Partyflock

Ik krijg de smerus op me dak...

 
Forumonderwerp · 16536
als me ********* achterbuurman nog 1 keer last heb van me muziek :S Hij klaagte tegen me vader dat ie last van me muziek heb. Kheb die achterbuurman van mij nog nooit gesproken gelukkig (woon nog niet zo lang hiero) maar het lijkt wel of tegenwoordig alles via via verteld moet worden!! Stel nou dat ik wel de smerus op me dak krijg...
dit is toch wel ff ander gelul hoor lijkt me...
neej hoor...

in principe niet... als hij niet aangeeft aan jou dat ie er last van heb, weet je het ook niet, kan je er nix aan doen, kan ie de juten langs laten komen, maar treffen die een huis aan waar geen muziek uit komt, komen de een 2e x ook niet meer hoor :)
als het niet s'ochtends onwijs vroeg of s'avonds na 10en is heeft ie weinig om op te staan denk ik..

of het moet natuurlijk egt aso hard zijn..
mja kheb me muziek meestal wel hard staan maarja met zachte muziek ken je amper mixen... maar me achterburen wonen iets van 20 meter verderop ofzo... maar kheb meestal me raam openstaan als ik aan het draaien ben... dat zal wel de fout zijn ofzo van mij...
Tis wettelijk vastgesteld. 's ochtends voor 10.00 en 's avonds na 22.00 geen (keiharde )muziek, of geboor enzo. Daartussen wel, hoe hard je maar wilt. Kijk, tis niet goed voor de verstandhouding tussen jou en je buren maar ze ( de politie ) kunnen je niks maken.
laatste aanpassing
mooi!!! Voor 10 uur smorgens hoop ik altijd dat ik nog op me bed lig te slapen en na 10 uur 's avonds heb ik eigenlijk nooit echt veel zin meer om harde muziek op te zetten :D Ben veilug!!!
na 10 uur s avonds geen zin meer in harde muziek?

dan ga jij zeker weinig naar feesten of discotheken????:)
haha Dark :p

Slimme opmerking :)
Maar doordeweeks dan heb ik na 10 uur savonds gewoon geen zin meer om te draaien.. moet je toch een beetje rekening gaan houwen met de buren en om 10 uur is natuurlijk ook het NOS Journaal op tv, altijd boeiend :p
DaRk: dan is ie dus naar een feest of een discotheek :P
of in me bed Alex :p
sorry kan dr ook nix aan doen, dr word laatste tijd wel vaker gezegd dat k scherpe opmerkinge heb. mn excusex:):D:)
hehehe leuk topic. Heb een keertje zo'n case gehad met Recht. Politie kan niks maken. Als ze het huis inbreken om de muziek zachter te zetten kun je ze nog aansprakelijk stellen ook. De enige manier waarop het compleet verboden kan worden is middels een rechterlijke uitspraak, dat zal niet zo snel komen denk ik. (dit geldt inderdaad voor overdag).

Maar je kunt het beter gewoon ff voorkomen door idd je raam dicht te doen. Is beter voor de verstandhouding aangezien je er net woont:)
een vriend van mij woont in zo een seniorenflat
die ging 2 wkn op vakantie had ie per ongeluk ze timer aan gelaten van ze stereo en de volume knop open :-)

wel kicke
Update: me vader zij dat er nog meer achterburen van me muziek last hebben :D