Partyflock

Ruzie .. op achterbakse wijzes

 
Forumonderwerp · 16637
Vanacht zag ik op tv Eminem (of hoe je dat oowk schijft, you understand me don't you? ;)) dit zit ruzie te maken met everlast via muziek. oowk tegen britney en christina heeft hij wat, die hem op hun beurt weer terug pakken door roddels op de tv te vertellen.

ik vind dit echt zow gigantisch stom, zeg het diegene gewoon weet je ..

zelfde met euhhh, iemand uitschelden maar diegene niet durfen aankijken of zo uitschelden maar dan op een fluistertoon :S ...

get a life
laatste aanpassing
Ja, en wat ik helemaal haat is zijn zin in dat liedje van hem: "... nobody listens to techno ..."
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
waar kan je je druk om maken %)

dat kan me dus echt niet boeien he!
rare amerikanen! hij doet maar wat hij wil lekker met modder naar elkaar lopen gooien, nou joepie, echt ammerikaans!
ik heb het hier niet over eminem maar gewoon over mensen die op rare manieren ruzie maken, ik ken iemand die mensen niet recht in hun gezicht durft uitteschelden maar wel op een fluisterende toon terwijl ze diegene niet aan kijkt :S
hij maakt ook altyd mody belachelijk maar moby deed ut bij hem op mtv awards en toen werdt ie kwaad :vaag:
Niet over Eminem?????? Je begint er toch mee?
Zijn teksten zijn wel goed.
ik bedoelde het als een voorbeeld ;)
Hij had afgelopen zaterdag op de MTV Awards ook moby af staan te zeiken dat die een flikker was, als er iemand is die veel voor de housemuziek heeft gedaan dan is moby het wel.

Echt veel respect heb ik dus niet voor deze pipo de clown die alleen maar door grapig proberen te zijn zijn geld verdient.
tjah :)


ik vermaak me trouwens wel aan eminem .. oowk al zeikt hij moby af .. humor blijft het zeker :D
dat hele eminem gebeuren is gewoon een GROFFE ACT
en ik vind hem wel goed ook

iedereen heeft tegenwoordig wel wat te zeiken of klagen en daar maakt hij heel goed gebruik van

hij zal in het echt ook wel zo zijn maar dan op een andere toon hij is er juist op uit

maar nu weer ff ontopic want iedereen hier begrijpt het verkeerd dit topic gaat niet over eminem maar over ruzie op achterbakse wijze :-)


daar heb ik ook een schijthekel aan

heb je wat te melden, meld het
maar ga niet zitten zuigen of achterbaks doen

:-)
laatste aanpassing
hij heeft ook iets tegen Moby en hij loopt Moby constant af te kraken in bijna al zijn liedjes en tijdens zijn eigen show (die schijnt hij te hebben in amerika) heeft hij zelfs een poppetje van hem opgehangen aan een galg...

eerst wilde moby hier niet op reageren en nu las ik dat moby zei: "Eminem is al heel lang verliefd op mij, toen hij er achter kwam dat ik op vrouwen val werd dat hem teveel en sloeg zijn liefde over in haat. Ik ben niet uit op wraakacties want daarvoor heb ik veel te veel medelijden met deze arme jongen" whahahaaaaaaaaa, GEWELDIG!
go moby, go moby, go moby! :P
oh, het ging niet over eminem zie ik :S

ruzie op achterbakse manier is idd erg zielig, ik hou sowieso niet van ruzie dus dat verklaart een hoop :)
laatst fietste ik door amersfoort achter zo'n groepje breezah-wijven, je kent ze wel van die stereotiepjes. Ik haal ze in, ze beginnen ineens voluit te lachen en zegt een van hun zoiets als "heeeeej BOLLE!" of iets in die zin. Dus ik kijk om en ga heel rustig afremmen om vervolgens zonder wat te zeggen naast ze te gaan fietsen. Geen van hen durfde mij gewoon aan te kijken, en toen ik vroeg of ze dat leuk vonden om mij uit te schelden zeiden ze ook al helemaal niks! Whahaha, eentje liep zelfs helemaal rood aan, en de rest negeerde mij gewoon net alsof ze mij niet zagen en hoorden... och wat heb ik daar achteraf om kunnen lachen zeg. Laffe sletjes :D
go willumpie go willumpie :D
je had nog even moeten wachten en dan zeggen "maar jou zou ik zo gruwelijk mn bed uit slaan"

denk ik
Helemaal met SKITZOID eens.
die moby had ruzie met Robbie Williams ofzo... maareh lekker boeiend die showbizz roddels :S:S
Kheb opzekerz wel respect voor Eminem, hij maakt tenminste nummers waar ze eige meningen in voorkomen. Ook heeft die zo'n geweldig nummer waarin die het rechtsysteem van Amerika zo lekker afkraakt, heb je dan lef of ligt dat aan mij?!