Partyflock

dit was de vaagste dag van me leven!

 
Forumonderwerp · 16388
ok, ik ben nu dus net thuis maar ik heb echt vreemde dingen meegemaakt vandaag :d

het begon om 3 uur toen mijn nieuwe huisgenoot me meevroeg naar de stad, wij een beetje rondlopen enzo, niks bijzonders.
vervolgens gingen we op een terrasje zitten (alles was zon beetje vol), kort daarop stonden er 2 meisjes achter onze tafel(Marloes en Marion), desperate opzoek naar een tafeltje. ik met me brakke harsens zeg spontaan "kom er dan gewoon bijzitten" zo gezegd zo gedaan, was erg gezellig! kende ze niet maar dat maakt niet uit.

na een gezellig middagje terassen besloten we om gezamelijk nog even wat te gaan eten en dus belanden we in een restaurant (met z'n 3en, mijn huisgenoot moest weg) en hebben we daar echt vaag eten gekregen (die vis leek meer op...tja...).

wil marloes haar fiets pakken voor een gallerie, raakt ze aan de praat met 2 homo's over de kunst die binnen hangt. afijn een uurtje later zitten wij met die homo's een serieuze discussie over de nederlandse maatschappij en het onderwijs stelsel te voeren op een volgend terras (dat was overigens het enige serieuze gesprek van de avond :p )

om de avond goed af te sluiten gingen we op zoek naar een leuk kafeetje om nog ff wat te drinken en na zo'n beetje heel de stad doorgelopen te hebben zijn we in een oud stamkroegje terechtgekomen met 1 1/2 kip aan de bar. was eigenlijk wel lache maar wat we daar deden was me niet helemaal duidelijk :p

marion vond dat het tijd was om naar bed te gaan en vertrok, marloes en ik gingen nog ff een stukje samen verder richting huis.

de terugweg was erg lache, eigenlijk waren we opzoek naar iets om te rellen of mee te nemen en toen zagen we op een luchtfoto in een etalage dat er achter ons ergens een zwembad in een tuin moest liggen dus wij op zoek :d helaas was dat onbereikbaar en zijn we in een speeltuin beland. daar hebben we beetje lopen kloten (en de buurt wakker maken) en dat eindigde in dat ik met touw vastgebonden zat aan de wip :s marloes kreeg het geweldige idee om mij achter te gaan laten maar gelukkig kon ik haar daar nog van weerhouden :d

nou klinkt dit meschien een beetje ongeloofwaardig maar het is echt waar en het was echt een supergezellige dag en ik heb met wildvreemde mensen de gekste dingen meegemaakt, vond dat toch wel weer apart voor een anders zo saaie zondag middag/avond

weet eigenlijk ook niet waarom ik dit post maar dat ligt denk aan :bier: en dat ik ff zin had om te typen :d
laatste aanpassing
Fijn dat je het zo spontaan gezellig had....maar nu naar bed%)
weet niet waarom ik het allemaal gelezen heb,maar ik had toch niets te doen:)
haha lachen joh!