Partyflock

gezocht multi kaartje eventueel te ruilen!

 
Forumonderwerp · 16563

Onderwerp is gesloten!

Het oorspronkelijke bericht is dus niet meer recent.
Waarschijnlijk is het aangebodene inmiddels verkocht of het gevraagde reeds bemachtigd.
ik zoek een kaartje voor multigroove graag niet te duur he;) denk dat er vast nog iemand is die er eentje over heeft. is eventueel te ruil tegen een thunderdome kaartje maar dan moet ik er wel wat euro's bij hebben, graag pb-tjes. beste aanbod kies ik he;)

groeten remko
????niemand???? genoeg mensen hebbe toch kaarten gewonne:(:( nou zie het wel
die hebben ze gewonnen om zelf te gaan weet ook dat 80% zich wel opgeeft maar niet zeker weten of ze wel kunnen maar ja dat zegt al weer genoeg over hoe triest een deel van de mensheid is. :devil: maar succes verder ;)
ja alleen het lukt niet echt ik wil echt naar dat feest maar ja....
><i
Artiest C-Sar
Kan je geen kaartjes meer kopen dan?
ja dat kan wel maar heb er geen geld voor zit beetje krap:(:(
hahaha, ken het probleem, daarom heb ik ook een kaartje gewonnen
ja dat is echt altijd zo als je geld heb win je kaarten van impulz 9 stuks mysteryland en nog 2x geluk gehad en nu ben ik blut krijg ik niks:(:( maar hoopt dat het nog goedkomt zo maar ff bellen waar mijn geld blijft;)
Nou, bij mij kwam het bijzonder goed uit... deze maand errug krappies
nou gefeliciteerd had het net verkeerd geleze heb je er niet toevallig eentje over;) whehe of toch maar naar thunderdome heb daar nog wel kaarten van liggen. groeten
Nee, die tweede is voor een heel speciaal iemand ;)
dus je gaat hem me kado doen:D:D:D:D
LLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
ik heb wel een kaartje voor je , maar dan wil ik die wel ruilen tegen dat thunderdome kaartje voor 12-10 zonder bijbetaling !!! ik hoor het wel.
das teveel van het goede! ga ook niet meer naar multi ga het maar weer eens een keer hier in de buurt opzoeken zaterdag naar zak iedereen vraagt dik geld voor die kaarten:( valt me weer tegen heb mijn kaarten voor impulz ook gratis weggedaan