Partyflock

Voor de singles...

 
Forumonderwerp · 17174
Heej mensjes,

Zijn jullie nog single ? Zo ja.. waarom ?

Had je liever nu een relatie gehad, bevalt het je wel goed zo en zie je wel wat er komt, of heb je er absoluut geen behoefte aan.. Of wat dan ook ?

En waarom wel/niet enz.

Ik ben alweer een tijdje single en het bevalt me goed zo. Natuurlijk zijn er af en toe dingen die je wel mist. Maar heb er totaal geen behoefte aan.
En waarom ?

Omdat het nu niet zal werken. Ik ben denk ik , wel een lastig persoontje om een relatie mee te hebben.

What about U ?


(F)
Wahahahaha... Hoe moeilijk?
Ik vertrouw mensen tegenwoordig niet zo snel meer, en zoek soms veel te veel achter dingen...
(ook wel lichtelijk paranoia genoemd geloof ik)
Nee hoor is heel herkenbaar, heb ikook.. Luister in me hoofd heel vaak de zinnen af die ik hoor en dan ga ik proberen de betekenis te achterhalen, best beetje dom dus..
Ja, I know...
Soms zorg je zelf voor een hoop gezeik, terwijl het achteraf misschien helemaal niet eens nodig was.

Maar ja, op het moment zelf denk je er niet aan, omdat je je eigen kop gek loopt te maken, en niet tegen die onzekerheid kunt, of mensen je 'misschien stiekem wel af lopen te zeiken' of 'over je heen proberen te lopen'.
laatste aanpassing
ja heb er nu ook last van, dan denk ikgeef het allemala wel op of ik wil het gewoon meteen weten, maar dta kan dan wee rniet.. :s
Lastig...

Maarre, volgens mij beginnen we langzaam een beetje off-topic te raken... ;)
Haha idd, ik kan er wle een boek over schrijven, maar dit is denk ik niet de juiste plek om het te gaan vertellen ook, hehe.. Maar we begrijpen elkaar wel.. nu alleen wat positiefer worden ;)
hahahah...
easier said then done... ;)
Tjakkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Haha das waar, maar ja ga het toch maar eens proberen ;)
Geen gezijk bedoel ik mee...

dat de vrouwen nog wel eens willen zijken op het feit dat ik b.v. te veel naar big party's ga, ik veel vrouwelijke vriendinnen heb, en ga zo maar door.
Maar het is bij iedereen anders natuurlijk, maar de meesten moeten altijd wat te zijken hebben
over zEIken gesproken:P
Als je dat ermee bedoeld blijf ik toch bijmijn mening, moet je zeker geen relatie nemen als het zo'n zware last voor je is..
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Maar die warme armen heb je vast af en toe wel om je heen YoDa. Gewoon van de lieve meisjes die je met uitgaan enzo tegenkomt. En ja sex, hihi, wat zal ik daar eens over zeggen. Misschien maar niks, lijkt me even het beste :P

En warme armen heb ik wel eens om me heen ja. Maar dat is toch anders dan dat je een relatie heb. En sex euhhh...... wanneer heb je tijd?? Zonder enige verplichting uiteraard! :P:P:9:9
ik zie wel wat er gebeurt iedergeval nog vrijgezel en sta elk weekend wel weer op een feest te stampen en heb liever een vriendin die mee wil stampen

Greetz

MC Excess

Live @ Hardbeatz on 27-09-02 Check Agenda
2---> Butcher: Jij begint vaak uiteindelijk toch weer aan een nieuwe relatie omdat je er zo'n grote behoefte aan hebt. Dit vind ik dus echt geen goede reden om aan een nieuwe relatie beginnen. Je begint toch niet daaraan omdat je er behoefte aan hebt? Maar omdat je gek op iemand bent. En soms duurt het korter en soms langer dat je iemand tegen komt.
En een one-night-stand moet toch kunnen af en toe, waarom niet. Zeker als je van tevoren allebei weet waar je aan begint. En als je het allebei wilt, zijn er geen problemen. Alleen proberen niet verliefd te worden op die persoon. Dat heb ik weleens, en is niet leuk!!
ja, ben single, omdat een relatie me nu gewoon te veel energie kost, en af en toe mis ik het wel, maar nu even geen relatie...
even russssssst
NU EVEN NIET!
...KUNNEN!!! JULLIE!!! DAN!!! HE-LE-MAAL!!! NIETS!!! ALLEEN?!?!?!?!?!? :P

Goldylocks >
tuurlijk ben ik dan ook gek op die persoon...
ik zou sowieso niks kunnen beginnen met iemand, als ik ik diegene totaal niks aan vind.
maar qua "behoefte" bedoel ik gewoon: je hebt de kans om weer iets te beginnen met iemand; eigenlijk wilde je eerst voorlopig nog helemaal niks meer, maar eigenlijk mis je het wel weer, en denk je weer iets optimistischer, misschien ook mede omdat "liefde blind maakt"... ;)

sorry voor de vage uitleg, maarre... uhm... tis maandag! ofzow... :P
Haha Butcher ik snap het wel hoor, heb dat ook altijd. Maar wie niet waagt, wie niet wint he ;)
mja ik wor meestal op de verkeerde mensen verliefd.
of ze hebben al iemand, of ze voelen niet het zelfde, of dan tref ik er weer een die helemaal PaRa is...

en zoekende.. nee
als ik iemand tegen kom die ik echt leuk zou vinden, mja dat ga ik er wel voor
maar nu? nee
Para ?!? Is niet bij voorbaat verkeerd hoor ;) :D

Ik word niet snel verliefd, vind soms wel iemand leuk, maar dat is snel weer over. Ben erg kieskeurig.

Als ik nu iemand tegen zou komen, zou ik het nog niet willen.

Somebody already broke my heart :'(

Voor mij even geen liefde meer hehehe.
Dat kun je wle zeggen, maar zodra je weer echt verliefd bent hou je dat toch niet tegen.
Je kan wel verliefd worden, maar toch zelf de keuze maken of je er iets mee doet, of niet.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
waarom ik nog singel ben? uhhhhh. toen ik drugs gebruikte interreseerde het me niert, want mensen boeide me totaal niet. en nu, uhhh.... kweenie

ben wel in een lichte roes van , uhhh, Love beland door iemand.

mischien wel meer dan een klein beetje.
laatste aanpassing
Das waar Para.. maar denk wel dat als je behoorlijk verliefd bent dat je die gene niet laat lopen. natuurlijk voor iedereen weer anders, maar als het wederzijds was zou ik hem niet laten lopen, wan tmisschien kom ik het dan wel nooit meer tegen. En je kan altijd wee rverdrietig worden, maar je zou toch risico moeten nemen dan denk ik
Hangt van de situatie af PC. Maar ik begrijp wat je bedoelt.

Maar soms ontmoet je iemand op wie je misschien wel heel erg gek bent, maar die niet goed voor je zal zijn. En als je dat al weet, waarom je zelf dat aan doen ?

Je snapt me wel ;)

Maar als hij goed voor je is, en zal zijn.. Ja dan kan het weleens moeilijk worden idd ;)
Haha, ja jij hebt ook wel gelijk als je het zo bekijkt. Vaak kom ik er te laat achter.

Maar goed ik ben voorlopig ook nog wel vrijgezel denk ik. Opzich wel makkelijk.
ik ben ook niet snel verliefd, maar als ik verliefd ben, ben ik het ook goed, en gaat het echt niet zomaar over, en voel je je dus eerst helemaal kut als het uit is...
daar in ben ik echt erg, dan ga ik uit, kom ik iemand tegen die ik heel lang leuk heb gevonden, en ik ben immers vrijgezel, dus alles mag, maar ik kan gewoon niet met iemand anders zoenen als ik zwaar verliefd ben op iemand anders...
heb het wel geprobeerd, maar het voelt gewoon niet lekker, dan vraag ik me ook direct weer af waar ik in godsnaam mee bezig ben...
maar soms heeft 'wachten' op iemand gewoon geen zin..... kennen jullie dit gevoel ook????
ik word er zoooooo moe van!
Ja dat heb ik nu, ik weet dat ik hem los moet laten, maar het lukt nog niet echt. Ik word best moe van mezelf. Want als ik naar mijn verstand had geluisterd had ik gezegd bekijk het maar, dit heet lang genoeg geduurt dat gedraai.
wachten zuigt, moet je ook niet doen. je moet ervan uitgaan dat je zelf bijzonder genoeg bent en dat de ander dat moet inzien. doet hij/zij dat niet, en je bent met een ander, pech voor hem/haar, had ie maar eerder moeten zijn/sneller moeten beslissen.

iemand kan nog zo leuk zijn, maar bedenk goed (en dit zeg ik tegen iedereen incl mezelf:)) NIEMAND is het waard om op te wachten. er zijn 8 miljoen mensen in NL (voor de heteros/homos dan;)) om uit te kiezen, dus er zal vast wel nog een 'perfect' persoontje rondlopen
Ja miech je heb gelijk, dat ben ik me nu ook aan het realiseren. Als het gewoon zolang duurt voordat ik weer wat hoor dan is zijn interesse ook niet genoeg. Dat besef ik wel. Wilde alleen dat me gevoel ook iets meer meewerkte.
miech.... je bent net mijn ma!
hahaha
al was ze dit keer eindelijk eens tevreden... ik had een goeie uitgezocht volgens haqar.....
ja, dat dacht ikkie ook, maar jammer......
Tja moeilijk blijft het toch!

Ik ben al twee jaar single en dat bevalt, soms. Het feit is dat ik gewoon kieskeurig ben! Voor een relatie zal ik toch een voor mij bijna perfecte persoon 'uitkiezen', als je het dan al zelf in de hand hebt :s.
En het is zeker geven en nemen in de relatie maar die balans is moeilijk te vinden.

Op dit moment heb ik wel iemand op het oog die erg ruimdenkend is, zou het komen omdat hij een vriendin heeft?!
Ik heb anderhalf jaar een relatie gehad, ben nu lekker vrijgezellig al een jaar ofzo, bevalt goed maar af en toe zou ik wel een lekkere knuffel kunnen gebruiken!!!
Wachten heeft toch degelijk wel zin, laat je meteen zien hoeveel je voor die persoon over hebt, anderzijds zijn er grenzen ...
il'l be waiting, and She know's :p
foei ch3-21:O

lisette>> is dat goed of slecht?:|
kheb nog steeds niemand gevonden die gestoord genoeg is om met mij een relatie aan te gaan en dus is moi nog steeds vrijgezellig.

af en toe best jammer, maar ik kan er prima mee leven, ik denk maar zo: partying keeps me alive and kicking (en das voor nu genoeg :D ), dat wil dus zeggen dat ik kan doen en laten wat ik wil en das me heel wat waard, kheb een kameraad die echt HELEMAAL onder de plak zit. daar gruwel ik dus echt van. gaat nie meer naar parties toe enzo :( , slechte zaak dus.

daar komt nog bij dat met een beetje mazzel ik binnenkort voor 4 maanden of langer het land verlaat, en dan is het ook nie flex om een girlie thuis te hebben zitten.
miech.... wat goed of slecht????????

het is goed dat ik niet zo een slettebak ben, maar het is kut dat het me een slecht gevoel geeft als ik het dan toch doe!

bedoelde je dat?????

en sai, er zijn zeker grenzen......
maarre, had het over die feedback en leerdoelen toch???????

een van mijn leerdoelen is grenzen stellen....MIJN grenzen
bedoelde eigenlijk je vergelijking met je moeder;)
natuurlijk heb ik ook wel eens mot met mams, maar over het algemeen is ze erg lief, en zit ze voor me klaar met een kop koffie als ik thuis kom van een feestje, en wil ze alles weten...
echt lief...
niet bemoeierig, want als ik zeg dat ik te moe ben en dat ik het allemaal later vertel is het ook goed...

pas als ik je ga vergelijken met paps, dan moet je echt gaan rennen, nou, niet helemaal aardig van me, die man heeft ook hele goede kanten (alleen zie ik die vaak niet in) maar het botst wel eens.......

wil je graag op mijn moeder lijken dan?
ze is denk ik wel net zo groot als jij (oei)
kussie speciaal voor miech......
ken je moeder niet, dus weet niet of ik op dr wil lijken;)

tnx you, jij bent ook lief hoor (al sinds qt he.....)

(K)
ikke heb uhhhhhh daar toch niet uhhhhhh.....

nee!

haha! ja inderdaad QT, wat was ik daar wazig zeg, en hoe het allemaal ging......
echt bizar....

enne...... mijn moeder is een lekkahwijf...
nee, gewoon een moeder die er verzorgd uit ziet!
ik zie er liever uit als een lekkere gozer;)

wat heb je niet? nee we hebben niet gezoend hoor haha, wel een afspraak gemist om 2 uur remember. dat was wel erg jammer...
Heey , wat is dit Lisette !??

want als ik zeg dat ik te moe ben en dat ik het allemaal later vertel is het ook goed...


Wat een mooie zin ! Heb je goed gelezen wat je hebt opgeschreven !??

En dan nog is over die grenzen he!??

Die heb ik nou ook ! :-P
jah miech..... at spijt me nog steeds!
maar je kent de reden.....
vrienden (buiten pf) gaan altijd voor.....

en sai..... grenzen stellen is heel belangrijk, mij heb je er niet mee!
grenzen stellen is nodig om er voor te zorgen dat mensen niet op je kop zitten...
om het te voorkomen zeg maar, in mijn geval.....
ben benieuwd naar jouw grenzen....

2 miech....... ssssssssttttttttt
I like beeing single!! Lekker doen waar ik zin in heb en met wie ik zin in heb whehe :D... Lopen te veel andere leuke jongens rond ;)...

Ik wordt ook helemaal niet zo snel verliefd. En verliefd zijn vink toch heeel wat anders dan iemand leuk vinde. In luv zijn komt veel meer bij kijke... voor mij dan :D

Love my freedom!:D

(k) karina...
laatste aanpassing
ik ben ook al een poosje single en het bevalt me prima maar een goede vriendin waar je alles mee deelt lijkt me ook wel erg leuk.

ik ben zelf best wel monogaan maar sta toch voor van alles open!!!!

karina ik heb je nog niet eens ontmoet en ben al verliefd op je!!!!!
Ach, dames, er komt een moment dat je een Vin tegen het lijf loopt en dan denken jullie er heel anders over!!! :-D
laatste aanpassing