Partyflock

heb geen drugs nodig

 
Forumonderwerp · 17216
Ik ga hard op bier en vind dan ook iedereen lief.
laatste aanpassing
ja das wel zo maar k heb het vaak genoeg wel gedaan en zou die tijd ook zo weer over doen vond het altijd super!:) maar als je het nooit eghad hebt blijf er dan van af! s veel te leuk!:d
Fijn voor je......
Zo lekker aardig ben je!!!!!! Fijn voor JOU misschien!
Leuk hoor.. Maareuh.. Ikzelf wordt F*cking agressief als ik te veel drink.. dus..:D
zo KLETS recht in je gezicht!
zeg je wat aardigs krijg je dat:vaag:
waar sloeg die zin op he??????
ik ga op helemaal nix, nog knapper toch ???? :D
Tsja hijs niet de enige die niet gebruikt.
Als ik niet gebruik ben ik toch ook niet trots.
Trots ben ik als ik een goeie baan heb en een lekker wijf naast me heb zitten in me Ferrari!! :P :D

kussie (K)
Maar had je ook normaal kunnen zeggen. En mensen hier zijn er ook trots op als ze wel hebben gebruikt. Gaan ze stoer vertellen wat ze wel niet op hebben. Dat zal mij een worst zijn!!! Vind het beter dat iemand niet gebruikt.
Mensen die het stoer vinden dat ze gebruiken snappen het niet helemaal.

Maar word een beetje moe van al die Topics over ' Ik gebruik niet'
'Geen drugs nodig' en ga zo maar door

Lekker boeiend wie wel of niet begruikt.
Zolang het maar gezellig is op een feest vind ik alles best.
Ik spreek jullie
Mazzels

P.S.
Lammie, LSDennis en Thachaser jullie foto's doen het niet :D
Gekke bekken trekken, wat een afknapper dan. Je kan er ook geen normaal gesprek mee voeren.
.

Nee hoor, mensen met een paar biertjes teveel op trekken geen gekke bekken. :vaag:
Eens kijken wat bier aanricht: Elk weekend vele doden in het verkeer, mensen met lever vergiftiging. Lallende mensen, agressieve mensen. Mensen die niet meer weten waar ze wonen, laat staan wat hun eigen naam is. Mensen die omvallen midden in een bar. En het ergste komt nog: mensen die uit hun dak gaan op Andre Hazes.
:bah:
laatste aanpassing
ik zweer bij redbull :D
Solo wat heeft dat bier met die gekke bekke te maken dan????????? En met het verkeer? Iemand onder invloed kan zeker wel goed rijden???
Te veel drank is ook niet goed. Maar daar ging het niet over. En je moet mijn woorden niet verdraaien!!!!!!!
Ach..zolang je er maar een feest van maakt. Ik gebruik nooit iets..geen drugs/drank ..en ik kan heerlijk uit mijn dak gaan. Anderen vinden het relaxt om iets te drinken of te gebruiken. Dat moet je dan zelf weten maar:

ken je grenzen

;-) :-D
Alcohol = hard drugs

Dus......

Maar ik ga daar ook altijd alleen op! Perfect!
ik kan met alles op uit mijn dak gaan
van drugs krijg ik mischien af en toe een agressieve kop, maar voel me daarin tegen wel heel lekker en goed (helemaal niet agressief)

van drank ga ik me ook relax voelen, maar dat is voor mij niets op een party (wordt er meestal beetje lam van)

en helemaal nuchter is voor mij ook geen probleem, dan ben ik net zo happy als ik dan iets gebruikt heb.

ligt er gewoon aan hoe ik me van te voren voel
Drugs heb ik ook niet nodig. Ik vermaak me altijd prima zonder drugs. Die paar keer dat ik drugs gebruikt heb vond ik alleen wel super en die had ik niet willen missen.

Op bier ga ik zeker niet hard, maar ik vind het op z'n tijd best lekker om eens flink dronken te worden.
Oef:z Wat wordt ik soms moe van mezelf. Dat ik na ruim 2000 postings hier nog steeds niet doorheb dat ik op dit soort dingen niet moet reageren:s
:@gvd
laatste aanpassing
Je valt in herhaling :bah:

Alcoholist (6)

hehehehe


:P:P:P
huuuuh....goudhaantje...huuuuuh...
Drugs is troep zeg ik jullie, troep!
bedankt voor deze verhelderende discussie
To Goudlokje

Woorden verdraaien? Volgens mij heb ik je prima gequote.
:D
jammie goudlokje is lekker
Mensen die het stoer vinden dat ze gebruiken snappen het niet helemaal.

Maar word een beetje moe van al die Topics over ' Ik gebruik niet'
'Geen drugs nodig' en ga zo maar door

Lekker boeiend wie wel of niet begruikt.
Zolang het maar gezellig is op een feest vind ik alles best.
Ik spreek jullie
Mazzels

P.S.
Lammie, LSDennis en Thachaser jullie foto's doen het niet

Ben het met je eens... gaat om het feest, niet om wie wat of helemaal niks gebruikt.

Foto wordt geregeld :D
laatste aanpassing
Het enige vervelende aan drugsgebruik van mensen om je heen (vrienden waarmee je uitgaat) is, dat je zo goed op ze gaat letten, dat dat je hele avond kan verknallen. Maar ja dat heb je met zuiperds ook :p
wij hoeven niet op elkaar te letten we zijn toch allemaal volwassen apen
klopt, maar dat zit in mijn "sociale" ziel :s
Ik heb mijn ziel een aantal jaar geleden al verkocht aan een hele lelijke man nou ben ik er laatst achter gekomen dat ik dat beter niet had kunnen doen
whahahahhahaha :D.

maar je begrijpt wat ik bedoel toch ??
Ik ben een groentje kwa drugs :d en zal altijd zo blijven :D:D:D
boeiend!
heel gezond en goed dat je nix gebruikt, dat meen ik. maar krijg wel de indruk dat je dit topic hebt geopend om complimenten te krijgen. echt fantastisch hoor, dat je het zonder doet. maar ik heb echt niet minder respect voor jou, dan ik heb voor mensen die wel regelmatig gebruiken. Zolang mensen zich in de hand houden & anderen geen overlast bezorgen.. zal het me echt niet interesseren of iemand nuchter of onder invloed is.
Als ik een compliment wil krijgen dan ga ik wel naar mijn baas of naar mijn vriendin toe
wat is dan het nut van dit topic?
ik gebruik geen drugs!!!
ja und? je punt is?
Zolang je niemand lastig valt vind ik dat je alles mag gebruiken wat je maar wilt, het is een keuze die je maakt.De meeste drugsgebruikers weten ook hoe ze zich moeten gedragen.

Drugs is zooi ja,nou en?
Je zou es moeten weten welke dimensies ik heb beleefd whehe ;)

Maar ik blijf er bij: je kiest er voor en of je er nou respect voor moet krijgen doet er niet toe vind ik.
Maar wel goed van je hoor :P
Er was eens een mannetje die had xtc geslikt. Een uur later voelde hij zich king of the world hij spacede (kan fout zijn) hij ging heel veel dansen en ging iedereen complimenten geven en zeggen dat hij iedereen zo lief vond.
Er was eens een mannetje die was altijd heel vrolijk en iedereen vond hem lief en hij vond iedreeen lief maar hij gebruikte geen xtc als hij een biertje dronk werd hij alleen iets uitbundiger. maar hij was wel nog zichzelf.
Ik vind als je xtc gebruikt ben je nep blij en de volgende dag ben je helemaal naar de tyfus en de dag daarna krijg ik altijd ruzie met mijn vrouw. Nou wat is xtc toch weer leuk. Daarom voor mij lekker een biertje. Amen
nou ik gebruik geen drugs en ik drink ook niet wat ben ik eigenlijk braaf he, sta ik dan op HR met mijn cola zonder ijs ­[img]http://www.smilies.nl/party/pepsi.gif[/img]helemaal uit mijn plaat te gaan maar dat is eigenlijk n van de weinige dingen waar ik braaf mee ben hoor (6)
laatste aanpassing
Ik gebruik niet maar dat komt omdat vriend van door verkeerd gebruik er aan is overleden,dus ik heb er een beetje een afkeer voor! Mensen waar ik om geef heb ik liever niet dat die het gebruiken, eigenlijk zou ik dat tegen iedereen willen zeggen maar dat gaat het ene oor in en het andere weer uit dus ja moeten ze het zelf maar weten als ze maar weten wat ze doen! Dat wou ik kwijt wees voorzichtig!!
laatste aanpassing
Dat lucht op , he??!!

Ik heb het de afgelopen twee jaar niet mer gedaan. Afgelopen Hardcore Resurrection was ik op een gegeven moment zo door de hitte en vermoeidheid bevangen dat ik een halfje heb genomen--> Werkte wl perfect, ik heb de hele nacht als een gek staan hakkuh!!
heb ook laatste paar keer geen harddrugs gebruikt en beviel me echt PRIMA :)

ga het bij 2 of 3 keer per jaar te houden

mn laatste keer was op 12 juli...
Als je het maar met beleid doet. Er zijn er nog steeds zo veel die zo'n beetje als vogt handelen:

Ik ben binnen, eerst een paar biertjes en dan Hoppa, n snackie en gnnn!!!!!

hmmm...hij werkt wel maar ik wordt alleen maar moe, ik neem er nog wel een en voor het gemak ook nog maar een paar biertjes...

Damn, ik ben nu zo leip dat ik er vast wel twee tegelijk kan nemen...!!!!

Shit, het feest is al bijna afgelopen en ik sta eigenlijk pas net een half uur te hakken, daarvoor heb ik eigenlijk de hele tijd moeten zitten.....Nou, dan neem ik die laatste ook nog wel.

--> Uiteindelijk neem je dus bijna onderbewust 4, 5 of meer snackies terwijl het cht met n moet kunnen, als je er maar open voor staat en gewoon relaxed blijft!! Soms werkt 'ie allang maar denk je van niet en neem je dus veel te snel een volgende. Maar ja, ik ben van plan het wereldrecord Hakkuh te verbreken op Thunderdome nl. 7 van de acht uur hakkuh!!!! :xtc: ntje moet dan wel kunnen, hoor ;-)
Ik vind het zo'n geouwehoer van ik heb geen drugs nodig.
Dat klinkt zo onwijs degraderend voor de mensen die (recreatief) gebruiken. Ik kan zat mensen die net als ik geen drugs NODIG hebben om het naar hun zin te hebben.
De meeste mensen hebben ook geen drugs nodig om wakker te blijven enzo. Het is gewoon lekker om dat warme tintelende verliefde gevoel tekrijgen. Lekker het gevoel hebben dat je nog in je roes van het klaarkomen zit!! Van MDMA pillen krijg je ook helemaal geen energie je voelt je alleen lekker. Dus het is niet een kwestie van NODIG hebben.
Mensen die nog nooit gebruikt hebben kunnen er gewoon niet over mee praten, ze kennen het gevoel niet.
Dus zeg dan niet zo stoer van "Ik heb gn drugs nodig" Je kent het gewoon niet dus je weet niet waar je het over heb! Ik ga jullie toch ook niet uit leggen hoe een maan wandeling is terwijl ik nog nooit op de maan geweest ben.
AAP je hebt helemaal gelijk maar ook heeft GOUDLOKJE wel een paar punten.Soms doe ik het wel soms niet MET BIER OOK ERG VEEL PLEZIER en ik vind die mensen die er als een ZOMBIE bijlopen ook vermakelijk.Ikzelf slik dan meestal een halfje want dan kan ik tenminste nog relaxt lullen en zie je er niet zo verrot uit.
Kijk jij heb hem ook door!!
Dat is ook mijn ideologie--> alleen nemen als je het ook echt nodig hebt en dan nog gewoon in beperkte mate!!! Zobies kijken is wl leuk, maar met Zombies op stap zijn is minder, daar heb je geen reet aan en moet je de hele tijd in de gaten houden......
Zeker met bier veel plezier, alleen pak ik wel altijd twee stackers om toch nog een beetje energie over te houden :bounce::bounce::bounce:
JA dat is te eruuuuuuuuug als je op stap bent met mensen die ECHT te veel ophebben.
laatst op 4-elements had een vriendin van mij mdma poeder in dr drinken gegooid maar het kleine meiske had niet verwacht dat het zo sterk was nou echt hhhhheeeeeeeellllllleeeeeeemaal uit dr reet.
en ik broodje nuchter (was vrijdag al ziek) nou echt een blok aan je been, maarja je laat mensen ook niet aan hun lot over dus lekker aan de suikerwater. NEE ik heb het ook wel eens gehad maar je bent voor jezelf niet gezellig maar voor anderen ook niet dus hou ik het lekker chillie!!!!
laatste aanpassing
ik ga met redbull helemaal uit mn dakje :)
2 T3chanoapie, ik sluit mijn mening volledig aan bij de jouwe. Mooi gesproken.