Partyflock

Waarom vinden jullie Trance Energy commercieel?

 
Forumonderwerp · 17607
Voordat ik allemaal verwijten krijg met de woorden "het beuQT niehiet :(:(!!! dit is geen verwijt, maar een serieuze vraag.

Waarom vinden jullie Trance Energy zon commercieel feest?

Heb er over nagedacht maar ik kan niet bedenken waarom en ook de verwijten die Trance Energy krijgt vind ik niet terecht.

"De Line up is commercieel"
Alleen omdat het een "toegankelijke" line up is? Omdat er namen als Gielen staan? Gielen & co worden ervan beschuldigt er voor het geld te staan. Doen alle DJs dat niet (jammer genoeg!)? Ik ben zelf ook niet de grootste fan van Gielen, maar alleen omdat ie wat "makkelijkere" plaatjes draait is ie commercieel. Bullshit! Hardstyle DJ`s hoor ik al wekenlang niets anders doen! Man wees blij dat er een evenement is waar mensen na toe kunnen die gewoon wat "simpele" dance willen horen. Stel je voor dat ze jullie "beuQ feestjes" zouden vervuilen! Dus commerciele line up vind ik een argument van niks! Leg mij het verschil maar eens uit tussen een "commerciele line-up" en een "niet-commerciele line up". Zolang een line up niet gratis te horen valt op het moment zelf, zijn alles line-ups commercieel.

"Trance Energy doet alles voor het geld"

Bull-Shit. Sensation was gratis zeker? De algemene organisatie verschilt niet zoveel hoor. Entree, drinken enz het principe is hetzelfde dus waarom zou juist alleen TE het voor het geld doen? Verdienen ze met hun andere feesten niks dan?

"Het publiek is dom / zijn nonos/ enz enz"

Waarom? Omdat ze Gielen goed vinden? Omdat ze voor de sfeer komen, een gezellige avond en niet zoveel waarde hechten aan een superperfecte DJ set met inhoud? Laat ze lekker in hun waarde, heb liever zon publiek dat het publiek op Sensation Black die een DJ uitfluiten.

Dus ik kan er niet opkomen waarom juist Trance Energy als commercieel wordt ervaren en de rest van alle evenementen van alle organisaties juist niet?!

Waarom, mensen Waarom???

Ik vind het zelf een heerlijk feessie waar je je zeker kan vermaken (als je maar wil) en een heerlijke afwisseling tussen de hardstyle feesten.
hehe...Broodje Beenham!!! ik en mijn matti's hebben daar een complex aan overgehouden. Ik weet niet welk feest het was, maarooit hadden we als afspreekpunt de Broodje Beenham kraam afgesproken. Niemand heeft ooit iemand teruggevonden omdat er dus drie van die kraampjes over het terrein verspreid stonden!! Sindsdien moeten we toch altijd weer effe lachen als we zo'n kraampje zien. Misschien als ik ooit weer eens een berg muntjes over heb, dat ik zo'n broodje neem..... :D
Als je weleens van die mensen spreekt die door TE of Sensation opeens helemaal verslaafd zijn geraakt aan de muziek ( neej niet de :xtc: ) issut toch leuk om te horen dat de DANCE wereld er weer iemand bij heeft.
Diegene leert vanzelf wel wat echt feesten is , je moet toch ergens beginnen.
Sommigen hierzo hebben alleen het geluk dat ze in de hoofdtijd van Thunderdome zijn begonnen.
laatste aanpassing
:D Thunderdome!!

Zoals ik al zei, Trance Energy is voor de startes onder ons. Zij hoeven nooit de ellende mee te maken van uren in een rij voor Sporthallen-Zuid staan, geen water in de WC's en meer van die ongein!!
Naar mijn interpretatie is Trance Energy is zo commercieel omdat:

- het een feest is waar alle soorten en maten mensen komen...nieteens v.d. muziek.(vanaf 14 jaar tot 35 , van hardrockers tot gabbers en alles wat daar tussenin zit).
- De muziek die je daar hoort loopt zowat synchroom met de muziek op radio 538..
Hardstyle rulezzzzz :D trance heeft gewoon zijn beste tijd gehad. :D
oke effe op iedereen reageren :D

Danielito: Wat jij zei over dat iedereen commercieel is vind ik echt super gevonden! al die qdance pikkies zijn net zo "commercieel", zo niet erger.

Nasty Bitch: ik zou het zelf niet mooier kunnen zeggen

GP: *gaaahaap* Once again is dit op ELK FEEST zo!!!! En wat is er mis met driekwartsbroeken??? Als je dat draagt ben je commercieel? Dus als je een biertje voo 2 euro koopt ben je niet commercieel?

Jane: helemaal mee eens. Alle vrouwen in dit topic geven allemaal super antwoorden!

oke behalve Christine Liebing dan: Waar slaat het nou op dat als er op een feest verschillende leeftijden komen dat het commercieel is? Dus als een feest publiek trekt tussen de 18 en 22 is het een super feest, maar als er oudere lopen is het een commercieel "tmf" feest? stieren-poep. Is dat juist niet het mooi van Dance? Dat iedereen, no matter what age, colour of race, zich ermee verwand kan voelen en zich erop kan vermaken? Ik zag op Shockers een vrouw lopen en schat haar minstens 55, met een giga-rode pruik op en een blauw latex pakje. Zulke dingen zijn toch schitterend om te zien? Dan ben ik trots op dat ik me tot zon open-minded publiek kan rekenen, maar als ik dan weer zon reactie als van jou zie, denk ik echt "wat gaat het achteruit" En de muziek zou gelijk lopen met 538? Wederom lul niet dom, das teveel eer voor 538. Het is toegankelijke dance muziek, das alles en het getuigt van weinig respect als je dit soort dingen roept.

Ilovehardhouse: scheer je weg uit mijn topic, jij dana-aap! Ik weet zeker dat Trance hardstyle gaat overleven en dat jullie volgend jaar weer "VET staan te BEUQUH" op een andere muziekstyl.

Ik ben trouwens geen trancer to tha bone ofzo, ik hou van alle stylen, wou dat meer mensen dit deden.
H Ranja!! Ik dacht dat je pas zondag weer aanwezig zou zijn!!

Leuk dat je er weer bent...neuken?? (geintje, kom op!!)
HA ik heb gewoon lekker zin in een feestje! That's it! :) lekker :bounce: :bounce:
danielito, geil lopend prostaatje van me, is goed nu neuken?

maar ik mocht eerder weg van me baas
er is een stijl die nooit weggaat ranja en dat is hardcore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dat zal best wezen, geen enkele styl zal nooit helemaal weg zijn.

Maaaaaaaaaaaaar daar hadden we het niet over:P
En als ik nou trouwens het volgende zeg:

"Mensen die de merken GSUSS, Replay, gstar, keycords, pumas enz enz dragen zijn commerciele kut-tmf kiddies"

mwah volgens mij is dan minstens de helft van dit forum een commercieel tmf kindje.

Dus mijn punt is; jullie poep uitspraken over Trance Energy zijn stom, want jullie doen precies hetzelfde!
je moet het niet zo nauw bekijken

kom op maak je niet zo druk

:D:D:D:D:D:D:D
laatste aanpassing
Ik denk dat veel mensen hier commercieel en mainstream door elkaar halen.
Ieder feest (behalve de illegale) is commercieel, maar niet elk feest is mainstream. ID-T organiseert veel mainstream feestjes, maar dat is ook logisch. Hoe meer mensen, hoe meer geld en mede daardoor kunnen ze zulke grote feesten neerzetten.
Ik moet niet zoveel hebben van mainstream (TE is in mijn ogen mainstream), omdat ik het gevoel heb alsof de dj's/producers niet meer platen maken, omdat dat een uiting is van creativiteit of omdat ze het leuk vinden, maar om zoveel mogelijk CASH binnen te slepen. De muziek wordt een eenheidsworst, waar TMF een goed voorbeeld van is.


Overigens vind ik dat ID-T op de sommige van hun feesten (Innercity, Shockers) goed de balans vinden tussen mainstream en de wat onbekendere stijlen. Zodat mensen die op Innercity komen voor de bekende namen ook als ze door de technozaal of de hardhouse zaal lopen denken van: "Hey, deze muziek klinkt wel goed. Dit moet ik vaker luisteren" Volgens mij is dit alleen maar goed.
(Zo goed Tjeerdo? 8))

Ranja 13 september 2002 17:06
ik vind mensen die op "heehoo" mensen kotsen, ook erg triest omdat ze geen respect kunnen opbrengen voor mensen die het naar hun zin hebben :RDat heeft niets te maken met respect, die mensen zijn gewoon schijtirritant. 8)
laatste aanpassing
Trance energy is idd een topfeestje.
Thialf wordt mijn vierde TE.

En ik vind het wel lekker een beetje afwisseling want hardstyle ben ik nu even zat.
Ik vind 't ook maar allemaal bull, ben op een zooi feestjes geweest...

Trance, HardHouse, Tekno etc...

En nog steeds vind ik Trance Energy hartstikke leuk.

Vind het juist fijn om ook afwisseling te hebben op al dat stampen ;) en ook je ontmoet daar andere mensen en dat is ook leuk.

Argument van dat gem. leeftijd 16 is... nah laatste TE was dat mooi niet zo. Lijkt me ook nogal sterk, minmum leeftijd is 18...

En wat dan nog? je bent zelf toch ook jong geweest? sta er bij stil dat je zelf ouder wordt en daardoor "lijkt" het publiek jonger te worden...

Het enige wat ik belangrijk vind is dat de mensen gezellig zijn... en of die mensen nou 16 zijn of 50... dat interesseert me dus geen ene hol...
Eerst was dr nix mis met de DJ's die nu "commericeel" genoemd worden. Maar nu dr meer mensen achter zijn gekomen dat Tiesto toch wel super kan draaien mag je dr opeens niet meer van houden want dan behoor je tot "de tmf kiddies". Want...onze Tijs brengt tegenwoordig clips uit. De loser!
K ben zelf ook meer into harde stijlen maar Trance Energy in Utrecht dit jaar vond ik super. Volgende week Qlimax want de hardstyle trekt me wel. En de TE locatie is niet geweldig. Maar al dat commentaar op de mensen die dr komen...can't blame them 4 loving the same kind of music.
2 tjeerdo: en ik hoef niet eens een awake kaartje goed he ;)
Kijk de reden waarom de mensen het commercieel vinden is het publiek voornamelijk...Het publiek wat daar te vinden is komt niet voor de dj zn draaistijl maar omdat ie een hitje heeft gehad en daarom bekend is bij het grote publiek...Dit publiek is dan ook voornamelijk jong en geen echte party gangers!
Wat heeft leeftijd in Hemelsnaam te maken met of je wel of geen partyganger bent... ?

Lees ff mijn stukje die hierboven staat
Het hoeft niet pers met leeftijd te maken hebben, maar is meestal wel zo. Het publiek dat Tha Master met recht omschrijft is volgens mij toch vaak wat jong.
Het is gewoon een feit dat jonger publiek wat meer mee loopt met de grote kudde, leeftijdsgenoten..Als mensen ouder worden ontwikkelen ze meer hun eigen stijl...
Noah
Artiest Cj Noah
Trance Energy moet zijn naam per direct laten vervallen..


Alleen TallaXLC mag zich trance noemen,
de rest is meer hard trance,

ken jij de set van tiesto@ TE?
Dat is trance,en dan kun je wel roepen van ja maar die trance bestaat niet meer bla bla

nee ID&T moet is mee gaan met de tijd,ipv alles beuk beuk maken...

Begin TE met progressive

Ik zeg:

Deep Dish
Oakenfold
Lemon*
Tiesto
Armin van Buuren
Ferry Corsten

Dat is TE,

geen jean die van club naar hardhouse en via techno weer terug gaat...

Deze namen zijn zeker bekend,maar ik heb nooit sets van hun gehoord met rare dingen,die je bij jean en gielen wel hoort!

Als deze namen er komen,staat er ook ineens een heel ander publiek,

maar ID&T wil scoren,

ID&T blijft stilstaan,waar UDC steeds verder mee komt!
Ik ga trouwens niet naar TE of naar Qlimax,maybe weekendje london?

Maarre,niet iedereen is commercieel???

wake up:

Ga jij naar feesten?
Betaal jij voor die feesten?
Koop je wel eens een cd of vinyl?Alle 3 beantwoord met ja?
Goedemorgen,u bent commercieel,mensen en dan ben je commercieel,en dan nog,ik loop ook in g-sus,vind jij mij commercieel?Jammer dan,we zijn het allemaal,ik denk dat je commercieel beter kan verwoorden voor "iemand die minder als mij is" want zo bedoelen sommige het!De slechterikken!:P

Begrijpen jullie wat ik bedoel?
Goedemorgen zeg....ik begrijp wat je bedoelt maar ik snap er niets van ;-)
Ik begrijp martyn helemaal, maar ik ken hem ook wat langer ;)(heb hem weleens naakt gezien! :o) Dit is precies wat ik bedoel en hij verwoord het perfect!!!
Kijk de reden waarom de mensen het commercieel vinden is het publiek voornamelijk...Het publiek wat daar te vinden is komt niet voor de dj zn draaistijl maar omdat ie een hitje heeft gehad en daarom bekend is bij het grote publiek...Dit publiek is dan ook voornamelijk jong en geen echte party gangers!

Omdat ze jong zijn zijn het geen partygangers? dat vind ik zo vreselijk dom geblaat! Mensen die voor de sfeer komen en niet voor de dj zijn minder als andere partygangers?? *kots kots*

Wat kan je beter hebben, de zogenaamde kenners op Sens Black die DJ's uitfluiten of een publiek wat helemaal uit zn naad staat te gaan op wat toegangelijker dance? hmmmmm ik weet wel wat ik liever heb :)
Omdat je kaartjes kunt winnen bij TMF!!??
laatste aanpassing
Ik haat Trance......:D
ik haat hardstyle apen die Chris Liebing uit fluiten?!
Techno ber alles, en wat heeft chris Liebing met Trance energy te maken?

kus ;D
Ik begrijp martyn helemaal, maar ik ken hem ook wat langer (heb hem weleens naakt gezien! :O ) Dit is precies wat ik bedoel en hij verwoord het perfect!!!

Haha ja toen met Shockers!
Damn hehehe :P
Mis ik hier even wat?? Beetje een exhibissionistische inslag, die Martijn ofzo??
Ranja, loop jij daar ook naakt dan? :-P
To Ranja: lees de reply van Tha Master, ik sluit mij bij zijn antwoord aan.

FF voor de duidelijkheid: natuurlijk hangt de leeftijd van het publiek niet af van hoe commercieel een feest dan wel niet is!!!!! Naar mijn ervaring is de gemiddelde leeftijd op de wat grotere / commercielere feesten wat lager (logisch). Dat is een v.d redenen dat ik de wat mindere commercielere / massale feesten op zoek. De leeftijd is hier wat hoger omdat de mensen daar meer voor de muziek op zich komen.. . Ik hou persoonlijk van deze sfeer!!!

.En jij kan het heeel duidelijk ook naar je zin hebben op een feest als Trance Energy. Dat respecteer ik, maar dan moet je ook open staan voor mensen die hier absoluut niet van houden!!!


AMEN
danielto,ik slinger graag met mijn piemol op grote feesten
Hahaha!! lijkt me ook wel lekker, wie weet dat 'ie nog in een mooi holletje landt dat daar ook rondslingert ­[img]http://www.smilies.nl/devil/evilgrin1.gif[/img]
op shockers was t wel genant hoor,
ik liep daar met me piemol te slingeren tijdens Monika Kruse,komt Ranja ineens naar me toe

en toen keek mijn piemol haar ineens recht in dr ogen,

toen werd ik wel een beetje rood hoor
Het is gewoon een feit dat jong publiek en mensen in de pubertijd vatbaarder zijn voor de mening van een ander waardoor ze niet voor de draaistijl komen maar voor de dj zn naam...ik ga liever niet uit tussen 16 jarigen en dat is mijn mening!
Tha Master 17 september 2002 01:13
Het is gewoon een feit dat jong publiek en mensen in de pubertijd vatbaarder zijn voor de mening van een ander waardoor ze niet voor de draaistijl komen maar voor de dj zn naam...ik ga liever niet uit tussen 16 jarigen en dat is mijn mening!

Tja je zegt het nu zelf dus. Reken maar dat op hardstylefeesten ook genoeg jong grut rondloopt dat alleen maar komt omdat ze hebben gehoord hoe geweldig Dana wel niet is.Bij Trance Energy valt het gewoon meer op omdat het zo massaal is.Op Multigroove bijv. paar weken geleden.Heb ik ECHT wel wat jong spul daar zien rondlopen hoor.

GREETZ!!
juist bellie (Y)

ja dat was wel raar hoor toen ik martyn zo tegen kwam, damn wat is ie big :o maar het was me ook al beloofd van te voren kan ik me nog herrinderen ;)
Anja,het was Job's zieke idee,laten we dat even voorop stellen!

L:PL
Ja maar had jij bezwaren?:)
Eigenlijk wel,maar ik liet me mee slepen door mijn emoties
nou ik ga gewoon lekker op Qlimax:bounce:!!!!
nou en ik ga lekker naar trance energy :P

en niemand houd me tegen :P
laatste aanpassing
Jaja en je had nog wel een meetlat meegenomen zodat we het konden meten!

*damn ik ga in mijn eigen topic off-topic! :o*
nou ik ga gewoon lekker op *STAMP* Qlimax !!!!

Vergeet je niet te Qnieluh voor Dana?
Tja je zegt het nu zelf dus. Reken maar dat op hardstylefeesten ook genoeg jong grut rondloopt dat alleen maar komt omdat ze hebben gehoord hoe geweldig Dana wel niet is.Bij Trance Energy valt het gewoon meer op omdat het zo massaal is.Op Multigroove bijv. paar weken geleden.Heb ik ECHT wel wat jong spul daar zien rondlopen hoor.

Hier zeg je het al! Ook wel Wat jong spul op multigroove, bij TE alleen maar....Thx je legt de woorden in mn mond....!

Kijk naar de Pfers bijna niemand wil naar TE, waarom zou dat, iedereen heeft het fout zeker?
Kijk naar de Pfers bijna niemand wil naar TE, waarom zou dat, iedereen heeft het fout zeker?

Nee duh. Niet naar TE willen is je goed recht, je wordt niet gedwongen. Wat nu juist ter discussie staat is dat de punten waar op TE afgerekend wordt onterecht zijn!
Ieder zijn eigen ding,ik respecteer dat,
ik zou mij niet boven anderen durven te plaatsen

Afg. zaterdag genoten met gabbers van hardcore,echt toppie sfeer,loop je daar in je gsus pakkie :)

Ieder zijn ding,
ik progressive
jij trance
jij hardcore
jij hardstyle
jij techno
jij club

welcome,we have one thing in comment,that is Dance music!