Partyflock

Roken is dodelijk (Bijna dan) :D

 
Forumonderwerp · 17574
Een 24-jarige automobilist uit Sint Oedenrode zal zich nog wel eens bedenken voordat hij een brandende sigaret uit het raam van zijn auto gooit. Gisteren kwam een dergelijke actie hem op een total-losse auto te staan.

De Brabander gooide zijn peuk het raam uit, maar die waaide gelijk weer de auto in. Toen hij vervolgens probeerde de peuk van de grond op te rapen, reed hij tegen een boom.

Omdat de man geen autogordel omhad liep hij verwondingen aan zijn hoofd op. Hij is naar een ziekenhuis gebracht. De auto kon naar de sloop.
never throw an burning camel out of the window
Noah
Artiest Cj Noah
Tering,dat is klote ja,

zelfde als in de trein roken,en achter jou zit een kutwijf,met ook t raam open,dan pleur je je peuk uit t raam,en komt dan net zo hard tegen haar kop aan :devil:
laatste aanpassing
Martyn > mag het ook als het een irritant menneke is? ;p
Zo iets is mij ook weleens overkomen alleen parkeerde ik 'em nog net niet tegen een boom!! Soms valt ineens die top van je sigaret ergens tussen je benen of op dat leer bij de versnellingspeuk en ben je echt even afgeleidt doordat je dat ding uit moet maken...
Martyn > mag het ook als het een irritant menneke is? ;P

Nee,dan mag het niet :P
:D @ iggi (y)
Hmm..ben benieuwd of diegene nou ook gaat stoppen met roken..!!
Kut is dat, ik heb een keer hetzelfde gehad, alleen kon ik gelukkig gelijk de auto aan de kant zetten. Geluk bij een ongeluk :)
daarom heb je ook een asbak in de auto :S
2 Kizzme ; ik ben ook gestopt maar zonder ongeluk ;-) eeeehm is dat ook goei ;-)
JA dit soort dingen is echt KUT pleurt het smeulende kopje van je peuk NATUURLIJK tussen je benen STAAT JE HOL IN DE FIK krampachtig omhoog (zonder meteen vol gas te geven) in druk Amsterdam en dan met een hand op zoek waar die gevallen is.
whehehehe vette humor
mot je maar nei roken
god straft onmiddelijk[ok bijna dan:d]
laatste aanpassing
­[img]http://homepage.hamburg.de/Summerflash/Bilder/edgar_3107.jpg[/img]
*LOL* ;)