomme reacties.

en ik moet verder ook me kop houe

doei
omdat je als gebruikers onder elkaar, dat normaal hoort te kunnen vertellen, zonder dat ze gelijk denken dat je het vertelt om stoer te doen... als ik op een feest sta, en ik zeg tegen een gast, ja ik heb er al 4 op, is dat niet om tof te doen, maar omdat ik weet dat hij als medegebruiker weet hoe je je dan ongeveer wel zou moeten voelen. Zonder meteen te denken dat ik stoer probeer te doen.
wheheeh, ouweschool, kusje?
je komt een beetje gefrustreert over, grappig. vertel eens, wat is er mis gegaan vandaag. stik je bijna in meur van je Pipi? zou ik ook gefrustreert van raken.

trouwens, als je op "niveau" wilt discuseren moet je een andere forum zoeken whehehe
laatste aanpassing
2 ouweschool : omfg het is in tijden dat ik zo hard heb gelachen om iemands post :P vooral het stukje :

"en trouwens, ik heb er nu een hekel aan, ook aan sommige totaal vertiefde koppen, maar zelf ben ik er vaak genoeg debet aan geweest.,

so what.

lkrankheimer moet lekker krank thuis blijven met ze stomme reacties.

en ik moet verder ook me kop houe

doei"

LOLOLOLOL
Kijk
1 ding:

Ik vind jullie allemaal lief (L), go hard, not slow :D

De housepinda heeft gesproken
laatste aanpassing
hmzz ben ik dan de enige die spuugt op mensen zoals die hard die op sommige foto's met hun handje in de lucht staan omdat ze beweren nazi te zijn, en achteraf nog durft te zeggen dat ie er nix aan kon doen omdat ie droke was?

jeps op dat soort mensen spuug ik.

bleghhhhhhhhhh
Die hard zal je nie met zen rechterhandje in de lucht rond zien lopen...moe je nie over hem zeggen als je um nie eens kent.
Vreeeeeeeeedddddddddeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooppppppppppppp aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrddddddddddd :D
vergeet niet feesten doe je voor de lol !!!! :P :D
Kotsmisselijk maarten? o???
JOh, ik vind et dus echte bullshit dat lui gaan lopen zeiken over anderen. Kijk eerst eens fftjes naar jezelf ofsow! Ik weet van mezelf dat ik geen recht van spreken heb over dit soort stuff, maar ik toch moet ik het ff kwijt. Mensen zijn mensen omdat ze met elkaar praten, enwaarover je praat maakt toch geen ruk uit? De een prat oveer pc's de ander over voetbal en dan heb je toevallig ook nog wat luitjes die wel eens wat kwijt willen over een feest waar ze naar toe zijn geweest, kijk, en dan mag je natuurlijk niet weglaten dat je hebt gezopen of geslikt of ge-weet-ik-veel-wat.
:respect:
Ik bedoel, ik loop zelf ook vaak te vertellen wat ik lekker vind en leuk enzo, WHO CARES????!!!
Weet je wat pas TRIEST!!!! is???
GHB in iemands drankje gooien.GVD!!! Ik snap niet waar dat voor nodig is!Je verpest iemands avond, en nog belangrijker, iemands gezondheid!Ik vid dit echt in- en intriest!!!
2 sjakkie : Daar ben k t mee eens.
Precies, feesten doe je voor je lol, niet voor de dope.­[IMG]http://www.gamers-forums.com/smilies/kao/otn/pflowerhat2.gif[/IMG]
Nee doe je ook niet voor de dope tuurlijk niet dat doet bijna niemand volgens mij:S Maar dat eeuwige gezeik op anderen moet een keertje voorbij zijn wordt alleen maar erger! Laat iedereen gewoon lekker ze gang gaan en let er niet op als je last van iemand hebt zeg het dan recht in ze bek of hou het gewoon voor je... Dat vind ik iig
Zolang niemand me gaat wijsmaken dat ik t helemaal helder nooit zo naar mn zin kan hebben als iemand die wel gebruikt, vind ik het allemaal prima

Vooral als je vage berichtjes krijgt van mensen die vaag zijn :D ;)
Feeste doeje met juh pote nie metje mond :p
feesten is een hoofdzaak
drugs is een bijzaak
en zeker geen noodzaak
WHiTeJuNKie 28 september 2002 16:09
Die hard zal je nie met zen rechterhandje in de lucht rond zien lopen...moe je nie over hem zeggen als je um nie eens kent.
--------------------------------------------------
en bedankt.jij begrijp ut wel.ik heb ook nooit beweerd dat ik nazi ben trouwens dus ozzi o hou jij nou maar gewoon je bek ofzo of laat zien waar ik dat gezegt heb.


GeK'WiJFiE 29 september 2002 15:42
Kotsmisselijk maarten? o???
-------------------------------------------------
ja kotsmisselijk en jou heb ik vanmiddag al uitgelegt welke en wat voor types ik bedoel
je hebt t nie gezegd, alleen liegen de foto's er niet om

k wil em best plaatsen hoor...allemaal.

:kots:
drugs gebruiken moet je helemaal zelf weten, ik vind dr echt nix stoers aan als je een weekendje heb gepartyd en je weet er de volgende dag nix meer van. Ik gebruik zelf ook wel en ben dr ook niet altijd trots op, maar toch blijf ik het leuk vinden maar vooral niet stoer.
ik ben het volledig met ~jakkie~ eens!!!!
degene die dat afgelopen zaterdag heeft geflikt die is nog niet jarig want als ik die gast nog een x zie maak ik hem echt af!!dus bij deze:

DAS PAS TRIEST!!!!!!!!
DevilDoll-> dat zeg ik. als je wil gebruiken moet je dat gewoon doen vind ik ook.als je dat lekker vind of dan lekkerder feest, waarom niet? maar je heb er ook van die sippe gassies tussen die erover praten of het vet stoer is enzo.

--------------------------------------------------
OzziE_O-> ten eerste die foto's zijn hier al bekend en ik ben heus niet trots op die foto's ofzo.en ten tweede , jij zeg dat ik heb GEZEGT dat ik nazi ben dus ik wil zien waar ik dat gezegt heb. nu zeg je net zelf dat ik dat ik dat NIET gezegt heb dus wat lul je nou eigenlijk?
laat al die mensen maar lekker lullen en denk der gewoon niet teveel over na.
als je gaat zoeken vind je altijd wel wat om over te klagen.
je kan ook net zo goed zeggen dat het alleen maar stoer is om te vertellen op welk feest je bent geweest, zo is eigenlijk is deze hele site gebaseerd op stoer doen....
:S ech wel kei stoer hiero
Ben je werkeloos ofzo?????? Dat jij de tijd hebt om je daar druk over te maken! Laat ze lekker schreeuwen,Jij voelt je toch niet verrot op maandag?!
Kijk het zijn mooie ervaringen en over mooie ervaringen praat de mens graag, vooral in t begin wanneer alles nog nieuw is....kijk eens naar lui die praten hoe stoet het is om over drank te praten...laat iedereen in zn waarde en als je er niet naar wil luisteren hoef je niet te luisteren...gasten zoals jij zijn triest en lullen er het meest over als ze het gebruiken
Ach laten we mekaar geen mietjes noemen ..

Gewoon samen , naast elkaar feest vieren . De een strak van de dope, de ander van de drank of nuchter whatever, als t publiek in onderlinge groepen gerangschikt wordt , wordt het ook zo'n saaie bedoening. Ik hou wel van een zaal vol verschillende mensen in alle staten van welzijn ..
en als ze dr over willen praten , so be it.


Geniet van je :xtc: , enjoy je Spa Blauw , dan neem ik een biertje .. Proost ..
laatste aanpassing