Partyflock

Populairste DJ

 
Forumonderwerp · 17138
Ik mis de meest gewaardeerde DJ bij de statistieken.

Ik denk trouwens dat de populairste Dana is met haar 1511 fans.
Oeps:s Laat maar!

Hij staat niet bij Stats, maar wel bij DJs:)
heb dr net weggehaald, de richting waar het met haar heen gaat (lekkere zin:S)
en waarom heb je dr weggehaald miech???welke richting gaat ze dan op???Voor mij is ze nog steeds 1 van mijn favorieten...
Noah
Artiest Cj Noah
Ik denk dat Tiesto populairder word dan dana
Ik denk het niet, want dan moet hij eerst zijn fanschare meer dan verdriedubbelen.
over 1 a 2 jaar, als hardstyle uit is

waarom ik dr weghaal? telkens dezelfde sets enzo. ze is best ok, maar alle andere djs die nu in mn lijst staan hebben 1: een betere/gevarieerde platenkeuze en 2: mixen beter (tom harding af en toe uitgezonderd:P)
Tiesto is eigenlijk al vele malen groter dan Dana.
Tiesto zit overal ter wereld,terwijl dana alleen in de feest cafe's in spanje komt..

Maar op PF zit veel hardstyle publiek,dus is het logisch dat dana dan op 1 staat :)

no offence btw
Ik bedoelde idd hier op Partyflock.
klopt idd martyn. op s2d zit het technopubliek, en op partynight de hardhousers. moet er misschien zelf ook weer eens komen:$
idd helemaal met jullie eens (Y)
de zelfde sets..?

alle sets die zij draaid zijn nooit hetzelfde.. hooguit zal je 1 a 2 nr's tegen komen die ze het weekend of de dag ervoor heeft gedraaid maar haar sets zijn heel verschillend
he ja, neem dan die Dj Ruiz met maar 1 fan, wat is dat nou ?!?!?

Dus hup allemaal even vriendelijk zijn aub en uwer fan-stem aan Dj Ruiz doneren hehehe :-)
hardhouse legende Tony DeVit maar 1 stem? het is een schande! ;)
na zaterdag kunnen pavo en dana weer een tijd niet meer stuk :D
Eens met het vorige sprekertje ;p
dana draaide ook in italie en vast ook nog wel in andere landen

dus nie alleen in de feestcafeetjes van spanje
B de beuker, je wilt ontkennen dat hardstyle qua aantal nummer zo een brede stroming is als ehhh nou alle andere stromingen? zelfs de meest doorgewinterde HS freak geeft toe dat 'de scene' eigenlijk alleen bestaat uit dana luna pavo technoboy. dit zorgt er meteen voor dat bepaalde stijlen van de djs in herhaling vallen (tis tenslotte zijn/haar stijl). sorry hoor, maar als ik een nummer op een avond meer dan 2x hoor denk ik meteen al :bah: we zitten hier niet in dansen bij jansen of zo (amsterdamse studenten/heho tent).

en het is GEEN excuus "maar dat is een andere dj die het nu draait" djs moeten professioneel genoeg zijn de sets op elkaar af te stemmen.
Dana zal best in veel landen hebben gespeeld, maar Tiesto is internationaal gezien gewoon VEEL bekender. heeft Dana een club-avond op ibiza? heeft Dana het aanbod om een nummer van U2 te mixen afgewezen? heeft Dana dance hits in de USA gehad? heeft Dana op nieuwjaarsnacht op de 4 (!) belangrijkste dance events in engeland gedraaid voor in totaal 60.000 man? is Dana de #1 dj in japan? is Dana internationaal ooit verkozen tot beste of meest invloedrijke DJ van de wereld/het jaar? nee, Dana zal in de hardstyle wereld een topper zijn, in de internationale wereld mag ze nog net de schoenen poetsen van Tiesto. en moet ze ook mensen als DJ Jean voor laten gaan.
haha underworld ik hou van je :D
haha goed gesproken :)
richie hawtin
dana zuigt
al is ze wel lief enzo :)
maar elke keer zelfde kutlawaai! en tiesto gaat zelfde kant op!! ga maar is livesets luisteren van hem hij draaid ook overal het zelfde!
das jammer :S
Volgens mij kun je niet echt de beste DJ nomineren via PF. De meeste leden PF houden namelijk van de hardere soorten house, met name Hardstyle en Hardcore. Er zijn volgens mij maar weinig trance leden, waardoor tiesto niet hoog in de peiling staat. Trance en Tiesto zijn niet mijn muziek, maar denk dat tiesto hoger dan Dana staat als je alle house luisteraars bij elkaar propt en laat stemmen. Alleen het feit dat er feesten worden gegeven met als DJ's alleen Tiesto en dan voor 40.000 man staan draaien, dat zie ik Dana niet nadoen.