Partyflock

Mannen die direct na de seks in slaap vallen.....

 
Forumonderwerp · 16735
Ursula en ik hadden net een gesprek over mannen.....

Een welbesproken bekend onderwerp onder de dames ;) Voor de afwisseling hadden we het over seks....

En onze vraag is nou eigenlijk wie valt er na de seks direct in slaap ?
En doe je dat alleen als jullie allebei genoten hebben?
Of ben je zo'n egoist die gewoon in slaap valt en niet meer aan de ander denkt ?

Aan de ene kant zijn we van mening dat het als een compliment kan worden beschouwd....omdat je totaal uitgeput bent.....maar goed dit hoeft niet altijd te betekenen dat ZIJ genoten heeft !
Of jij natuurlijk ook niet.....dat je bij jezelf denkt....waar ben ik in godsnaam beland :o En dat je gewoon gaat slapen ?

We zijn erg benieuwd....alhoewel we betwijfelen of de mannen hier eerlijk in zijn !
Whehehe Bellie> Minimaal 30 minuten wakker blijven, of juist vroeger beginnen? ;)
Je hebt zelf de antwoorden al gegeven Crazy-C
blijf jij 30 min. wakker na de sex Bellie ;)?
Ursula, als Bellie eerder in slaap dreigt te vallen haal je als vrouw toch juist alles uit de kast er niet 30, maar op zn minst 130 minuten aan vast te plakken??? (6)
Hehehe Ursula ;)

Ennuh jacky... .130 min :|.JEZUS!! Dan valt ie er volgens mij spontaan af.:D

GREETZ!!
laatste aanpassing
ff naneuken is ook lekker :P:P:P:P:P

nee ik ben al een moeilijke slaper ik denk juist dat ik degene ben die het vrouwtje wakker houd ;)
Da's ook handig Bellie, als ie dr af valt kun jij gewoon lekker gaan slapen en kan wackiejacky-Bobbit nog effe doorgaan!

(6)(6)(6)
Heheh jacky!
Echt een Nymfie jij!!

GREETZ!!
Neem mij, ik gebruik Duracel ;D
duracel :D:D

hehe, mannen die eerder in slaap vallen doen toch iets niet goed, na een potje sex hoort de vrouw toch wel helemaal kapot te zijn, en dat is het moment dat je als man ook mag gaan slapen.
WHAHAHA ;D

Hijs fijn WJ :)
ScuL
Artiest ScuL
ik vind het triest en ondankbaar om maar gelijk te gaan pitten.... :S

je doet 't toch met elkaar en je mag best wat aandacht en liefde aan elkaar schenken voordat je gaat slapen :)

maarja als je het echt goed doet sex je meerdere malen per dag dus dan heb je ook niet altijd de behoefte om erna te gaan slapen ;) :D
Pfff wat een bullshit zeg! Ok, akls je voor het eerst met iemand naar bed gaat, doe je extra je best, maar als je al een tijdje een relatie met iemand hebt, komt het echt wel eens voor dat je je 5 minuten de tering neukt en dan gaat slapen hoor. Val ook wel eens in slaap, daar hoef je je toch niet voor te schamen?
doe mij maar een goed gesprek :P
Gezellig toch anders is het zo saai :S
'vluggertje' voor het slapen gaan is goed te doen. en is meestal onverwachts dus extra aangenaam. maar als ik net wakker ben ga ik echt niet slapen na de sex ;) het hangt helemaal van het tijdstip dat het gebeurd en hoelaat je er de volgende dag weer uit moet. maar meestal wel eerst een peuk voor het slapen gaan!

en Christa wanneer kijk jij DVD's.....voor of na de sex ;)
laatste aanpassing
Jullie hebben het allemaal over in slaap vallen na een goeie pot sex! Maar wie zegt dat je altijd s'avonds sex moet hebben?

Het kan toch ook wel s 'ochtends of overdag? en ga je toch niet meer slapen of dan val je toch niet in slaap als het licht is? :S

Maar ja je kunt altijd natuurlijk een keertje in slaap vallen maar, het is mij bijna nog nooit gebeurd!! :D
Als het zo heftig en goed geweest is wil je volgens mij echt niet slapen!!!! Dan wil je nog een X :P
Inderdaad. Ochtendsex: 't lekkerste dat er is. Ckers als ze eigenlijk nog slaapt, met d'r kont tegen je aan, heren! Ben zelf nog nooit een meid tegengekomen die 't NIET lekker vond om op die manier gewekt te worden. Maar slapen of niet, daarna nog lekker lang samen in bed blijven, is toppie hoor!
Zou wat wezen zeg als je sex hebt gehad in het park en je pleurt dan in slaap. Damn! Auw.... :)
Nou Bashil, dan zou ik de eerste zijn! Damn de tering, weet je hoe chaggie ik ben 's ochtends? En dan die meur uit je smoel enzo...komt niet vaak voor dat ik t prettig vind om zo gewekt te worden, of ik moet vaag zijn geweest de nacht ervoor. Reken anders maar op een boze knal voor je harses, gevolgd door verder gesnurk!

Enne PT, helemaal gelijk, alsof je alleen 's avonds zou kunnen sexen, hehehe, kan natuurlijk altijd, dus ipv te zeuern dat manne in slaap vallen kun je of course altijd gewoon s middags sexen!

Allemaal niet zo moeilijk!!!
2WJ: hangt er natuurlijk ook maar net vanaf naast wie je wakker wordt, of DOOR wie je wakker gemaakt wordt, hoe groot die chagerijnige bui (of die er dan wel is) dan is, waar of niet? ;-)

Kijk, als je sowieso maar 1 of 2 uurtjes slaap erop hebt zitten omdat je elkaar al de hele nacht wakker houdt, dan is het 's-ochtends ook niet echt meer een verrassing.. Pak sap naast 't bed om af en toe wat te drinken... ja hoor, zo vermaak ik me wel met iemand ;-)
nou... kijk... als je lang voorspel doet he, zorg dat je chick in trance raakt... helemaal vaag je weet wel wat k bedoel... als je dr dan rustig neukt en steeds harder, btje opvoeren... af en toe teasen...hehe dan blijft ze in die trance en valt ze gegarandeerd in slaap na t neuken..., dan moet je snel je broek aantrekken, deur open... rennen en hopen dat je geen pimp achter je aankrijgt :D:D:D

hehe

maareh ff serieus ::

1. bij een one night stand: dan neuk je totdat je meestal tot je pik eraf valt of totdat de schaamlippen in de brand staan.

2. begin van een relatie: doe je altijd je uiterste best om je partnet te bevredigen, en laat je t wel uit je hoofd om in slaap te vallen

3. na tijdje relatie: in slaap vallen, jah soms... dan mag/kan t... vind ik

4. vluggertje: de naam zegt t al, er niet de tijd voor nemen, dus ff snel neuken klaar... of je in slaap valt... jah ligt aan de plek waar t allemaal gebeurd

5. sex in een boom: je laat t wel uit je hoofd om in slaap te vallen, dalijk tief je de boom uit...:S
laatste aanpassing
Mjah, soms is het lekker om na de sex te slapen, als je hard en lang bent bezig geweest, maar vaak wil ik nog meer :)
Altijd na de sex nog effe knuffelen en roken :)
ochtendsex is zeker (Y) :kwijl:

GREETZ!!
Het is heerlijk om wakkergepijpt te worden :)
Atentie!!!!

Jullie hebben vast nog niet mijn topic met de 101 sexideen gelezen heh? :9

Check punt 47!!!!...VOILA!!!...het antwoord der antwoorden.(y)
Ik kijk na en voor de seks dvd-s buurman (6)
meestal kijk ik tijdens de sex, dvd :D:D:D... suppah gekk! :S:P:O wicked!
Na de sex moek altijd eerst een sigaret :)...dat naknuffelen hoeft van mij nie perse hoor :s ..meestal kruip ik daarna nog achter de pc of gaak wat eten en dan slapen..
Maar soms val ik ook welleens na de sex in slaap ja..hangt er net vanaf hoe vaak ik klaargekomen ben :devil: ;p
laatste aanpassing
Dat heeft er inderdaad ook mee te maken. Of en hoe je klaarkomt, of 't je energie kost of er energie door krijgt (bekend verschil tussen mannen en vrouwen). En van wat ik van een paar meiden hier op PF weet is het voor de meesten ook nog wel moeilijk om te komen, lijkt me uiteindelijk dan wel uitputtend.... ff goed bijslapen dan. ;-)
nah geen problemen mee hoor bashil ;p
kvinnut juist moeilijker om NIET klaar te komen :D
Ja, vast vriendje he? Die hoort je een beetje te kennen en 'aan te voelen'.. of zou 't aan de naam liggen? ;-)
nah zo lang ben ik nog nie met me vriendje hoor ;p
Ja vin t onzin om gelijk te gaan slapen, kijk als je dood moe bent hele dag gewerkt en andere onzin en tis al laat oke why not..

Boeiend.

Maar waarom hehehe , kijk als je moe ben moet je gaan slapen, maar neem aan dat niet iedereen gelijk moe is, of t alleen doet voor t slapen gaan tog ? :s

Kijk, eerst nog ff een sigaretje roken, bij elkaar liggen vinnik wel zo relaxt.

Maar als ik moe was ging ook altijd gelijk slapen, maar dan moest ik wel echt moe zijn hehehe, maarre ehm ja dan hield ik m wel lief vast natuurlijk of hij mij...
en tis ook nog es lekker, slapen na de sex, zekers samen meteen tegen elkaar indoezelen...
neh tegen elkaar aan slapen isnie lekker :s
kmoet altijd helemaal alleen liggen anders kannik nie slapen :D
mjah..kben moeilijk :vaag: ;p
*hahahhahhaa.. I know the feelin'!
Ik had 't ook over lekker tegen elkaar indoezelen... schijnbaar draai ik me ook in een mum van tijd op een wat grotere afstand.
pfffffffffffffffffffff ik val gewoon lekker weer in slaap lekker egoistisch. maar das vooral als we in bed liggen en tis snachts ofzow
2 paranoide > wat ben je tog een schatje...
In slaap vallen????:bounce:????? moet er tegenwoordig niet eerst meer iets gerookt worden en een beetje nagefrunnikt........om dan vervolgens aan de 2de ronde te beginnen:p:9
ikke kan soms best wel moe zijn en dan zoiets hebben van ik wil slapen maar als er dan weer aan me gezeten word komt er van slapen maar vrij weinig:D

again again again:D
Roken doe ik niet...

En na fruniken ???

Meestal is het 1 hele lange frunik hihihihi dus de keer dat het niet lang is pleur ik ook gewoon in slaap. Zit in het ritme zeg maar hahahaah
Slapen kan ik er nooit erna....nagenieten doe je niet slapend vind ik maar met zn 2....
Tsja.. boeit me niet wie er na het seks in slaap valt... als je maar niet tijdens het seksen in slaap valt!! :9
HOezo val je in slaap dan :? krijg er alleen maar Energy van :)

Jullie hebben gewoon geen conditie ;)
Heeft niks met conditie te maken, teveel dopamine en endorfinen flikker je gewoon mee in slaap en dat krijg je van sex. Punt uit! Klaar als een klontje boter in een warme pan op mijn gasfornuis! :P
Hahah Smoesjes ;)