Partyflock

Wie heeft ervaring met DMT

 
Forumonderwerp · 17108
Wil ik wel weten, wie heeft ervaring met de stof DMT???? Schijnt heavy te zijn, Salvia is er niks bij en paddo's al helemaal niet :P
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik zoek het ookal heel lang.

en wat de werking is zal ik wel vertellen.
het is een soort poeder dat je via een basepijpie moet roken. het isd e bedoeling dat je zoveel mogelijk inhaleert. op een gegeven moment raak je in een droom toestant en kom je in een glaasachtige ruime. daar moet je door een poort heen. om door die poort heen te komen mote je echt tot hte uiterte gaan. als je eenmaal door die poort heen bent kom je in een wereld met allemaal robot-achtige wezentjes en tovenaars die allemaal rare spreuken tegen je zeggen. die dimentie waarin je beland bent is heel liefdevol en zo komt het ook bij je over. na een half uur kom je weer bij bewustzijn maar heb je nog 2 uur nodig om erachtr te komen wat er gebeurt is.

het gekke is, "iedereen" zal presies de zelfde trip krijgen. eerst in een glaasachtige ruimte komen, dan door een poort heen moeten en dan in die wereld komen.

en waar je het kan vinden? ik denk dat je de meeste kans maakt bi psychedelic hippies, je weet wel, van die LSD junkies. ik ken er eentje en die heeft het ook gebruikt, en die gebruikt al dat soort dingen en in die kringen maak je echt de meeste kans. ze halen het overal vandaan. meestal komt uit india.
http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/dmt.htm

check die site maar eens.

greatz Morisnet