Partyflock

Brabant en uitgaan? NO FUCKIN WAY! read all about it!!!

 
Forumonderwerp · 17053
zozo dat was het weer!

Eerst denk je: we gaan lekker naar de Ambiance in Zeeland. Je komt daaraan en ze vragen iedereen om ID. Ik zeg netjes: ik ben 20 :D. En de toegang werd me geweigert... je moest 21 zijn om binnen te mogen :S.
Als 2de dachten we: dan gaan we net als vroeger (:)) maar naar de Morgenzon in Zeeland! Staan we bij de uitgang wordt er om een discothekenpas gevraagd anders mag je er niet in.
Als 3de dachten we: we gaan naar de nieuwe discotheek Oceans in Deurne. Daar schijnen ze UKHardhouse te draaien dus ja dat klonk wel aantrekkelijk!!! Wij komen daar en wat denk je!!! Gesloten op zaterdag :S alleen geopend op woensdag en vrijdag! :@
Als 4de zijn we maar aan jongens daar gaan vragen van onze leeftijd waar zij altijd heengingen. Ze wezen naar feestcafe De Koets... de naam alleen al! Nog geen 5 minuten binnen geweest... gadverdamme!
Als 5de maar besloten om aan een taximeneer te vragen waar nog meer discotheken zijn. En er was er eentje in de buurt genaamd Apollo. Daar zijn we heen gereden en zagen al van dat gespuis lopen van rond de 18 en dan ook nog erg plattelands :S Dat was al een voorteken maar wij negeerde het! We gingen naar binnen (5 euro!!!) en zien op een flyer dat het plucheavond is OEHOEH!
De grote zaal was dat je zegt bagger! Kleine boeren zonder klompen aan het genieten van veel te veel alcohol enzo... en sommige maakte een poging tot bewegen (goed man!!). Toen zagen we een trap naar boven dus wij daarheen. JAAAAAAAA een kleinere zaal met lekkere muziek die je ook op feesten hoort zoals Qlimax en Qlubtempo...
Het was alleen wel dat we daar dus waren zo'n beetje heel de avond... lekker stampen en een goede tijd beleven... MET ZIJN 3-EN! De andere mensen in de zaal keken ons aan alsof we aliens waren... en dat dan onder het genot van een biertje :S

Nahjah... ik heb weer overleefd... een nachtje brabant! Een ding is zeker: zodra ik geld heb ga ik boven de rivieren wonen... BRABANT ZUIGT!

Oh ja, tot overmaat van ramp: mijn woonplaats zuigt ook! Om 7 uur waren ze bezig met ijzeren palen en jadajada... het is jaarmarkt! Daarom heb ik niet eens kunnen bijkomen van deze onvergetelijke nacht :)

sorry voor de mensen die deze mening niet met mij delen maar ik denk er wel zo over :)

en hoe was jullie avond haha :D :kusje2:
laatste aanpassing
trouwens, weet niet iemand nog meer leuke tio, en er zijn toch veel leuke kastelen met leuke parties enzo daaro ??????????
Time Out, is dat niet die belegen kinderdisco???
Dat valt wel mee hoor W ... ik vond het niet tegenvallen!
Ik lig helemaal in een deuk hier .. haah


wat een gedoe zeg over brabant ..

ben het eens met iedereen die zegt .. wat zeik je nou, als je het niets vind dan ga je toch ergens anders naar toe, van je fouten leer je, doe dus ff niet zo moeilijk ..

sjeezus
laatste aanpassing
Ow, misschien toch nog eens terug naar Gemert dan
:hmm
W, we gaan gewoon samen naar time-out :) ik kwam er een half jaar geleden iedere vrijdag en zaterdag en dat kwam me de strot uit! op vrijdag is het goed toeven en op zaterdag is het niet mijn publiek daar... maar dat is NIET omdat het brabanders zijn maar omdat ze te jong zijn (vaak zijn het ook jongeren van boven de rivieren)... de gemiddelde leeftijd is er rond de 18... Niet dat ze dat retenjonger maakt als mij maar je merkt het soms wel qua gedrag.
Jones
Artiest Jones
Nou Qalimba, ga maar eens tussen 0.00 en 1.00 naar de grote zaal, dan is het pas beuken!!!!!
De rest van de avond is kleine zaal wel beter (vrijdagavond alleen maar hardstyle)!!:D
2 Heidismeisje>OK, spreken we op TD af wanneer we gaan ;)
(eerlijk gezegd hou ik niet van disco's met meerdere zalen.
TIME OUT SESAMSTRAAT SUCKS!!!!
Echt een bagger tent kwam er ook op mijn 15e 16e dan is het nog wel leuk, maar jullie kunnen toch niet menen dat het nu nog leuk is, grote zaal fucking hard draaien weinig kans, tsja als je die huppelkut liedjes van mental theao mooi vindt ik noem het die nieuwe generatie happy hardcore shit, in de kleine zaal staan alleen maar snolletjes en mennekes die rond lopen te huppelen en die denkn dat ze het helemaal zijn,en dan heb ik het nog niet eens is over het publiek gehad wat in de grote zaal op de trap staat!! deze verhalen berusten op waarheid want ben er 2 maanden geleden nog geweest vanwege een familie reunie, gingen we met de hele familie 's avonds daar naartoe oudjes in de barretjes en wij moesten ons daar maar vermaken ben er om 1 uur 's nachts tussen uit genaaid ant viel in slaap....
2 Groovy>Juist 'em, dat oordeel had ik dus ook over die tent. Geef mij ZINO maar. Of Belgie
Time out is leuk ja. ik woon er 10 min vanaf. kom er ook erg vaak. daarom wilde we eens een keer ergens anders heen.
en idd Theo is een eikel. hij had de laatste keer mijn school afgepakt terwijl ik zielig aan de bar ziek zat te zijn :(
maar ik heb heb "bedreigd" haha en kreeg mijn schoen weer terug. heb gewoon gezegt dat ik adners zijn oog dicht ging slaan haha (weet niet of hij onder indruk was van me haha)
hmmm, vreemde woordkeuze...
Hij had je school afgepakt. En toen heb heb je je schoen weer terug gekregen??
:vaag:
:D Das Brabants...:P
ga maar eens naar de zino....

dan weet je dat brabanders WEL kunnen feesten:d
(Y) :hug: NiQoLe (Y)
laatste aanpassing
diegene die hier roepen dat time out zo tof is horen eigenlijk op de tmf chat thuis en hebben hun kamer vol hangen met K3 posters...
Dit is Partyflock het gaat hier over mensen die naar vette feesten gaan dus niet naar Ambianz, Morgenzon, hooizolder feesten, k3 concerten, time out...Jammer dat ie die schoen heeft terug gegeven.
GroovyLoco (Y)
Idd allemaal bud... Time out is kindermekka voor clubmuziek! hehe echt :bounce:'en kan je daar niet hoor!
;-)
o o o wat zijn jullie ff stoer met je time out kindermekka blabla

de mellowzaal daaro is toevallig gewoon LEUK

ik ben er behoorlijk veel gekomen en vind het nog steeds gezellig.
Daarnaast ga ik ook elke week naar feesten, en de gemiddelde leeftijd scheelt niks met die in time out.
Er is maar 1 groot nadeel en dat zijn de vele turken enzo daaro, en ga niet roepen dat ik racistisch ben want die lui zoeken gewoon altijd ruzie. Maar jaaa het is in om gewoon normale discotheken kindermekka te noemen dus ja heel partyflock roept dat meteen he omdat (bijna) niemand hier een eigen mening heeft.
2 nasty bitch:Wat weet jij nou over mijn eigen mening! pffff
En t klinkt inderdaad een beetje racistisch blijkbaar was je daar al bang voor dat iemand dat zou zeggen,ken veel buitenlanders en geloof mij ze zijn heus niet altijd de eerste die ruzie zoeken misgien heb je gewoon pech gehad en ben je de verkeerde tegen gekomen maar ga dan niet gelijk al die vele "turken enzo"over 1 kam scheren !!
en time out gangers hebben echt niet zelfde gemiddelde leeftijd als op feesten dat is 100% zeker!
keep on dreaming :devil:
laatste aanpassing
another catfight :D
neej hoor P-KAY!
kvind t alleen :vaag: als iemand gaat zeggen dat ik geen eigen mening zou hebben!
Ik was degene die t woordje kindermekka liet vallen dus duidelijk dat ze mij bedoelde!
hehe
(k)
(Y) DISCUSSIE!!! (Y) :D
woon zelf ook in Brabant, maar weet wel dat ik op feesten buiten brabant altijd diezelfde koppies uit deze provincie zie. Dus weten ze daar echt wel wanneer ze eventjes weg moeten. Al kun je er zelf je eigen ook MAXIMAAL uitleven!!!
2 Helga ----> Geloof me dat groepje met Marokkanen wat bij de trap staat in de TimeOut is gruwelijk lastig en die mogen ze wat mij betreft terug sturen met het eerste vliegtuig wat terug gaat!!!!!! Kom je dat groepje voorbij gelopen en heb je een leuke vriendin bij dan beginnen ze al lastig te doen en vuil aan te kijken. Niet veel later hoor je het favoriete zinnetje van die mislukkelingen : "Zoek juh probleem" en tegen je vriendin : "schatje schatje mag ik je nummer, vaak al met handtastelijk gedrag"
En dan gewoon zo'n grote plaat voor hun kop hebben als ze zegt dat ze GEEN intresse heeft.
Gevolg ---> ze gaan maar weer met mij proberen ruzie te zoeken of vrienden van me. Pech voor hun want ik schijt erop!!!!
Damnz wat zijn dat een ruzie makers!!
Maar ik zeg dus gewoon waar het op staat.
Ken 1 vd portiers daar goed en het is altijd gezeik met de hetzelfde groepie......
laatste aanpassing
Vaag, toen ik werd 'betrapt' op een leeg weedzakje in mijn portemonnee mocht ik mee naar het kamertje en werd er een foto van me genomen en hoefde ik nooit meer terug te komen.

Maar ja ik kan moeilijk roepen dat ik gediscrimineerd word he....
Drugs are bad...okaaaay?
Helga wat kan jouw mening mij nou weer schelen.

Ik weet waar ik over praat en daarom geef ik MIJN mening naar iedereen eigenlijk, omdat er al heel veel discussies zijn geweest over time out en zo

En ook al ben ik racistisch wat zou je eraan willen doen haha

maarreh ze zijn dus echt wel vervelend daar ja, ik vind het niet normaal zomaar betast te worden als je gewoon ff een rondje loopt door een discotheek. Valt wel op he dat het altijd dezelfde soort mensen zijn en ja vooral die bij de trap ja!!! als je je tel nr niet wil geven ofzo worden ze kwaad, en ze lopen constant iedereen te duwen en uit te lokken. je mag daar naar hun mening als blanke niet gaan staan.

wie is er dan racistisch he
2 bla: is idd wel erg streng maar op zich weet je dat vantevoren het is algemeen bekend dat daar zo'n streng beleid heerst.
En nooit meer terugkomen is overdreven, je mocht er waarschijnlijk voor een half jaar/jaar niet meer binnen
Zalk es wa zegge:

Ik heb nog nooit zo goeie feesten gehad als op het welschap in eindhoven en dat zijn de illegale tekno party's en die zijn freaked out goed.

Verder is het zaai hier ja ;P

MDC hollywood dicht , danssalon dicht ,dynamo dicht; eindhoven gaat achteruit :(
Tja de tering ben gelijk nooit meer terug gekomen. Kankertent.
Yotosti ---> Je vergeet de beste tent is wel in Geldrop maarja de TOPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Damn ik mis die tent!!!
hehe op zich kan ik me welw eer wat bij voorstellen bla dat je dat denkt :D

hee mies waarom neem je je foon niet op :(
oooooooh had ik de topa maar meejgemaakt :'( :'( :'(
2 GrooveLoco --> Hier mee geef ik je groot gelijk
----> Goldfinger treur ik nog steeds om elke keer als ik er langs rijdt dacht ik van hier was het op zijn minst 1x in de maand vette oldschool reunion party en nu nergens meer......
Kut Gemeente DEN BOSCH!
Topa was gewoon te gruwelijk ---> Alleen DIEHARD gabbers en geen ander volk!!!
Wij stonden altijd links vooraan met een grote groep Bosschenaren. Altijd een supersfeer daar.
En de muziek altijd snoei en snoeihard!!!!!
& je had Slushpuppies :-)
Al die mensen die zeiken dat time out niet leuk is moeten toch eens bij zichzelf te raden gaan. je moet het toch echt zelf gezellig maken. als je dan gaat lopen zeiken over de mensen die er zijn (boeien, gewoon negeren!)
gewool lol maken kan echt overal hoor
maar ik moet jullie wel gelijk geven dat die turken op de trap vaak erg vervelend zijn! maar ja, die kennen mij nog niet haha
:D
laatste aanpassing
Das idd vervelend maar als t dus altijd t zelfde clubje is!?!??!
moet de Time out daar misgien iets aan doen als t zo erg is?
Maar t wil niet zeggen dat alle turkse /marokkaanse etc.. mensen zo zijn absolutly not!
(k)
Nosfera7u, je haalt me de woorden uit de mond! Er hebben zoveel leuke tentjes gezeten in Braboland en die zijn allemaal weg...

Goldfinger RIP
Limit RIP
Kadance RIP
TOPA RIP
Broadway RIP
The Return RIP
Hollywood RIP

En vergeet daarnaast niet:

Trance RIP
Carmen RIP
Crape Diem RIP
Danssalon RIP
Club X RIP (ok, bijna Brabant dan!)

Daarnaast heb ik me altijd prima geamuseerd omdat je vlakbij Belgie zit, je rijdt vanuit Eindhoven altijd zo naar de Illusion, Atmoz, Versus of wat dan ook!
laatste aanpassing
Ja Club X was echt wel de place to be!!!
De Trance & Carmen ben ik wel eens geweest.
Danssalon vond ik niet echt veel aan.
En de Crape Diem ben ik volgens mij nooit geweest.

BTW was een tijdje terug toen ik van Metropolis af kwam ffe langs het oude Club X pand gereden, want ik had zin in Shoarma, wat denk je.
Die Shoarmatent is nu een Parenclub :vaag:
Van Hardcore naar Shoarma naar Sex....

Combinatie van dit alles zou ook wel een leuk ideetje zijn!

Hardcore Shoarma-Sex!!!!

;-)
Weekendje Gelderland was beter bevallen :)

Uitgegaan in de Radstake. Daar waar Zwier achter de bar draaide en Bart Aardbeitje en mij rondleidde... vooral het personeel daar was SUPER haha eerst met zn allen koffie/ thee drinken :)
2 WJ ---> Zullen we patent gaan aanvragen op dat id :) Klinkt idd wel goed :D
Over kindertenten gesproken ik wil daaraan toevoegen Locomotion Zoetermeer !!!!

Maar de geruchten gaan dat DJ ROB ( van rob & mc joe - the beat is flown) een eigen tent gaat beginnen dat zal wel beter zijn,

Maar je hebt in het zuiden des lands toch nog de Matrixx !!!!!!!!!

greetz Excess
Knoflooksaus en sex?
Ja dit weekend was erg leuk haha. vooral de day after he heidi ;) haha
moeten we vaker doen.
was erg gezellig. en enschede was ook leuk, vooral om al die mensen daar voor de gek te houden haha, ze hebben geweten dat we er waren!!
"Van Hardcore naar Shoarma naar Sex....

Combinatie van dit alles zou ook wel een leuk ideetje zijn!

Hardcore Shoarma-Sex!!!!"

*aanmeldt als vrijwilliger* :)
Jullie vergeten Diamonds op de Stratumsedijk !!!
Dat was nog voor de TOPA.


Enigste tent die nog open is van die tijd is de Carte Blanche in Weert. (alleen niet meer elke week hardcore)