Partyflock

Ambulance laat man liggen na sprong uit flat

 
Forumonderwerp · 16568
emmen -
Een man uit Emmen, onde rinvloed van drugs en alcohol, sprong zondagmiddag uit het raam van zijn flatwoning. Politie en ambulancepersoneel waren snel aanwezig, maar lieten hem aanvankelijk liggen.
Langer dan een uur lag een gewonde inwoner van Emmen zondagmiddag op het grasveld voor zijn woning aan de Torflang in de wijk Angelslo. Tegen vier uur was de man, die onder invloed verkeerde van alcohol en drugs, uit het raam van zijn flatwoning (circa 8 meter hoog) gesprongen. Politie en ambulancepersoneel waren snel aanwezig, maar lieten hem aanvankelijk liggen.

Pas een uur later kwamen de hulpverleners terug en werd het slachtoffer alsnog naar het ziekenhuis overgebracht. "Dat kan toch niet", zegt de aangedane buurtbewoonster A. van Dalen. "Het maakt toch niet uit waarom en hoe iemand gewond raakt. Als iemand hulp nodig heeft, dan moet er geholpen worden." Ook andere buurtbewoners spreken er schande van dat er niet direct actie is ondernomen. "Ze stonden erbij en keken er naar."

Van Dalen snapt er niets meer van: "De gegevens zijn bekend. Er springt, om welke reden dan ook, iemand uit het raam. De politie komt en roept de ambulance op. Vervolgens wordt het slachtoffer even snel onderzocht en er gebeurt niets. Nog afgezien van het feit of de 'springer' iets of niets mankeert, je kunt iemand toch niet zomaar laten liggen? Er spelen hier allerlei kinderen en die kijken maar wat vreemd op." Mevrouw Van Dalen hoorde de politieman nog even zeggen dat de man zich waarschijnlijk 'aanstelde omdat het om een drugsgebruiker gaat'. "Ongehoord, echt ongehoord!"

Na een uur werd het slachtoffer alsnog door de ambulance opgehaald en, na een eerste onderzoek in het Emmer Scheper Ziekenhuis, overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis in Groningen.
Hmm, beetje vage actie.

Op feesten worden mensen toch ook geholpen als ze onder invloed van drugs en/of alcohol zijn?
Ja...ze zijn hier een beetje vaag in het noorden :D, snapte het zelf ook nie helemaal
ontslaan die handel...op staande voet.
ps ; wat had die man eraan overgehouden?
laatste aanpassing
vaaahaaag hebben zij nie die slogan van help mensen onvoorwaardelijk? mmmm vage shit man...
2 Mundi:

Die man had geloof bloedingen in z'n maag etc. Ik zou 't nie precies weten eigenlijk. Maar ik vond 't toch wel fout van het ambulancepersoneel! Beetje rare actie!
Ze maken de reclamecampagne wel moeilijk te geloven zo:

Eerste hulp...ONVOORWAARDELIJK!!!! :9
(de kleine lettertjes:tenzij onder invloed van verdovende middelen)


owww..owww..owww..moe nie gekker worden.
laatste aanpassing
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
waarom mogen ze hem niet laten liggen? mischien werden ze wel weg geroepen. nou,..
wat heeft voorang: imenand met een noodgeval? of iemand die door drugs uit zijn flat springt?


mischien konden ze wel een levewn van iemand redden. nou, das dan jammer voor die spiringer, maar dan is het zijn eigen schuld.
Goh uit Emmen, das vaag ik woon dr vlakbij heb dr helemaal nix van gehoord hehehe

Kijk tis zn eigen schuld maar hij zou wel gehlopen moeten worden.

Maar ik ben het met Krank eens. En als tie echt wat ernstigs had hadden ze 'm zeker niet laten liggen hoor, die lui zijn ook niet dom ofzo :s

Eigen schuld, klinkt hard maar misschien leert die dr van.

En voordat ik weer de opmerkingen krijgt van blablabla als dit jou overkomt...

Dit overkomt mij niet zo stom ben ik niet :P
Ja wat moet je hier nou van zeggen.
Als die kerel van 8 hoog springt zal die daar toch vast wel een reden voor hebben.(en schuif het nou niet af op zijn drank of drugs gebruik)
Dus ik zou zeggen laat hem leggen want het is iets heel anders dan dat je van 8 hoog naar beneden wordt "gegooid".
ja woon hier ook en volgens mij bestaat die straat in die wijk niet eens:S:S en ook niks over gehoord zal vandaag wel ff kijken.
2 Partyhuman: Dat zou pas echt vaag zijn :s!!!
heb het ff opgezocht maar het klopt wel die straat bestaat in die wijk heet alles met akkers erachter bijhalve die ene straat dus daarom keek ik er ff raar tegenaan:S:S
Ok, ik d8 al :s!!!