Partyflock

Tros a.k.a TV Feyemoord

 
Forumonderwerp · 16760
Hoezo, Ajax wordt altijd voorgetrokken?
Hoezo, Feyemoord wordt altijd naar beneden gehaalt?

Ik heb gisteren iets gezien, wat ongelooflijk was :S Ik denk ik ga maar ff naar EK 88' tegen Sterren van de Eredivisie(buitenlanders) kijken.
Maar ondertussen waren er ook verkiezingen waar ik van over me nek ging. Hier komen ze:

Beste speler(1e divisie): Thomas Buffel
Beste Keeper: Edwin Zoetebier
Beste Coach : Bert Van Marwijk
Beste Talent: Robin Van Persie
Beste Speler: Pierre Van Hooijdonk
Beste Club : Feyemoord

Nou hier zakt mijn broek vanaf hoor..
laatste aanpassing
Laten we het wel een beetje leuk houden hier> het is maar een spelletje :S
Jah en als ik dan naar dit soort misselijke programma's zit te kijken, met die teringlijer van een Van Gelder :S wordt ik helemaal gek!
2 jeffrey--> Asjeblieft zeg Jeffrey!!!!! Volgens mij heb je de verkeerde spits voor je!!!!! Die duikelaar waar jij het over heb...is niemand anders dan die ballie van een Machlas!!!!! En ik kon ook wel voorspellen dat jullie Ajacieden het niet zouden KUNNEN accepteren dat FEYENOORD alles wint!!! Maja....en ANIMALLLL je heb helemaal gelijk!!!!!:-d
Behalve van Hooijdonk als beste speler ben ik het wel met alles eens.
chaos ?? bord voor je kop ofzo ??

ja machlas liet zich vallen, die van klooijdonk kan alleen maar zich laten vallen om er vervolgens een vrije trap in te schieten (wat ie mooi doet eerlijk is eerlijk)

hij heeft zelf toegegeven alleen met zijn kop naar het doel te kunnen scoren.

3suh is dus gewoon eerlijk, al ben ik het met van persie niet eens (maar das mijn mening)

oja, niet kunnen acepteren ?? wij hebben jaren lang alles gewonnnen wat er te winnen viel dus ik hoef nou echt niet een beetje jaloers te worden op een paar flutprijzen hoor
laatste aanpassing
Ik vind van Persie ook niet het beste talent , maar wel het beste talent dat afgelopen seizoen is doorgebroken. Mischien dat het ook zo bedoeld wordt?
Jah weet je wat het is, Talent van het jaar bedoelen ze denk ik mee, een nederlands Talent wat is doorgebroken, want ik denk dat MIDO wel ff 4 keer zo belangrijker is geweest voor Ajax dan Van Persie voor feyemoord. Maar jah, Speler van het jaar was CHIVU, bij de officiele uitreikingen dan, ik denk zelf dat dat ook meer dan terecht is.
ach. we zullen wel zien wat het komende jaar ons brengt.

Feit blijft wel dat Feyenoord die prijzen heeft gewonnen, dat Feyenoord de grootste aanhang heeft in NL, dat Feyenoord vorig jaar de UEFA Cup heeft gewonnen en dat ze op dit moment de beste opleiding met de beste doorstroming van talenten naar het eredivisie-niveau hebben. Ben je 't hier niet mee eens en/of vind je dit niet leuk: huil en zeur maar lekker verder ('t blijft amusant hehe). :)
We kunnen er allemaal lang en breed over ouwehoeren, maar de Champions League is geen C.L. meer... De Eufa is tegenwoordig ook een aanfluiting... het gaat allemaal nergens meer over.
Waarom moest het systeem van Europacup 1,2 en 3 weg? Dat was zoals het hoorde.... Kampioenen tegen de kampioenen.... Nu kun je zelfs alleen maar Spaanse clubs krijgen in de halve finales.. kampioenen was het toch??? Yeah right!

Als we zo doorgaan is er straks nergens meer ECHTE eer aan te behalen..
"feit is dat dat ze op dit moment de beste opleiding met de beste doorstroming van talenten naar het eredivisie-niveau hebben"

noem mij er 3

oja, niet van persie want die is terug gezet dus niet geheel doorgebroken
beste animalll : f***** prijzen?? 1 prijs de uefa cup.
Doorstromig van jeugd? als je doorstroning, eerst 6 jaar uitlenen aan excelsior en dan terughalen noemt, ok. maar wie is er echt in 1 keer van de jeugd doorgestoten? sprockel?? van persie? dan houdt ut ook wel snel op.
volgens mij zijn de zeikerds hier vergten hoe het was toen ajaks de CL en de WC won. Dus gewoon niet zeiken. Als Twente de UEFA had waren alle prijzen naar hun gegaan.
Boeie AJAX boven alles !! en die topic klopt wel ja wesZ !!


LIeverrrrrr een JOOd dan een kakkerlak laten we maar zeggen !!


Jooooooden!
laatste aanpassing
gadver wat een zielige reply maradoosie

heb gelijk ff vriendschap verbroken :kots:

het gaat al zo goed in nederland met het voetbal
er is meer geweld dan voetbal
kunnen we niet is een keer normaal gaan praten en weer van het voetbal gaan genieten ipv altijd de eeuwige zinloze strijd.

ik ben wel voor feyenoord en vind het ook wel leuk als ajax verliest en zo, maar om zulke zielige uitspraken te doen nee daar sta ik ver boven

:kots:
Nou, ik zal als Feyenoorder ff zeggen hoe ik erover denk:
Beste talent en beste speler vind ik niet helemaal terecht. Hoewel Van Hooijdonk een echte winnaar is vind ik hem te gemeen. Ik ben met Wesz eens dat Chivu deze prijs heeft verdiend, en anders misschien onze Japanner Ono.
En het grootste talent: het is een GROTE SCHANDE dat Rafael van der Vaart deze verkiezing niet gewonnen heeft.
Maar ja, 6 oktober zullen we zien wie de sterkste is.
Hiermee bedoel ik de sterkste op het veld, die strijd buiten het veld moet idd maar een keer afgelopen zijn. Dan is het op grote feesten misschien ook een keer afgelopen (zie afgelopen ML :kots:).
to jeffrey-->
- Glenn Loovens
- Civard Sprockel
- Ferne Snoyl
- Said Boutahar

En dan heb ik van persie nog nie eens opgenoemd....

Wat betreft talent van het jaar is het dus wel duidelijk terecht....rafael van der vaart is namelijk al 1,5 jaar doorgebroken dus kan je niet echt meerekenen als doorgebroken speler, en ik als Feyenoordsup. vind van der vaart dus wel een goeie speler maar feit blijft dat van persie terecht is verkozen tot talent van het jaar...

wat me nu ook opvalt is dat de mensen voor die club uit amsterdam heel geirriteerd reageren is er wat mis of zit jullie wat dwars???

en wat betreft de CL voor kampioenen dan had die club uit amsterdam er al jaren niet meer aan mee mogen doen...zelfs niet aan een kwalificatie tegen celtic vorig jaar!!!

to wesz--> kweet niet over welke officiele uitreiking jij het hebt maar dit was toch wel degelijk de officiele uitreiking door de spelersvakbond VVCS...

En wat betreft speler van het jaar ben ik het helemaal eens welke speler op dit moment kan zeggen dat hij zo bepalend is voor een club???Tell me....e kom niet gelijk agressief reageren maar beargumenteer je antwoord is duidelijk!!
En toch, mijn beste Bjorn, denk ik dat Ono voor Feyenoord bepalender is en zal blijken dan Pi-Air.
to mr hat--> op dit moment wel ja maar wie schoot vorig jaar Feyenoord naar een welverdiende zege in de UEFA CUP?
Animall...hoe kom jij er in GODSNAAM bij dat f%3n##rd de grootste aanhang heeft?
Ajax heeft altijd nog meer leden van de officiele fanclub en meer seizoenskaarten verkocht.
En over die prijzen tsja.......wil je daar echt over beginnen dan? :-p
en dat alleen omdat ze de uefa beker hebben gewonnen schandalig ik weet wel een betere speler

zoals van der vaart
Ja Bjorn, daar heb je gelijk in, maar de ballen moeten nog altijd bij de spitsen komen :D. Ik ben met je eens dat Pi-Air vorig seizoen de MVP was, maar ik ben meer een Ono-fan.
to mr.hat--> dat klopt ik ben ook meer een ono fan...
van der vaart had 'm vorig jaar, is dus geen talent meer en voor de rest schij t ik op al jullie zielige stinkjochies met jullie zielige replies...behalve jef, want hij is ok (Y)
lekker tolerant hier allemaal!!
oke ben het ook niet helemaal eens met de verdeling van de prijzen, ono had beter gestaan!
maar fuck-it gun feyenoord ook s een keer succes!
Ach. het is maar voetbal, daar kun je eindeloos over verder discussieren.

En wat is het nut: Real Madrid zal toch alles winnen ;p :frusty: (hopelijk niet natuurlijk, maar ze hebben wel een bizar goed team)

maar ja... neem een biertje..:bier: en kijk gewoon wat er dit seizoen gaat gebeuren..

Als Ajax iets wint: goed voor het NLse voetbal..
Als PSV iets wint: goed voor het NLse voetbal..
Als Feyenoord iets wint: goed voor het NLse voetbal.. (en ook een extra feest voor mij natuurlijk :D).
Bjorn Wrote:
to jeffrey-->
- Glenn Loovens
- Civard Sprockel
- Ferne Snoyl
- Said Boutahar

En dan heb ik van persie nog nie eens opgenoemd....

Je noemt 4 talenten op die misschien wel doorgebroken zijn in de selectie, maar amper speelminuten hebben gekregen, het spijt me hoor maar dan vindt ik je geen echt talent. Kijk Van Persie vindt ik wel een Talent, alleen heeft ook niet veel gespeelt, en is natuurlijk heel dom geweest. Als je puur kijkt naar Talent, kan je ook niet om MIDO heen, hij heeft Ajax zeker gered vorig seizoen. Maar zoals ik al zei, ik denk dat ze bij talent noemen, Een nederlands talent.
Ik denk dat ze bij de 3 topclubs die niet hadden, en kan je beter kijken naar een RKC, met bv een Putter.

to wesz--> kweet niet over welke officiele uitreiking jij het hebt maar dit was toch wel degelijk de officiele uitreiking door de spelersvakbond VVCS

Jaja ik weet ook wel dat het een officiele uitreiking is van de spelersvakbond VVCS, ik heb ook gekeken hoor.Maar het is zeker niet zo een spectaculaire uitreiking als die van de AMEV/Telegraaf, wat voor mij als officiele uitreiking geld. En anders kan je er nog wel 3 organiseren, maar DE voetballer van het jaar was natuurlijk CHIVU.
van der vaart had 'm vorig jaar, is dus geen talent meer en voor de rest schij t ik op al jullie zielige stinkjochies met jullie zielige replies...behalve jef, want hij is ok

Bedankt heej oud, maar ik doe niet zo aan poep&plas sex. Probeer maar ff bij je andere vriendjes oud.
bjorn>

wie zijn dat nou weer ???????????

ik doel op doorgebroken spelers wie ook nog wat voorstellen op de nederlandse velden, niet de spelers van wie jij een poster boven je bed heb hangen omdat ze nou uit eigen opleiding komen.

en mij zit niks dwars hoor, mischien het feit dat er onterecht prijzen zijn uitgedeeld maar daar zal ik geen seconde van wakker liggen.

speler wie bepaalend voor een club is ??
ja dat is zeker van klooijdonk, voetballen kan ie niet, vrij trappen zeker wel maar kan alleen met zijn kop naar de goal ballen en meer niet (dat heeft ie zelf toegegeven in een interview)

voor mij was speler van het jaar Christian Chivu, een wereld gozer die lekker kan ballen verder vond ik van bommel best aardig ballen en dhr hoogendorp van RKC ook maar zeker niet die zoef de haas van fc kakkerlak
laatste aanpassing
weet je ik heb helemaal geen zin meer om in deze topic nog maar iets te zeggen, wat je ook zegt wat niet in het voordeel is van die club uit amsterdam wordt gelijk keihard de grond ingeboord met antwoorden waarin heel triest gereageerd wordt....
daarom ben ik het ook meestal eens met 3suh, met hem valt wel redelijk te praten.

ik boor niemand de grond in maar jij komt met namen en argumenten wat nergens op slaat

KLAAR
laatste aanpassing
ok meneer ik denk dat ik alles weet....je hebt gewonnen want die club uit amsterdam is volgens jou nou eenmaal de beste he...
Loovens en Sprockel hebben wel Champions League gespeeld.Hoeveel spelers die net uit de jeugd komen kunnen dat zeggen in Nederland???

En Mido een talent???
Goede voetballer , maar iemand die uit het buitenland is gekoicht voor miljoenen kan ik geen nederlands talent noemen...
laatste aanpassing
Beste WesZ,

Talenten zijn talenten, omdat ze nog door moeten breken, anders waren ze geen talenten meer, maar vedettes.

Greetz,

Ray

P.S. op jou poep ik ook niet ;P
laatste aanpassing
Jah maar er zijn zoveel talenten in het 2e die nog moeten doorbreken, je kan dan toch niet meteen zeggen of ze zijn doorgebroken? Ik bedoel iemand als v/d Vaart (vorig jaar dan), die was echt doorgebroken vorig jaar, maar niemand is echt doorgebroken dit jaar. Zoals ik al zei, dan vindt ik bijvoorbeeld een Putter van RKC wel iemand die echt is doorgebroken, al staat ie nu meestal wel langs de kant door Jason Oost(ook talent) en natuurlijk is MIDO niet een echt talent, want hij is aangekocht, maar hij is nog jong, en op basis daarvan ken je natuurlijk wel zeggen dat ie is doorgebroken.

ps. Ik poep op jou ook niet ;) :D
waarom hebben jullie het toch over 'echt doorgebroken' talenten? Ik zei alleen maar dat het een feit was dat de jeugdopleiding van Feyenoord er het best voor zorgt dat hun opgeleide spelers op eredivisie niveau mee kunnen voetballen. Eredivisie niveau!!!
Ik heb het niet over een hoger niveau waar van der vaart/Theo Janssen/Van Persie al zijn.

Al de spelers die Bjorn en 3suh hebben opgenoemd zijn al op gemiddeld eredivisie-niveau. Dat ze bij Feyenoord niet altijd aan spelen toekomen komt doordat Feyenoord een goede selectie heeft dat qua niveau hoger ligt dan de gemiddelde eredivisie club.

Zet Feyenoord-spelers als Leonardo, Sprockel of Loovens bij een goede middenmoter als Heerenveen/RKC/etc en je zult zien dat ze qua niveau moeiteloos mee kunnen.
laatste aanpassing
Met alle respect maar ik vind het slap kinderachtig gezeur. Nu heeft Feyenoord succes, over 2 jaar PSV weer, dan Ajax weer enz. enz. Je kan niet altijd winnen, verliezen hoort ook bij het leven, en wie niet tegen verliezen kan is een slechte winnaar, punt.
o god bjorntje toch, op je snikkeltje getrapt jongetje ???

een gewone discussie valt met jou niet te voeren merk ik al.

ik druk helemaal niet door dat Ajax de beste is, ik denk niet dat ik alles beter weet, dat maak jij er van.
ik mag alleen niet zeggen dat ik van persie geen super talent vind en dat die van klooijdonk niet de beste speler is van nederland, ik mag dus niet gewoon een eerlijke mening geven zonder dat ik gelijk bestempeld word als "meneer die alles weet"

maar goed, jij ging al eerder niet door met deze discussie en toch deed je het, wat kan ik nu verwachten ??
laatste aanpassing
2 Jeffrey--> Het gaat er tog ook niet om wat jij denkt Jef!!! Kijk dat jij niet vind dat van Hooijdonk speler van het jaar moest worden daar hebben we gewoon scheit aan!!! Wij luisteren liever naar mensen die nog een beetje verstand hebben van voetbal!!:-d:-p
daar gaat het niet om maat maar ik merk aan de amsterdamse zijde dat er meteen in hun mening woorden worden meegenomen als kakkerlakken etc dit en dat van klooijdonk wie kan hier dus geen normale discussie voeren????Ik zeg toch ook nie dat de joden blablabla...

aar laat ik je 1 ding zeggen kakkerlakken zijn moeilijk uit te roeien denk daar maar eens over na....
Moeilijk uit te roeien, maar ze zijn wel uit te roeien en dus niet immortal ;)
ja en in duitsland en tjechie waren de dijken doorgebroken!
en je hebt verdelgers hoor

voor tegen die kakkerlakken :-D
ik word wel heel erg moe van die naamsverbasteringen van spelers die niet bij je favo cluppie spelen. Noem een club of een speler gewoon normaal bij naam, het klinkt zo kinderachtig. Ik weet 't, ik doe 't ook wel eens. Maar in een leuke, goede discussie kunnen we dat toch wel achterwege laten?
ray, je kent me
als er met iemand een normale discussie gevoerd kan worden ben ik het wel
ja.. dat blijkt ook wel uit jouw antwoorden..(n)