Partyflock

Je laten slaan door een portier

 
Forumonderwerp · 17109
Noah
Artiest Cj Noah
Ik vond dat alles hier over feesten gaat,maar nooit over avondjes uit met vrienden.
Dus nu,het zaterdag avond party report topic!

Het begon gister allemaal met een verjaardag,van maat van mij..
Zouteloos....Maar ik mocht daar ff op de pc (hoezo nerd)..

Toen zouden we naar Dieka gaan..Ik vroeg aan de groep,of we ff om wouden fietsen,en naar de plek te gaan waar mijn ex is verongelukt,naar enige minuten stilte,zijn we naar Dieka gegaan..

We zouden ff flink gaan feesten,
ik had me ephedra's mee genomen voor het geval dat..
Ik was nog flink naar de klote van de vrijdag avond..

Ik twijffelde maar stopte dr toch 2 in mijn mond..
We stonden echt heerlijk te feesten,was een goede dj.
De dj pakte de microfoon en melde doodleuk dat hij weg moest..

Een andere dj kwam,en meteen starte hij the ketchup song in..
Stonden we ineens dat vage dansje te doen..En mee blèren natuurlijk hehe wel moeilijke tekst hoor zeg ej!

We verlieten de zaal en gingen naar het ge restaureerde gedeelte,
en dat zag er uit!!!!8)8)8)

De zaal heeft 2 verdiepingen,het beneden gedeelte,waar een band aan het optreden was (melrose),de zaal was echt megabruut aangekleed,heel wazig,met doeken extreem veel lichten en een hele lichtshow voerde ze op!

We gingen naar boven,daar hingen 6 schermen,hele grote schermen,waar je de band op kon zien!Echt leuk!
Dr was zelfs een grote bar die rond draaide!

We vonden het erg mooi,netjes werk!
We gingen naar de grote zaal,toen mijn pillen echt begonnen te werken.
Er werd redelijk grappig gedraaid..En ineens allemaal portiers om ons heen,wij waren met 6 man,en er kwamen 8 portiers aan..

Ik had het gevoel dat ze ons de hele avond al achtervolgden,overal waar wij stonden,liepen portiers,steeds dezelfde..Ik was al bang dat ik betrapt was met mijn ephedra's ofzo..Maar het bleef bij kijken,totdat die 8 eraan kwamen..

We werden min of meer omsingeld,en 1 maat van mij werd hardhandig weggetrokken..Onze maat was weg..Waarheen?Waar was hij?Wij besloten naar het kantoortje te gaan,wat tevens de EHBO is,daar moet je heen als je "stout" bent geweest ;)

Er gingen nog wat andere gasten heen..De deuren zaten op slot..Na 4 minuten gewacht te hebben kwam er een portier aan..We vroegen waar onze maat was..Hij kwam er zo aan..

Wij ware al bang,want,normaal als je dat kantoortje in moet,kom je eruit met minimal 1 blauw oog en je mist dan wat tanden..

Rudy,zo heette de jongen in kwestie kwam naar buiten..Zonder verwondingen..
Hij werd beschuldigt een jongen geslagen te hebben in de "trance" zaal..Die jongen had een aanklacht ingedient en later had die jongen Rudy aangewezen als dader..

Dit hele verhaal is onzin natuurlijk want hij had niks gedaan,hij was immers continu bij ons!
Maar..Die jongen kennen wij wel..En die vriendin van hem..Werkt bij Dieka,en die was er ook..Dus hun woord tegen eht onze!

Wij waren allemaal aardig over de zeik,maar al gauw haalde ik wat smirnoff voor iedereen en we gingen de grote zaal weer in..En daar kwamen dezelfde 8 portiers weer aan!
Wat nu weer..Rudy werd weer mee gesleurd,wij erachteraan..Hij werd eruit gezet..Hij moest zijn jas bonnetje afgeven,wa hij niet wou,hij wou weer naarbinnen..Toen liepen er 4 portiers weer naar binnen,1 zou zijn jas ophalen,en de rest ging zeker een happy meal bestellen ofzo.
Dus 4 portiers,en wij met 6 man,en de stemming werd grimmig..Zeker omdat op dat moment die jongen naar buiten kwam,die Rudy jad aangeklaagd!Rudy ging hem te lijf,maar werd tegen gehouden door 4 portiers,de jongen rende weg richting de auto's waarna 1 jongen van ons hem achterna wou..Ook dit tevergeefs..

Wij moesten allemaal maar buiten blijven wachten,op een muurtje zitten..Wij vertikten dit en liepen door verder op bij de parkeerplaats..We wouden die jongen zoeken,het was al half 3 en dit had ons al een flink anderhalf uur gekost..We gingen zitten,en iemand stak een jointje op,ik was nog aan t spacen en de stemming kwam er weer in,lekker zingen en dat ketchup dansje doen..Wel lol,maar Rudy was inmiddels iets te stoned..De portiers kwamen eraan lopen..En rudy maakte ze uit voor homofiele honden..Wij weer boos op rudy..En nu mag hij Dieka nooit meer in...

Leuk avondje stappen hè?

Ach dieka,je was toch al kut met je kut personeel en schijt muziek!
laatste aanpassing
eh, maar wie is er nou geslagen door de portier?
Ja sorry had ff stukje eruit geknipt,
maarree die maat van mij is geslagen,meerdere malen..­
tja, kut

maar ik ken t wel, n beetju

maar dan op n houseparty :S

pff, daar dus nooit meer heen gaan martyn!

maar dat snapte jullie zelf wel, haha
ik snap er geen flikker van, maar het zal wel
idd,maar ik denk dat wij er ook met moeite inkomen,als we willen..­Ze zullen ons niet vergeten denk ik..­
ga dan naar new york man heb je nergens last van....­sloeg zaterdag nog iemand tegen ze bek (per ongeluk) tijdens het stampen niemand die er wat van zegt prachtig vond ik het
Doggy,ik ben tegen geweld :)
Maarre,zaterdag..Hengelo...


OLDSCHOOL MADNESS!!!
:D
W031
We stonden echt heerlijk te feesten,was een goede dj.­
De dj pakte de microfoon en melde doodleuk dat hij weg moest..­

Een andere dj kwam,en meteen starte hij the ketchup song in..­
Stonden we ineens dat vage dansje te doen..­En mee blèren natuurlijk hehe wel moeilijke tekst hoor zeg ej!

Vind je 't gek dat er op PF alleen over feesten wordt geluld. Zie je 't al voor je dat op 'n qlimax de DJ aankondigt dat-ie weggaat en dat daarna de Ketchup Song wordt gedraaid...
laatste aanpassing
sja,ik riep nog ik ben van k-otic en dit is mijn maat!

Maar hij geloofde t niet en hij riep van ja en ik ben de man van de 3de k van k3
jij bent nie die k-otic zanger tog :S
Wie gaat er dan ook in hemelsnaam naar Dieka :S :S :S

Daar ga je heen tussen je 15 en 17de ofzo...

Geef toe dat ik er ook ooit nog wel eens ben geweest voor de vakantie :)

Maar die muziek is zo zwaar bagger daar, daar wil je je geld toch nie uitgeven, dan zit ik nog liever gewoon thuis niks te doen.

Maareh die portiers daar zijn idd nie echt vriendelijke jongens nee.

Heb ook al eens ene mep gehad van zon kerel.

Komt ie de "trance" zaal ingelopen omdat er ergens opstoutje was, ik loop net weer naar buiten, die kerel dauwt me gewoon vet achteruit

Echt lomp soms zijn die lui...
laatste aanpassing
Caba
Werkzaam bij Partyflock
ketchup song :|
laatste aanpassing
In het Metropool doggy,
dat is tegenover de pakeer garage thiemsbrug!
tegen over de ingang vd garage ingang,naast turks ontmoetings centrum!
als ik weer eens wordt lastig gevalen of me meisje door een paar vervelende gasten dan ben ik vaak wel weer tevreden over uitsmijters maar vaak zijn het inderdaad maar stelletje agressieve tyfuslijers
Zo, is wel weer een verhaal op zich zeg, heb er 3 keer overgedaan om het helemaal te snappen, maar nu denk ik dat ik wel zo ver ben :P

Anyway waar the fuck is de dieka ergens? Kan ik er met een grote boog omheen rijden!
hmm...........dat is zeker wel hard he :P....denk dat ik ff ga denken of mijn sletterige anus daar heen gaat
Wie gaat er dan ook naar Dieka toe he......­
Zo zie je maar weer...dat je als bekende NL-der zijnde geen voorkeursbehandeling krijgt in een discotheek :-P

Nee serieus....wel erg lullig dat die gozer jouw vriend aanwees als degene waar hij door geslagen zou zijn terwijl dat niet zo was...je wordt toch beschuldigd voor iets wat je niet gedaan hebt...
TERING..........­DEGENE DIE MIJ WILT SLAAN, MOET NOG GEBORUH WORDUH!!!!!!!!!!!!!!
Heb trouwens ook wat raars meegemaakt 'n keer. Was bij een of ander tentje bij 't Leidseplein. Wil ik samen met 'n maat van me naar binnengaan. Zonder enige aanleiding slaat die uitsmijter me in m'n buik ... en liet me daarna gewoon naar binnen :vaag: Was te dronken om iets te voelen. Zie ik diezelfde uitsmijter gister op AT5 als bodyguard van Dick Grijpink (van de TCA).
RIC ------------> vaag man, dat die hufter je zomaar in je buik stomp, sommige portiers denken net als taxi chaffeurs, dat wereld van hun is, ze mogen dan wel breed zijn maar sommige zijn echt hufters
vind het meer "­overmacht"­ van die portiers...­
vervelend voor je....maar als ik als portier van die vervelende mannetjes voor me heb die uit hun bol zijn en mijn tevens uitschelden....dan zou ik ze ook wel graag willen slaan (6)

En hard ook :p


By the way....het is wilden ipv wouden :s
Dieka is echt een klote discotheek, allemaal boeren daaro geloof ik, sommige komen zelfs nog op de klompen volgens mij, zo erg is het daar :P
Je hebt er verschillende zalen!
We hebben er erg gelachen altijd,maarja het was het enige wat wij hadden,naar Hengelo kon nog niet.­Dus moesten we wel!

We hebben die dj heel veel tips gegeven over welke platen hij moest draaien..­Hij luisterde af en toe..­

Maar nu is t elke week dezelfde muziek,van half 10 tot 2 trance en hardtrance,commerciele shit en van 2 tot 3 happy hardcore,jaja de oude kut platen...­
ook die ene ronde plaat?

dies helemaal zwart met een gat in het midden...­
ik ben ook een x geslagen door een portier...

de coco in Amsterdam, 2 jaar geleden... wij naar buiten, portier wilt fooi, rot op, je krijg geen fooi!! pakt ie mn jas die ik nog niet aan had, dus ik trek mn jas terug, ff heen en weer met mn jas, geeft ie me een knietje, op mn dijbeen, dus ik kijk m aan van: en dan ben jij een grote boze uitsmijter, maar je kan niet eens een knietje geven?? waar ben jij mee bezig?!?! en toen liet ie los & gingen we weer verder :)
Ach die portiers lachen zijn eigen dood...­ ik stond in mijn eentje ergens en toen kwamen er 3 vervelende mannen aan...­ en ik zei wat..­ begonnen ze met zijn drieen tegen mij te bakessen..­ ze konden het niet verbaal van me winnen (ondertussen zaten al 4 uitsmijters te genieten hoe ik daar uit mijn bol aan het gaan was) en eentje me sloeg.­ Daarna dachten ze eens van joh..­ we zullen die meid daar eens gaan helpen en dan tegen die gozers zeggen..­ hee nou is het wel genoeg geweest ga maar weg voordat je dadelijk problemen krijg..­

Nou sorry maar dat vond ik ook niet normaal hoe de portiers zich eigen gedragen...­
®aven
Artiest Raven
Mjaw. Portiers. You can't live with them. You can't live without them eh? :)

Ben zelf ook wel eens uit een discotheek gegooid maar dat was (schijnbaar :P) me eigen schuld :)
Dat is wel lullig ja.­

Ik heb er nooit ast mee gehad..........­
ketchup-song... :kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots::kots:*KUT* mn ingewanden zijn er bijna uit...:S
:kots:
Ketchup-wat? :S