Partyflock

8 mensen dood maargoed de koe leeft nog

 
Forumonderwerp · 17256
NEW DELHI - Een vrachtwagenchauffeur in India heeft acht mensen doodgereden nadat hij een koe op de weg had ontweken. De man probeerde de koe, die de hindoes als heilig dier beschouwen, niet te raken maar verloor de macht over het stuur. Er vielen ook vier gewonden.

De slachtoffers lagen in een hut te slapen toen de vrachtwagen er vol in reed. De chauffeur is opgepakt. De heilige koeien veroorzaken vaker ongelukken in India.


Logies
tsjah snap niet wat er zo heilig is aan die beesten maar ik had die koe doodgereden. liever 1 wezen dood dan 8 dood en 4 gewonden :S
maar snap niet dat ze die chauffeur hebben opgepakt hij kan er toch ook nix aan doen dat ie de macht verloor over het stuur... :S
oke hmm kijk dat je dieren geen pijn mag doen is best
en dier heilig verklaren is ook leuk

maar mensen zijn toch ook wat waard

rare zooi

onbegrijpelijk (i try to be open minded maar ik snap echt niet waarom die koeien niet gewoon achter een hek in een veldje zijn?
kunnen ze toch ook heilig rond lopen? ben ik nou zo wappie?)
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
En ik snap wel dat hij is opgepakt hoor.

Want ze gaan neem ik aan eerst uitzoeken of er schuld in dit verhaal is. En als het dan bewezen wordt dat dat niet zo is dan zal hij naar alle waarschijnlijkheid gewoon weer kunnen gaan.
Fallen 10 september 2002 12:52

onbegrijpelijk (i try to be open minded maar ik snap echt niet waarom die koeien niet gewoon achter een hek in een veldje zijn?


ik denk dat ze dat zien als een vorm van 'opsluiting'. de koe moet kunnen gaan en staan waar zij wil :)
de rijkste mensen in India zijn koeiemelkers :P
uhm warezguy zal wel

*good idea* fallen strooit wat lekkere dingetjes voor de koeitjes richting veldje met hekje (ze gaan dan uit vrije wil naar het hekje/veldje
en voila geen mensen meer die ongelukjes kunnen veroorzaken doordat zo'n heilige op de weg zit :)
ja maar in india hebben ze helemaal geen geld voor lekkere dingetjes. india is een ontwikkelingsland :p (dus je idee'tje kan helaas nie uitgevoerd worden ;))
laatste aanpassing
ze hebben geld voor kernkoppen....
hmm aan de andere kant ze zijn een ontwikkelingsland/overbevolkt het is natuurlijk wel een manier om van je mensen af te komen
*evil kijkend fallen die juist alle koeien de weg op leid*
warezguy 10 september 2002 15:42
ja maar in india hebben ze helemaal geen geld voor lekkere dingetjes. india is een ontwikkelingsland (dus je idee'tje kan helaas nie uitgevoerd worden )

_______________________________________________

ga er maar eens heen op vakantie
als je de juiste plekken weet, kan je er VANALLES krijgen.

india is een superland
zelf ben ik er niet geweest maar veel kennisen van mij zijn er geweest. en een vriend van me heeft er zelfs een huis

laten bouwen voor 7000 engelse ponden :-D
Wat leven we toch in een rare wereld, het moet niet gekker worden gewoon.
Denk dat er in het westen ook vaak genoeg ongelukken gebeuren doordat mensen een overstekende hond of kat willen vermijden, en bovendien is een botsing met een koe ook niet echt fijn, ik kan wel begrijpen dat je er alles aan doet om daar niet tegen op te knallen.
dat is nog best veel voor dat arme land Skitzoid ;P haha

op bepaalde plaatsen zijn ze rijk verder is het allemaal arm. de arme mensen kunnen toch nooit die lekkere dingetjes voor die koe kopen? dan kunnen ze zelf meteen een week niet eten... die denken ook laat de mensen maar lekker uitkijken voor die koeien.