Partyflock

Tom Harding VS Jean

 
Forumonderwerp · 16287
Ik hoor nouw altijd wel iedereen over dj jean zeiken, maar hebben jullie wel es een setje van tom harding aangehoord? Sjezus wat is die man 8eruit gegaan zeg! was laatst weer een keertje op HiQuality en ten eerste waren zen platen niet om aan te horen en ten tweede draait ie zo ongeloofelijk slordig (geloof dattie af en toe vergeet te pitchen ofzow hehe)
Groeten uit Mokum
laatste aanpassing
Zo'n 3 jaar geleden vond ik hem helemaal top, maar de laatste tijd wordt dat eigelijk steeds minder. Laatste DV had ie de platen wel goed strak liggen, maar ik heb het ook weleens anders gehoord. Vergeet niet dat het geluid op feesten of clubs weleens te wensen over laat, vooral de monitor wordt weleens op bezuinigd.

Nu we het toch over platen strak leggen hebben.
Wie heeft er naar DJ Sol Ray geluisterd op impulz outdoor. Dat was echt zo TRIEST. Die gast had pas door dat de plaat ernaast liep omdat iedereen stopte met dansen en liep te jouwen, en hij gewoon met zijn handen in de lucht de plaat er FINAAL naast laten lopen BOEM KA BOEM.

Dat zo'n grote organisatie zo iemand neer durft te zetten om zichzelf en de organisatie een verschikkelijke flater te laten slaan
niet zeuren ! tommie rules !! hehehe ;D

en jean ook ;)
laatste aanpassing
alles is beter dan die boozywoozy!
jean is kut tom harding is zekerrrrrrrrrrrrrr beterrrrrrr
vroeger draaide jean en tom harding allebei goed,
nu gaan ze wat anders proberen, elke dag hetzelfde verveeld ook
ANIMALLLL 1 september 2002 05:54
alles is beter dan die boozywoozy!


Verkijk je je op, zijn producties zuigen maar hij heb ook dikke hardcore platen uitgebracht en draait ook hardstyle, eerder dit jaar in time out gemert met inferno draaide hij ook flink hard! En denk maar een fucking society (boozy woozy remix) Vind dat echt een lekkere plaat
Tom harding zuigt hard

Jean rulezz
ik ben 2 keer op een feest geweest waar jean was, maar had weinig behoefte om naar zijn zaal te gaan. tom harding was op impulz indoor 2001 in december aardig goed. maar tijd terug in the matrixx en bij impulz outdoor, vond ik hem best zuigen, plaat overlaten slaan, of hoe je dat ook noemt, iig dat je allemaal gekraak hoort. JP draait vaak voor tom harding. nou ik vind JP veeel beter, kan ik veel lomper op beuken.
"Verkijk je je op, zijn producties zuigen maar hij heb ook dikke hardcore platen uitgebracht en draait ook hardstyle, eerder dit jaar in time out gemert met inferno draaide hij ook flink hard! En denk maar een fucking society (boozy woozy remix) Vind dat echt een lekkere plaat"

hmmm. daar had ik geen idee van.. moet ik toch maar meer research doen voordat ik iets zeg. Maar ik vind die twee top 40hits van em gewoon niet goed.
Uh... deze 2 heren kunnen zeker wel goed draaien.. maa op grotere feesten draaien ze idd bedroevend slecht..
Kijk dat ze t kennen twijfel ik niet aan (je komt daar niet zomaar te staan natuurlijk), maar de laatste paar keren dat ik perongeluk bij tom harding terechtkwam leek t wel offie er gewoon geen zin in had ofzow :-s
Hierbij komt op grote feesten (in ieder geval van UDC) dat de toppers zoals Fausto, JP, tom Harding, ea met elkaar afspraken maken over welke platen ze gaan draaien. Ze hebben de set voor zo'n avond al bijna helemaal klaar liggen, waardoor het fanatieke er een beetje uitgaat.