Partyflock

Wat is nou echte onzin?

 
Forumonderwerp · 16657
wist je als je pasta in een magnetron doet dat er dan een dikke laag drap over heen gaat waar de klok blijft tikken. Het is een overweldigend proces waar de de appel niet zover van valt. Anders slaat hij namelijk in als een bom. En dat is iets wat Hans en Grietje ons al veel vaker geprobeerd hebben uitteleggen. Maar ja, de broodkruimels hadden de kip kerry salade bedorven. Hij heeft er daar en tegen wel zelf om gevraagd in '40 '45. Maar dat mensen zich daar druk over maken snapt Klorusjan niet. Die zelf al een complete rol mentos in zijn kont kan laten verdwijnen. Zeg nou zelf!!! Alsof je rekenmachine kan scheren toch! En dat allemaal voor maar voivunvoiftig Euro. Een kind kan de was doen zij vader Pats. Die dikwijls aan de slurf van de afzuigkap vastgeplakt is door onze prins Willem- Alexander. "Bier met schilvertjes": riep de paashaas! Nou ik weet het het nog zo net niet, volgens mij draaide die film al jaren bij de wasserette. Je moet gewoon effe logisch nadenken dacht ik zelf eigenlijk.
Ik denk dat de flappentap in Timboektoe hier heel anders over denkt
Nou deze flappentap heeft opzich een zware tijd doogebracht in dit land. Doordat een blinde politicus zijn pincode niet meer wist heeft de bevolking daar zijn afschuw over uitgesproken. Ook willen ze geen bananen meer eten. En zonder bananen geen feest dus het is nogal saai daar ...


:vaag:
Maar Klorusjan had ruzie met die Flappentap. En is gelijk verhuisd van Hendrik Ido Ambacht naar het o zo zonnige plaatsje "Here Jezus vist een wak in het ijs"! Waar overigens altijd hagel van het eigen merk naar boven valt. Daar steelt hij al de bougies uit de elctrische gestarte koelvries installaties met V8 motor, omdat sbs te goedkoop is. Maar ze staan er al een tijdje dus de bosbessen groeien als plastic aan de bomen.
Allemaal de schuld van Eucalipta als je het mij vraagt.