Partyflock

Rose Supermannetjes

 
Forumonderwerp · 17303
Ik nu rose supermannetjes maar weet iemand of ze goed zijn?? Van wie ik ze heb zijn zulke junkies, die hebben niet genoeg aan 1 a 2 dus nemen er 3 tegelijk.
Kijk als zij er zoveel nemen zullen er 2 op een avond wel niet dodelijk zijn!!
die had ik laatst dus ook, maar had ze in combinatie met veeeel speed, maar werd er niet echt superwazig van (dwz. ging niet zwaar hallucineren). Ik had er volgens mij 3 op ofzo, probeer gewoon eerst een halvie/hele en als dat niet werkt neem je er nog 1 :) sim-pel
3 tegelijk? tering dan ben je echt gek ;)
Supermannetjes, waren dat niet die pillen waar PMA in zat? Van die zelfmoordpillen dus :s:s:s?
vorig jaar december doken die idd op ja

roze pillen met een S erop

ik zou ze ff laten testen
op www.jellinek.nl staan adressen
laatste aanpassing
Die van mij hadden er gewoon zo een superman logootje op...
­[img]http://www.dancesafe.org/labtesting/images/lg-885-superman.jpg[/img]
maar dan in het rood/roze
hmm ik lees dit:
Warning! PMA and Multiple-Drug Combination Pills on the Rise!
­[img]http://www.dancesafe.org/pics/pillpics/PMA%20antwerpen%2011_08_01.jpg[/img]­[img]http://www.dancesafe.org/pics/pillpics/E_pma.gif[/img]
The pill on the left contains PMA and was just discovered in Belgium (August, 2001). For more information visit http://www.checkyourdrugs.at, and http://www.partypack.de. (To translate the pages, use http://www.babelfish.com.) The next three are also PMA tablets discovered recently in Europe. The two pills on the right, submitted to DanceSafe's labtesting program in April, contain multiple-drug combinations unseen previously. These six pills are just a few that highlight the incredible danger of an unregulated, illicit ecstasy market.

bron
laatste aanpassing
Ik heb laatst roze supermannetjes gehad, en ik had er nix over te klagen! en ik sluit me aan bij lomu, probeer eerst eens een halve!

greatz Morisnet
ach joh ik koop zo vaak pillen van vage mensen die ik niet ken, neem eerst een halve, daar ga je echt niet dood van
xx
mir@
dat vind ik dus een slechte instelling. je kan natuurlijk nooit voor 100 % weten of een pil goed of slecht is, maar ik koop hem toch maar iemand waar ik ze altijd al koop. de meeste mensen die op een feest vies fout aan het gaan zijn op de EHBO hebben de pillen gekocht bij mensen die ze niet kenden!

Greatz Morisnet
Heb ze net laten testen maar ze kenden ze niet. Er was alleen bekend dat er tussen de 60 of 160 mg MDMA in zat. We merken het morgen wel ­[img]http://www.smilies.nl/bounce/huepfenjump3.gif[/img]
Uitspraak van MORISNET op vrijdag 13 september 2002 om 18:22:
de meeste mensen die op een feest vies fout aan het gaan zijn op de EHBO hebben de pillen gekocht bij mensen die ze niet kenden!

dit vind ik de grootste onzin die er is. Alsof iemand op feesten bewust dodelijke of ziekmakende pillen gaat verkopen.
precies dat is onzin.. neem gewoon niet te veel en misschien heb je wel suikerziekte, tsja dan kun je doodgaan van een pil. ken je zelf en er gebeurt niet veel slechts.