Partyflock

Wat een klote dag! :cry:

 
Forumonderwerp · 16414
Zo ik moet echt effe mijn verhaal kwijt:

Toen ik vanmorgen naar school reed voor mijn eerste schooldag belde ik mijn ex-vriendin (4,5 jaar verkering gehad) op. We hebben nog steeds goed contact en vroeg me af of ze vandaag ook op school zou zijn. We zitten namelijk vanaf dit jaar op dezelfde school. Toen ik haar aan de telefoon kreeg hoorde ik al dat het niet goed zat. Ze begon meteen te huilen.

Ik dacht meteen aan haar opa, die toch al slecht lag na verschillende operaties aan een kankergezwel. Toen ik vroeg wat er aan de hand was vertelde ze me dat ik nogal ongelegen belde, en na twee keer slikken zei ze dat papa dood was. Dus ik begin te stotteren en begon eigenlijk een beetje mee te janken... Toen vertelde ze me nog dat hij voor de trein gesprongen was, en dat maakt het natuurlijk voor de nabestaanden nog moeilijker! Gatver, ik ben er helemaal van over de zeik! Echt met die man heb ik zoveel leuke dingen meegemaakt. Samen toen ik 17 was lekker scheuren in zijn jeep. Altijd vuurwerk halen in Belgie. Hij was ook nog heel jong vergeleken bij mijn ouders, en daar kon ik gewoon altijd terecht met wat voor dingen dan ook. Klinkt misschien stom als ik het zo vertel, maar ik was een beetje een zoon voor hem, want het was allemaal niets tussen al die vrouwen! Daar kon hij gewoon sommige dingen niet mee doen. Lekker FUN hebben en lol trappen.

En nu is hij er niet meer! Echt een gemis... Het is vanmorgen gebeurd en hoop door dit stuk te schrijven dat ik het wat van me af kan zetten. Al is dat natuurlijk op dit moment nog heel moeilijk! Na een super weekend kan de nieuwe week gewoon niet slechter beginnen. in 1 woord: KUT! :cry:

Adje, Ik zal je nooit vergeten!
laatste aanpassing
Echt heel erg veel sterkte en ik hoop dat jullie niet met te veel vragen blijven zitten. Gwewoon ff goed rouwen!
:'(

Veel sterkte, ook voor je ex (F)
jeetje wat erg! heel veel sterkte de komende tijd. Ook voor je ex
Damn

Gecondoleerd sterkte ook aan je ex
zo shit he das niet zo'n prettig verhaal..
ik weet wat t is als iemand zijn eigen leven neemt het is niet makkelijk, mijn buurman is vorig jr doodgereden (bewust) naast de binnenmaas waar decibel gehouden is, toen ik er langs fietste moest ik toch ook weer ff slikken...

maar iig heel veel sterkte voor jou en je ex
(K)
damn... ben er ff stil van .. heel veel sterkte man ..
Heel veel sterkte toegewenst, lieverd! En idd zal zeker niet makkelijk voor je exje zijn, tis toch wat he. Wat een toestand!!! Ik wens je exje idd veel sterkte en jij zelf natuurlijk ook
Echt fuck man... Dat is wel heel erg beroerd.. :'(

Sterkte !! (F)
Ooooh, echt klote man!!:'(

Heel veel sterkte gewenst aan jou en je ex/ haar familie!!!

(K)
Jeetje..slik...
Nou ook heel veel sterkte van JaB en mij! :flower:
Bedankt voor jullie steun! Thanxx
laatste aanpassing
Ook namens mijn ex vriendin! Zal deze topic ff uitprinten en aan haar laten lezen!
Via deze weg ook mijn condoleance aan jullie. Zo onverwachts is gewoon heel naar.

Heel veel sterkte met de verwerking van het grote verlies!
:cry: dit is inderdaad klote Hugo ... sterkte!

Misschien helpt een klein knuffeltje een beetje? :knuffel: