Partyflock

Kaarten TE KOOP voor Multigroove 07/09

 
Forumonderwerp · 16654

Onderwerp is gesloten!

Het oorspronkelijke bericht is dus niet meer recent.
Waarschijnlijk is het aangebodene inmiddels verkocht of het gevraagde reeds bemachtigd.
ik heb 2 kaarten te koop voor Multigroove 7 september , en ze kosten 30 ,- p.s.
wil je ze hebben , laat dan ff een berichie achter , mzzzl BeBob .
whehehhe grapjas... iedereen gaat zo'n beetje gratis... geef je weinig kans...
2 grougar best :

ik maak er als laatste 27 euro 50 van p.s. en dan spreken we ergens op schiphol af ofzo , lijkt me wel een centraal puntje , ok ?! ik hoor het wel , Mzzl , BeBob .

PS. 2 creative , bijna iedereen bedoel je , dus er is altijd wel iemand , en vertel mij maar eens hoe ZIJ bijna gratis naar binnen kunnen ????
Harrie
Werkzaam bij Trappist
Artiest Harrie-Nack
Ja wil ik ook wel weten we hebben in totaal 122 kaarten verloot over 13 sites en iedereen die hier er twee gewonnen heeft verkoopt zijn kaartje. Volgende keer maar geen partyflock doen met de prijsvraag, dacht dat hier wel fans zaten.
Hier zit een fan zonder kaartje :P maar ff kaartje halen morgen....
laatste aanpassing
dr zitten fans hier... ben super moeite te doen om aan kaartje te komen :S en mensen die ze winnen verkopen ze.... najah geef ze dan maar aan mij
ja vind ik ook dan winne ze en vragen ze nog 30 euro valt me tegen!
idd....2 harry: niet toevallig nog een kaartje te verloten voor iemand die egt heen gaat ? ;-P
psies!!! vind ik dus ook.... verloot anders ff 3 kaarten tussen ons 3en :D
Weer duidelijk een geval van mensen die dus overal aan mee doen qua prijsvragen en niet eens weten of ze gaan :kots: ZOOO IRRITANT!
Ja, ik ben der ook voorstander van om zulke mensen voortaan niet meer mee te laten doen aan prijsvragen
Ik win ook never een kaartje...en iedereen die kartjes wint verkoopt ze toch weer.. :-(
Voortaan dus maar beter opletten wie je laat winnen???

Is de afgelopen paar x al zo gegaan...
Kijk, als je verwacht dat een feest uitverkocht gaat, koop je van te voren een kaartje. Maar natuurlijk doe je toch mee aan een prijsvraag. Als je dan alsnog kaartjes wint, vind ik het niet onredelijk dat je kaartjes verkoopt (je hebt zelf tenslotte ook de volle mep betaald), zodat je zelf iig gratis (of voor minder dan het volle pond) naar binnen kan.
En van mensen die meedoen aan een prijsvraag om er geld aan te verdienen omdat ze toch niet naar een feest gaan: :kots::kots:
ik wil er ook zo graag heen maar heb geen geld voor een kaartje en ik heb aan alle wedstrijden mee gedaan voor multi maar niets gewonnen:-(
2 MR. Hat :

dat is dus precies wat IK bedoel , jullie ordelen meteen over mensen alsof ze er de slechtste bedoelingen mee hebben :@ , maar ik had die kaarten allang voor de wedstrijd gekocht en zou dus met nog veel meer vrienden gaan , maar omdat zij allemaal nu niet gaan , en nog geen kaartje hadden , probeer ik nu dus die kaarten van mij en die vriend van me te verkopen , want ik heb er tenslotte wel het volle pond voor betaalt , en das behoorlijk zonde .... dus oordeel nou niet meteen als je niet eens weet wat er achter steekt. :@