Partyflock

hoe kom ik van het blowen af!?

 
Forumonderwerp · 17298
Shipssssssss, wil ik mijn jointje weer aansteken, grijp ik in een lege asbak, want ik had m alweer opgerookt :(
Blow 12 euro per dag aan wiet weg, pffffffft, wordt nu weleens tijd om te stoppen, maarja, "dat zei ik tien jaar terug ook al" :(
Volens mij blow ik als ik in het bejaardenhuis zit nog :( Hoe kom ik er van af, wie heeft er goeie tips ?!!!!!!!!!
tegen sigaretten enzo werkt kauwgom goed, maar wiet zou ik ook niet weten :)

gewoon nix kopen?? :)
Tussen mensen gaan zitten die het niet op prijs stellen als je blowt.
er zijn dus weinig tips om te stoppen:( ja ik heb het afgebouwd en de laatste tijd blow ik bijna niet meer maar ja dat is niet op een of andere manier gegaan.
succes in ieder geval!
Pffffffffffft, weer helemaal suf wakker geworden vanmorgen :(
Maar ik kan me niet voorstellen dat ik een avondje zonder joint kan doorbrengen,ben ik helemaal zo onrustig :( misschien moet ik voortaan een half zakje wiet kopen ipv een hele !!
Lieve Kinky,

Het zit allemaal tussen je oren, dus ook de onrust. Ga andere dingen doen op het moment dat je trek krijgt in een joint. Ga eens een boek lezen, dat zet je op andere gedachten.

tis troep zeg ik je, troep!
Kun je alle tips ook ff naar mij FW-en girlie? :S
een boek lezen ??????????????
Zouden ze boeken verkopen "hoe kom ik van het blowen af!!"
Ben helemaal geen boekentypje :)
Dan ga ik nog liever haken :):)

Wat ik wel zou willen als oplossing, zijn sigaretten met een wietsmaakje, waar je niet high van wordt, maar wel het lekkere smaakje proeft :9
liever blowen dan roken :D
wilskracht en doorzettings vermogen.

Mis je een van beide, dan lukt het waarschijnlijk nooit.
Keb ook een paar jaar elke dag minstens 2 joints (maar het vaker 4 dan 2) in m'n uppie gerookt, tot dat ik er achter kwam dat ik steeds minder zin had om iets actiefs te gaan doen, toen heb ik mezelf 's streng aangesproken, ben harder gaan studeren (werken kan ook), veel meer tijd met vrienden doorgebracht, en nu blow ik in principe alleen nog in het weekend (heel af en toe eentje doordeweeks, maar das uitzonderlijk).

Je zegt zelf al dat je er suf wakker van wordt, probeer gewoon een of twee avonden niet te blowen en dan zal je zien hoe lekker je je voelt de volgende dag. Als je eenmaal inziet dat het af en toe goed nutteloos kan zijn ga je vanzelf wel minderen. Succes ermee!
geen wiet meer halen. En doorzetten.
Als je een maand of wat niet geblowed hebt en je steekt er weer eentje op, liefst nadat je gezopen hebt ben je zo van de kaart dat je echt geen zin meer hebt om te blowen.

Ik was eerst ook een fanatieke blower, maar ik rook die dingen nou echt nooit meer.
Ga maar eens naar een koffieshop en kijk hoe sloom iedereen gaat doen van die sheit . Wil je er zelf niet zo bijlopen .
Dikke moeite om te stoppen, ik snap al die mensen niet... rare pleisters om te stoppen met roken,,,,

gewoon niet meer opsteken, dat vergt een beetje aan zelfbeheersing, maar als je dat gewoon niet doet heb je er steeds minder behoefte aan.

in het weekend nog 1 moet wel kunnen.

You mke your own life
gewoon denken nu nooit meer...en al het geld sparen voor mooie kleding!....tja zou je het juiste antw. wel willen geven maar rook zelf nooit gras ga er echt rare dinge van doen! net of k ga trippen! kan k nog beter een p*l eten...dan ben k nietzo gek... succes!;)
Damn, ik ken je probleem...
Ik heb pcies hetzelfde, gelukkig lukt minderen bij mij al wel een beetje, maar das natuurlijk nie genoeg.
Sjah en die tip van een boek lezen is een goeie, dat doe ik ook...
maar ondertussen spookt wel 'de zin in een joint'door mn hoofd..

Misschien moeten we ns een praatgroep beginnen met lotgenoten ;)

Succes ermee!
Praatgroep? Dan doe ik ook mee :S ;)

Tsja stoppen met blowen moet je echt willen, anders lukt het je nooit. Je moet op de een of andere manier proberen in te zien wat de gevolgen zijn als je het te vaak doet, de schadelijke gevolgen wel te verstaan. En stoppen doe je niet in een x, probeer het rustig af te bouwen (Dat heb ik ook gedaan) Als je gewend bent er 4 per dag te roken ga je er 2 pd roken, na een tijdje 1 per dag en dan zal je zien dat je na een tijdje bij jezelf denkt: Waarom heb ik eigenlijk zoveel gerookt? Tenminste dat haddik wel.

Sterkte ermee! You can do it!!! :D (K)
Neem een maand vakantie en ga vervolgens naar een land waar het streng verboden is.

Ben je aan het af kicken en toch doe je leuke dingen.
Vakantie is inderdaad een goede! Ik rook er normaal ook 2-3 per dag, maar in die paar weken dat ik op vakantie ben rook ik dus helemaal nix en heb er ook helemaal geen behoefte aan ... *strange* ... want als ik dan weer thuis ben heb ik binnen no time m'n coffeeshop weer gevonden :/
Net weer een joint gekocht en opgerookt *zwak*
Ik ga niet op vakantie dit jaar, beetje te gevaarlijk in Israel nu !!
Ik dacht 3 jaar geleden, oooooooow, daar kan ik vast niet blowen, nou mooi wel, de eerste dag dat ik daar was, kwam ik er al mee in aanraking, *lekkere wiet daar trouwens :9*
erg zwak.
Als je zo zwak bent kan je beter ook maar niet zulke forums openen, want gaat toch niet lukken!
kben het eens met "dj the bandit"

dit is alleen een beetje aandacht trekkerij (vind ik )
laatste aanpassing
Nou... het is bij mij zo gegaan..

Heb weet ik hoeveel wiet achter elkaar opgerookt. Dat ik er zo ziek van werd. Ruim 24 uur op me bed heb gelegen. Met het eten me kop op tafel legde en in slaap viel.. Was echt te stoned om te lopen. En toen had ik het punt bereikt dat ik dacht : EN NOU IS HET GENOEG GEWEEST !! :@

:p inmiddels al 1,5 jaar niet meer gerookt en/of geblowed.. :D
Goeie lange s*x voor het slapen gaan en als je wakker word weer :D

Dan heb je geen trek in een peuk meer.

Toch of dan juist wel :S
hmm als we gaan stappen is drugs not hot!!!

:P

gaan we fijn de dame uithangen in de discooooooooo

wedstrijd tequilla zappen misschien??
ik heb ook wel een beetje het probleem dat ik er niet vanaf kom maar ik ben nu gewoon aan het afbouwen.
Ik blow nu alleen gewoon voor het slapen gaan en in het weekend fanatiek, binnenkort niet meer door de weeks en daar houdt ik het bij.
Of je kan jezelf laten afkicken als in de film Trainspotting, ik sluit je wel op dan.
>>>>>>>>>*lukt niet*<<<<<<<<<<<

zeg ik uit ervaring :D
ehhehehe ofnie patje
Koop en lees het boek van Allen Carr: Stoppen met Blowen. hahahahaha ;)
je komt er nie meer vanaf..zo simpel ligt het.

Ik ben een jaar geleden rond deze tijd gestopt wegens prive omstandigheden, na 5 jaar intensief gebruik. 3 maanden volgehouden en op een gegeven moment ga je het missen in alle opzichten... de roes, de geur, de smaak, het gevoel, het relexen....en dan rook je er weer 1, zwerend dat je het erbij laat, of nee later is het af en toe moet kunnen, en dan rook je weer een gram per dag weg, of in jou geval en toendertijd ook mijn geval 12 euro, a 25 gulden of te wel 2 gram.

Iig ben ik blij dat ik met 1 gram nu 2 a 3 dagen doe.

Maar als je egt wil dan kan je geheid stoppen, alleen t weer beginnen is gewoon zo makkelijk
gewoon aan de speed gaan als je dan denkt dat je te veel pep gebruikt is je blow probleem opgelost! dan naar het praatgroepje en praaten maar zo ging het bij mij best gezellig en zeer effectief!:p
ik rook nooit meer terwijl ik eerst het zelvde probleem had nee maar fikseer je op niets anders dan wiet een borrel of meer sex of zo en als dat niet helpt gewoon lekker doorblowe en ja of ik nou nog speed gebruik ja maar daar kijken we later wel weer na ik heb er veel van geleert dat wel maar de blow hoef ik niet meer;)
hihi
israel ja daar blowen ze nog meer dan hier
atiafa anie ma stoel bonnes di enne:)
Een vriend van me blowde net als jij elke dag een hele hoop, en dat deed ie al 10 jaar. Ook hij wist niet wat ie ertegen moest doen, en kreeg het gewoonweg niet opgebracht. Maar toch is het hem gelukt. En weet je waarom?

Tegen de "ontwenning" is ie op vakantie gegaan. 2 weekjes in een ander land wara je niet KUNT blowen. Daar had ie dus die onrustige momenten, had t moeilijk, miste zn jointje. Mara omdat ie genoeg afleding had, was ie daar na een week volkomen vanaf. En na die week begon hij te merken dat hij veel meer energie had, zich kwieker en blijer voelde en begon zich te realiseren dat dat hele geblow eigenlijk nergens op sloeg.

Om die gedachte vast te houden is hij teruggekomen van vakantie niet meer naar de coffeeshop geweeste n heeft zich ook hier op afleiding gestort. Beetje klungelen in huis, beetje van alles doen. En hij blijft elke keer als ie denkt aan een joint tegen zichzelf zeggen dat dat alleen maar de gewenning is, en realiseert zich hoeveel beter hij zich voelt zonder. Het is gewoon een kwestie van sterker zijn dan wat je gewend bent te doen. Dat gaat jouw vast wel lukken!!!!

Succes, dikke (k)
Word nu idd echt tijd om te gaan slapen...:bloos::Z:
Wat jacky zegt is denk ik wel het beste plan, een maat van mij is deze zomer ook 3 weekjes op vakantie geweest, die hing der ook zwaar aan...Nu rookt ie meschien nog 1 blowtje in de week...goed bezig dus.

Blow zelf ook wel beetje teveel, en het komt er gewoon nie van om het niet te doen...Doe het nu ook al iets van 3 jaar elke dag...wel slecht maargoed...
Jacky wat jij zegt heb ik ook gedaan . Ik heb dus 2 maanden in antwerpen gewoont en toen niks geblowt. Ik ben er toen helemaal vanaf gekomen , nu blow ik alleen nog als ik knetter vaag ben :P
misschien is het verstandig als je eerst is afvraagt waarom je continue een blow rookt..maybe is je probleem niet dat je veel blowed maar waarom je veel blowed.