Partyflock

ID&T maakt me blij voor de verandering! :)

 
Forumonderwerp · 16641
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Ik had vanmorgen een DEMO gestuurd naar ID&T en kreeg vanmiddag alweer antwoord! :)

Hij was nog niet goed genoeg om nu uit gebracht te worden. Maar ze vertelde er wel bij dat het idee en de productie al vele male beter waren dan de gemiddelde DEMO die ze binnen krijgen! :) Verder vroegen ze dat als we meer DEMO's hebben of ze die dan zouden mogen horen.

Oftewel er is interesse!! *super blij ben*

Hopelijk wordt het nou eens wat! Ik ben al zolang aan het kloten.
Maus: Tegen wie heb je het?
Tegen jou!
Hoe bedoel je dat??


Het is en blijft een ons-kent-ons branche
laatste aanpassing
Maus die snapt dat je veel moet cocksucken
Ik wil je niet "­down"­ brengen ofzo, maar dat antwoord is het standaard antwoord van een productiemaatschappij.­
laatste aanpassing
2 Maus:
pff, en waarom zou dat dan moeten? t is graag of helemaal niet. mij niet gezien. als ik vind dat een organisatie niet goed bezig is, dan vind ik dat, en boeit het me niet wie het leest. Ik vind het zelfs achterbaks als je het wel denkt maar niet zegt. Dat ik ID&T als organisatie niet goed vind, wil nog niet zeggen dat ik er niet zou willen draaien. Ik zou er alleen niet zo gauw een demo naar toesturen. En als ze een beetje professioneel zijn daar bij ID&T, zou dat niets uit moeten maken (stel dat ze me zouden vragen).
Dat het WEL wat uitmaakt, is pindakaas. Voor hun of voor mij is dan de vraag :)

Ik pas er in ieder geval voor om hielen te likken. Maar ja, hoef dan ook niet zo nodig bekend en beroemd te worden. (net of dat het summum is...) Tuurlijk, op een feest draaien is cool, maar dat kan ook zonder hielen likken.
laatste aanpassing
de aanhouder wint Yoda ... go on :devil:
en oja, yoda: NEE jij krijgt m niet zoals Koekiemonster, dat weet je best :P
heb je zelf een nummer gemaakt of heb je een mix ingestuurt?
aap, haal die bananen uit je ogen en lees wat Yoda zegt :P :
Ik heb gewoon een track opgestuurd en daar hebben hun naar geluisterd.­

Tenzij je met mix remix bedoelt. Dan zal ik die koekies uit mijn hersenpan vissen.
Sommig mensen snappen ook niks van de muziek industrie :)
2Eye, het is een nobele gedachte van je dat het zo gaat.­ Maar helaas voor je, zo werkt het niet.­ En zoals ik al een paar posts eerder zei moet je niet gaan cocksucken, maar gewoon die mening voor je zelf houden.­
Een organisatie wil echt niet iemand onder zich hebben die het bedrijf eigenlijk gewoon kut vindt.­
Dit kun je dan achterbaks noemen, maar zo zit die branche nou eenmaal in elkaar, het is een kleine wereld (zoals ik al zei ons-kent-ons).­ Verpruts je het bij de ene wil niet zeggen dat je makkelijk bij de tweede aan de bak komt (dit bedoel ik niet op muziekaal kwalitatief vlak).­
Hoe jij het beschrijft is meer wereldvreemd en naief dan realiteit.­
ID&­T krijgen tientallen tracks iedere week binnen, per jaar is er maar bijvoorbeeld de ruimte voor maar twee nieuwe artiesten, in dat geval zullen ze eerder iemand kiezen die neutraal is in z'n standpunt dan iemand die eigenlijk tegen ID&­T is.­
2 Trilok:
nou en? :P ik snap anders precies hoe die 'muziekindustrie' werkt. Ik heb alleen geen zin om daar aan mee te doen.
laatste aanpassing
2 Maus:
wereldvreemd en naief? Je moet goed lezen wat ik heb geschreven, Maus, geen reden om neerbuigend te doen.­
Zoals ik al heb gezegd, ik hoef niet zo nodig bekend en beroemd te worden.­ Ik doe het alleen maar omdat ik het leuk vind.­ Tuurlijk, op een GROOT feest draaien heeft wel wat, maar het is voor mij niet alles.­ Komt misschien omdat ik zelf ook niet naar grote feesten ga.­

Voor al diegenen die WEL bekend en beroemd willen worden: luister vooral naar wat Maus zegt.­ Alleen zo kom je er.­ Want inderdaad, in dat wereldje gaat het om connecties (met het directe gevolg dat er dus konten gelikt worden), zonder die kom je er niet.­
Ik hoef er alleen niet te komen, ik sta goed waar ik nu sta.­

trouwens, als je bekend en beroemd wil worden, zou je je eens af moeten vragen waarom je draait.­ voor de eer of voor het plezier?
no offense to Yoda, ik bedoel jou er niet mee...­
laatste aanpassing
2 Heatwave: Hoe kom je daarbij dat het een standaard antwoord is dan? Ik heb al meer ervaringen met platenmaatschappijen en als ze het nix vinden hoor je niets. Oftewel: Geen gehoor is verder proberen.

2 Eye: Het was natuurlijk te proberen! :) En dat deed ik dus ook! Maar we zullen zien wat onze volgende ontmoeting brengt! :P:P:P:P:P

2 Yanze: Dat zal ik ook zeker doen! Thx! :)
goedzo Yoda! Proberen is de helft van het werk :)
:D:D:D:D
2yoda op je reactie van Heatwave. Dit is niet helemaal waar wat je zegt. Een platenmaatschappij die daadwerkelijk luistert naar je track stuurt altijd zo'n soort antwoord (tenzij het ECHT heel goed is, dan is het verder ok). Veel labels luisteren niet, of niet aandachtig omdat er gewoon te veel binnenkomt. Wil je goed en opbouwende kritiek kun je het beste naar kleine labels sturen of aan "experts" (producers, dj's enzo) laten beluisteren.

2eye: sorry had het idd wat anders moeten verwoorden. Had je reply iets te snel doorgelezen:)

ps: Idd de aanhouder wint is iets wat je niet moet vergeten:P
laatste aanpassing
Kan misschien wel wezen.....­

Maar ik heb jullie niet verteld dat ik al onder contract heb gestaan en de nodige jaren al aan het rond sturen ben.­

En dat met dat contract is niets uitgekomen want we zijn met ruzie weggegaan....­ heel lang verhaal in ieder geval.­
fuck, had ff niet door dat je doelde op die zoen, Yoda, dacht dat je het 'proberen waard' vond om die demo te sturen :)

wacht maar kleine rakker :P
Verder heb ik wel connecties die al een geruime tijd mee draaien in het muziek wereldje.­ Dus ik ben echt wel op de hoogte van veel dingen.­
whahaha! :)

Jij bent af en toe ook zo'n TOP wijf weet je dat! :P

whehe

en ik wacht in spanning af! :P
2 Maus:
is al okay :)
volgende keer alleen beter lezen en niet zo betweterig en neerbuigend doen :P d'r zijn er meer die ook in de muziek zitten (wereldje is zo'n stom woord, net of het heel speciaal is om erbij te horen duh), maar er toevallig een andere mening en andere principes op nahouden dan de meeste mensen, vergeet dat niet. Geeneen waarheid is de enige waarheid.
laatste aanpassing
Andere principes en mening kan.­ Alleen als beginneling zal het je zo niet lukken (ik doel hierbij op niemand).­ Het was trouwens ook niet de bedoeling neerbuigend te doen.­
wat moet lukken dan? bekend en beroemd worden of gewoon een goeie produktie maken en die bij een label uitbrengen / op een (groot)feest draaien?
laatste aanpassing
Mij gaat het echt niet om het beroemd worden of op een groot feest te draaien.

Het enige wat ik wil is na al die tijd gewoon een keer een plaat uit brengen. Dat is echt mijn grootste wens. Al is het er maar 1!

En draaien doe ik ook alleen omdat het leuk is. Tuurlijk op de grote feesten staan is een fantastisch fenomeen! Een droom! Maar het enige wat ik wil is mensen vermaken.

Dan zou ik een koning te rijk wezen! :D:D:D:D:D
Je verward nu één ding. Je legt de link automatisch tussen producer en dj. Dat moet je (voorlopig) niet doen.

Als je idd een goede productie heb zal het uiteindelijk wel uitkomen, de vraag is alleen dan wat de exposure zal zijn. (een goede wijn behoeft geen krans gaat helaas niet op in de muziekwereld, en al helemaal de house wereld niet) Kijk maar naar bijv. Mad'house, verkoopt onwijs goed, maar kwalitatief drama.
Als je hoogwaardige muziek voor een selecte doelgroep (bijv. progressive, tech-house etc.), bij die labels wordt idd veel maar naar kwaliteit worden gekeken dan naar de persoon zelf.
A
ls het groot aangepakt wordt voor een grote doelgroep is er ook (veel) geld gemoeid met de deal en zal de platenmaatschappij huiverig zijn als blijkt dat de desbetreffende artiest eerder negatief over hetzelfde bedrijf heeft gedaan. (lekkere lange zin:P). ID&T zie ik in dit verhaal als "groot"

In m'n vorige post bedoelde ik dat je die (gevoelige) meningen en principes beter voor je kunt houden, uiteraard met een bepaalde grens (je moet niet een wassen pop worden die in elke vorm te kneden valt)

Voorbeeld: Als het label vraagt of je bepaalde toontjes eruit wil halen en de hihats harder, zou ik die eis inwilligen. Vragen ze om een gehaal nieuwe track naar hun eisen, zou ik het niet doen (dan ben je gewoon engineer en niet creatief bezig met componeren.
Ik verward niet 1 ding hoor.....

Ik leg die link helemaal niet. Ik vind draaien gewoon leuk. En de meeste muziek die ik maak lijkt in verre weg niet eens op de style die ik draai. De massa die denkt altijd dat een producer ook draait en dat wordt 9 van de 10 keer ook verwacht van een producer door de mensen. Maar dat doe ik dus echt niet! Ik doe het omdat ik het leuk vindt! :)

En gelukkig deel ik je mening over Mad^House, Klubheadz, DJ Jean, boozy woozy. Ik vind het echt te erg dit soort figuren. Maar goed daar gaat het nu niet over.

En het is nooit mijn intensie geweest om negatief te klinken over ID&T.

En dat wat je voorbeeld betrefd ben ik het ook helemaal mee eens!
Ja sorry, ik bedoelde Eye daarmee, toen ik met schrijven begon had jij nog niet gepost.­
Wat voor soort muziek maak je trouwens?? Kan ik het ook downloaden. Ben nou natuurlijk wel benieuwd aan het worden:K
ow whehe. ja ik dacht al van: "Tering wat tikt die gozer snel!" :)

Wat ik maak is zeer varierend. Ik of eigenlijk we (ik moet alleen met de eer strijken) hebben muziek gemaakt in de stylen: Latin, Lounge, Euro Dance, Progressive, Trance, Hard Trance, HardHouse, Hardstyle

Dat was het volgens mij wel! :)

Er staan wat oude tracks op www.mp3.com/audio_culture

Moet je wel snel doen dan want ik ga het er vandaag of morgen af halen! :)
laatste aanpassing
ik verwar geen 2 dingen, ik haal alleen maar 2 dingen aan.­

inderdaad, een groot label brengt niet per definitie kwaliiteit.­ en dat is wat ik ertegen heb, en ik weiger daar mijn mond over te houden.­ Same as voor de dj's, hoewel het bij produceren natuurlijk wel nog iets anders zit, dat snap ik wel.­

Je kunt ook een plaat uitbrengen, of in het geval van de dj, ergens draaien, ZONDER die grote maatschappij/organisatie achter je.­ Zat kleine labels, zat andere organisaties.­ Maar als je voor het geld gaat, inderdaad, DAN moet je je mening voor je houden.­ Als je voor de bekendheid gaat, DAN moet je je mond houden.­
laatste aanpassing
Dat zeg ik, zie boven;)
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Whehehe, maikel, dat wist ik tog al :-D, ik heb je uziek al lang gehoord. en Owja, na het weekend kom ik bij je draaien :-D

kan waarschijnlijk alleen door de weeks, maar spreek je wel :-D
zucht Maus... je wil gewoon het laatste woord hebben :P
ok ik snap (Y) suc6 met je track enne laat me weten als k m ergens kan luisteren (stuur anders ff een pb, ben wel nieuwsgierig :D)
2 Krank: Is goed man! Geef maar een belletje! Je heb me nummer! Ik kan eigenlijk altijd op donderdag doordeweeks.

2 aap: Thx man! :) Ennuh ik heb de URL al 2x genoemd waar wat tracks nu nog staan! :) Maar speciaal voor jou nog een keer! :P www.mp3.com/audio_culture
mooi voor je mido! keep up the good work.

en eye: wat een heerlijke visie heb je soms toch op de business :) , suc6 zaterdag

en maus: case you didn't notice, eye heeft (wat ik zo begrijp) NIET de intentie om 'groot' (als in bekend) te worden... (lees: waar ze nu staat hoort ze gewoon)
2 Kolkie: Thx man! :) En door gaan doe ik zeker. Of het goed is weet ik nog niet! :P
mocht ID$­T je een echte aanbieding doen, dan zou ik het contract maar eens goed napluizen.­ Ze naaien je echt waar je bijstaat.­ Ken ook iemand bij wie ze dat geprobeerd hebben.­ Marketing kosten, studiokosten, kostne persen platen, alles voor jou rekening.­ En de opbrengsten zijn voor hun.­

Tip: zoek een andere goeie platenmaatschappij, ik zou mijn muziek voor geen goud bij die naaiers uitbrengen.­
laatste aanpassing
Ik houd mijn ogen open. Ik ben al een keer eerder in de maling genomen. En ik teken echt niet zomaar iets meer. Ik laat er eerst iemand naar kijken hoe die weet hoe die kontrakten in mekaar horen te zitten.

En uiteraard ben ik niet op 1 paard aan het wedden! :P

Maar hun waren de eerste die reageerde! :)
zij waren ...
ik lees dit meer als

over n paar jaar ben ik toch sjaggie want dan hoor ik mijn sample terugkomen in de mix van een andere dj en niemand geloofd mij dan *­
2 Yanze: huh?? wat?? waar?? hoe??

2 iggi: *lees: 2 Yanze*

ik is ff confused. maar het is nog vroeg! :P
Nou nu weet ik zeker dat ik wel wat waarde kan hechten aan het mailtje van gisteren.

Want ik heb vannacht nog 2 tracks op gestuurd en zojuist ook weer antwoord op gehad. En die waren wat minder leuk dan die van gisteren eigenlijk. :(

Maar goed! Gewoon door gaan! :P

Nummer 1 vonden ze niet echt speciaal. Zal wel komen omdat het iets van een paar jaar geleden is! :P

Nummer 2 vonden ze iet wat te rommelig en de melodie was niet pakkend genoeg! :(

Beetje jammer maar niets aan te doen. whehe

Vooral doorgaan! :P
Keep on spamming:devil:
Ow dat doe ik ook wel hoor!

Ik ga ze net zo lang gek maken tot dat ze helemaal krank jorum van me worden en dat ze van narigheid wat uit gaan brengen! :P
eej wanneeer moes je nouw op gesprek bij die andere figuren
waar heb jij het nou weer over dan??????