Partyflock

trots zijn op drugsgebruik

 
Forumonderwerp · 17176
mja, hoeveel waarvan moet je op 1 avond kunnen slikken/snuiven/whatever om echt stoer te zijn??

ik zie steeds meer mensen heel trots en stoer doen over hun drugsgebruik, dus ik, als niet-gebruiker, vraag me nu af: met hoeveel drugs in je mik ben je nou echt de man (of vrouw)??
ik gebruik per feest 1 pil
meer heb ik [nog] nie nodig
laatste aanpassing
minstens 10 pillen, 3 gram PEP en 6 buizen GHB...­

maar als je egt stoer ben ook nog een gram SOS erbij
ik ken ze ook, dat soort mensen.­ En ik vind zelf eigenlijk dat je nooit de man bent als je drugs gebruikt, zelf ben ik dus nooit de man.­ Maar opscheppen doe ik niet.­

grtz
En LSD toch ook erbij Oz?
sommige knakkers doen het om stoer te zijn ja, maar meerendeel doet het omdat ze het gewoon vet tof vinden.­
minstens 3 zegeltjes Daan..­

offtopic vette profielpic ouwe hahahahahaa
Oscar> welke Daan bedoel je? :P

DaNoZzZ> of ketamine ;)
Drugs doe je niet om stoer te zijn en om erbij te horen....­je doet het voor jezelf en het ultieme gevoel...­al heb je mensen erbij zitten die het wel daarvoor doen...­maar ja dat heb je met alcohol ook, hoe stoer is het om veel te drinken en ze vergeten ook dat het dezelfde effecten, schadelijkheid en verslaving heeft als harddrugs...­zie alle verslaafden in de klinieks, zijn vooral heroine en alcohol verslaafden!
®aven
Artiest Raven
Opscheppen over je drugs gebruik? Als ik ooit verslaafd zou raken zou ik me juist dieper schamen als ik er meer op heb. Maar dat zal vast wel aan mij liggen of aan mijn vriendenkring :)

Ik zeg btw niet dat ik me helemaal zou schamen als ik drugs zou gebruiken. Heb alleen soft drugs gehad tot nu toe en ik wil het graag daarbij houden. Maar dat heb ik niet gedaan om stoer te doen. Gewoon (zoals de meeste met beetje zelf respect) om uit te proberen :)
laatste aanpassing
Toen ik begon deed ik het gewoon om te proberen, nu ben ik ervan gaan genieten en doe ik het omdat ik het een heerlijk gevoeld vind wanneer ik op een feest staat. En helaas gaan er soms wel aantallen in waarop ik niet echt trots ben (7,8). Ik ben ook wel van mening dat het meerendeel het doed omdat ze het tof vinden.
Drugs gebruiken is niet stoer. drugs gebruik je omdat je t zelf lekker vindt, of in extreme gevallen geen andere uitweg in je leven ziet.
Mensen die praten over drugs gebruiken dat dat stoer is zijn zelf gewoon een stelletje domme trieste boeren, die als eerste op de ehbo terecht komen. en waardoor de rest van ons "normaale" gebruikers de dupe worden op feesten.
zow :D
Daan 9 september 2002 19:03
Oscar> welke Daan bedoel je?

DaNoZzZ> of ketamine
-------------------------------------
dan wat ging je weer hard op multi :devil: :D
Hubert> ik ging helemaal niet hard op Multi, ik deed maar alsof om mensen te shocken ;P
laatste aanpassing
Je bent pas echt stoer als je halverwege de avond word afgevoerd met een overdosis.­ En 2 uurtjes later terug komt om je biertje op te drinken...­

Btw gezien op BeachBop.­ Een gozer werd afgevoerd rond 17:00.­ En om 21:00 ongeveer liep ie er weer rond met zijn handdoekje op zijn schouder..­ heeeeel wazig...­
Daan 9 september 2002 20:35
Hubert> ik ging helemaal niet hard op Multi, ik deed maar alsof om mensen te shocken
----------------------------------------------
dee je aardig goed met ontbloot bovenlijf, helemaal bezweet en een bek die zo strak als de pest stond :D
Je bedoelt toch niet zoiets? :)

­[img]http://www.partybabes.nl/partypics/party27/137-3771_IMG.JPG[/img]
Daan 9 september 2002 21:23
Je bedoelt toch niet zoiets?
-------------------------------------------
:D idd
Ik vind mezelf t stoerst als ik ramnuchter ben! En dat was za.­ het geval, is al vaker het geval geweest en gaat de komende tijd zeker zo zijn!!
2 wackiejacky.­

Nuchter zei je ? het ken natuurlijk aan mij liggen (ik ken je voor de rest niet en ik was niet op dat feest maar (vooral op die eertste 2 foto's zie je er nou niet bepaald nuchter uit naar mijn mening)

Maar ik kan me natuurlijk vergissen.­
koekwaus82, het enige dat ik aan stimulerende middelen heb gebruikt is 2 blikjes RedBull, verder nakkes nada noppes.­ Krijg wel vaker te horen dat ik eruitzie alsof ik iets heb gebruikt, maar heb nou eenmaal grote puppillen, zelfs overdag.­ Maar believe me, waarom zou ik er trouwens over liegen???
laatste aanpassing
2 Wackie jij gebruikt toch eens in de zoveel maanden wat?? Ten minst dat las ik een poosje gleden.­ Ik zelf gebruik regelmatig..........­Herbels en op z't tijd een keer een halve met een paar biertjes er bij en dan lag ik me rot!!.­

Ik heb idd ook een tijd gehad dat ik er 5 op een avond weg werkte, maar ik zie de lol er niet meer van in.­
Ik vind pas dat je echt de MAN/VROUW als je broodnuchter je feessie viert tot an ut eind...­lukt mij helaas niet!
ik gebruik niks, omdat ik van mezelf al druk ben.. denk dat ik dan helemaal doorflip:) maar ja weet niet, nog nooit gebruikt, en gebeurt ook niet
nou niet dat druk er wat mee te maken heeft ofzo, maar kan makkelijk n8je door feesten
ene keer ben ik nuchter en dan drink ik niet eens en de ene keer zuip, slik, snuif ik alles door mekaar.­

ligt aan me bui, ik gebruik voor mezelf en NIET om stoer te doen voor anderen