Partyflock

Vrienden zoeken het niet meer

 
Forumonderwerp · 17359
Dus... afgelopen jaren ben ik met drie vaste maten nagenoeg alle technofeesten afgegaan die Nederland (en verder) te bieden had. Monster: ik ben verslaafd :D... Alleen, nu zoeken die vrienden het steeds minder om te gaan, sterker nog, de partyagenda is bijna leeg.

Hoe kan ik ze weer aan de gang krijgen?
Uhhhh... :p kzou ut niet weten
Wat is hun motivatie er8er dat ze minder gaan dan?
Ben ik wel benieuwd naar!

Mijn advies: Koop voor een feest 4 tickets,zorg voor de nacht van hun leven en dan MOETEN ze wel weer vaker gaan!
Denk ik....:S

;-)
Eeeuh, ze zoeken het niet meer om zoveel knaken uit te gaan geven, ze hebben alles al wel een keer gezien.­

Geloof me, ze vinden de muziek nog wel monstervet maar nu gaan ze over alle kleine dingen zeuren...­
I know all about it!! Van onze "groep" zijn ik en m'n broertje de enigen die nog wel te porren zijn voor feesten. Mensen gaan meestal zeuren over geld of over de slechte sfeer en dus ga ik ook iets minder vaak naar feesten... :-(
Ja en daarom gaat het nu jeuken bij mij...­

Gelukkig gaan we nog wel naar ILT, ga ik met iemand anders naar Speedy J in 013 en met een beetje mazzel weet ik ze nog te porren voor Awake in NSDM
ik heb nooit echt vrienden in deze kringen gehad in het verleden. oplossing: nieuwe vrienden:D
Hmmz.. ik zit dus met hetzelfde probleem....
De een is getrouwd. De andere fanatiek fitnessen. En weer een ander besteed zijn geld liever aan iets anders. En die zit sinds kort op zichzelf en heb het geld niet meer. etc etc etc..
In 1 woord gewoon KUT :'(
Miech... vrienden :P :D ????
Zullen we dan maar het clubje van hardnekkig doorfeestende party-animals zonder vrienden gaan vormen?
prima dajan:D
ja dat hebbik nou ook dat je op een feest loopt en dast iedereen uit ze plaat is en dan denk ik bij mezelf wel eens: waarom doen ze dat tog! al die mensen die hun leven vergooien ach ach ach its a bloody shame kortom afschaffen die drugs!
En ik dan? :'(

:p
Vooruit Stoeipoes...


Jij ook! :D :P
ik denk dat Krankheimer hier wel de perfecte oplossing voor weet :D
Yeah.. :)
Ja ik ken het ook.­ Vrienden worden ouder, gaan werken, krijgen een vriendin die er niet tegen kan, worden serieuzer, en jij blijft achter met je kriebels *­blegh*.­ Voordeel is wel dat ik nu ook echt naar feesten toe leef terwijl het daarvoor elke week raak was, dus bijna gewoon werd (ja je moet de dingen toch een beetje positief blijven bekijken...­)
laatste aanpassing
Weet jij dat niet eens aapje?
Ja stom is dat... Ik kan nu gewoon een mega vette line-up zien en zwaar veel zin krijgen.

Vrienden: "Neeuh... geen zin... ga liever op vakantie!"

:( :(
iid nieuwe vrienden zoeken, want mensen meej nemen die eigelijk niet willen is oowk niet leuk :(
op een gegeven moment ben je het zat al dat gefeest en wil je weer wat anders, vergelijk eens de eerste keer dat je naar een feest ging en vergelijk dat eens als je nu naar een feest gaat zit echt heel veel verschil.­ Daar nog eens bij optellen dat de prijzen ook een stukkie duurder zijn geworden
Ik ga elke x met iemand anders mee.. kwil naar zoveel mogelijk feesten.. er gaat altijd wel iemand die ik ken naar een feest dus :) das ook een id
Is natuurlijk ook wel zo, maar als met alles i9n het leven: keuzes maken.­ daarnaast vind ik feesten nog steeds zo vet dat ik er wel de knaken voor over heb!
2 Stoeipoes: Let's keep that in mind! :) ;)
Ben wel blij dat we met z'n allen naar TD gaan, maar daar leef ik dan ook dubbel en dwars nar toe :D
ik heb d'r ook last van. eerste groep gaat nooit meer (is hardrock en numetal geworden), tweede groepje heeft er ook niet zo'n zin meer in. we feesten allemaal nu zo'n 5 jaar en iedereen heeft het wel een beetje gehad, behalve ik. niet dat ik elke week wil feesten, geen zin en geld, maar toch wel een paar keer per jaar. alleen Thunderdome staat nog op de planning en daar gaan we dan wel heen met z'n allen en daarna niets meer helaas. maar ik hou moed ;-)

ik heb dus geen oplossing voor je probleem