Partyflock

Hazes in Ahoy !

 
Forumonderwerp · 16174
:-) In een discotheek, zat ik van de week...
hmmzzz...wanneer speelt 'ie dan precies? Ik heb nog wel een paar gouden kettingen liggen en ik heb ook nog wel ergens zo'n hoogblond wijf liggen met alle toeters en bellen!
Ik ga 12 september, maar er zijn meer concerten :)
het is iig wel droog daar :-)
12 September al??? als ik me niet vergis is dat een doordeweekse dag...­Ik heb Hazes laatst nog gezien in de kroeg, effe lekker tanken!!
Da's een donderdag!

Mooi toch, vrijdag even werken en dan zaterdag HouseQlassics! :)
hehe, klinkt niet slechts maar vanuit Rotterdam naar huis terugrijden is weer zo'n toer voor mij!! Ik hou het nog even in het midden...­

Welke HouseQlassics bedoel je eigenlijk? Die in de Fun of in HMH??
In de HMH natuurlijk! Die is op 14 september!

Denk dat je in de war bent met QT want HouseQlassics is niet in de fun hoor!
Ik ga toch liever 7 september naar de Ahoy => 4Elements :)
Fuck-a-Duck!! Dus eerst Hardcore Resurrection, dan Multigroove en de week dáárop alweer HouseQlassics?? In de fun hebben ze toch ook een soort HouseClassics..­de derde of vierde zaterdag van de maand?!
Maar terug naar de Topic; Wie gaan er wél naar Hazes?? Om eelijk te zijn, en dat bedoel ik niet lullig, heb ik het wel een beetje gehad met Dré. Die nieuwe outfit van hem snap ik niet, hij zit ineens in reclamespotjes (en ik heb namelijk een fundamentele hekel aan reclamespotjes) en hij speelt alleen in hele grote zalen. Ik denk dus eigenlijk dat ik wel zeker weet dat ik in ieder geval de maand september géén Hazes op mijn agenda zal zetten :-) Misschien rond kerst-tijd, als er weinig te doen is dat ik een kaartje probeer te regelen. See you there!!
Danielito: En de week na HouseQlassics is Qlimax en de week daarna Qlubtempo :)
dat Qlimax en Qlubtempo ken ik niet. Ik hou de variateit aan feesten écht niet meer bij :-(

Wat wordt daar gedraaid? Techno??
Nee club :s

Trouwens Danielito, dit zijn de laatste concerten van Andre dus denk niet dat hij van de winter nog optreed!
OH!! In dat geval zal ik toch maar eens contact opnemen met wat matti's die vast ook nog wel een keer Hazes willen zien in de Ahoy. Blijft in ieder geval een stuk beter dan Marco Borsato of nog (véél) erger: Frans Bauer :-P
Danielito: hardstyle, does that ring a bell?
Kijk maar in de agenda.­ Qlimax is ongeveer het populairste feest hier op PF.­
Hehe, weet ik. Maar om heel eerlijk te zijn zonder meteen afbraak te doen aan mijn reputatie ben ik effe het verschil kwijt tussen de verschillende stijlen en met name Hardhouse, Hardstyle en Techno. Ik weet wel de verschillen maar aan de andere kant ook weer niet. Op Mysteryland dit jaar kon ik in zo goed als elke tent ook gewoon gaan hakken, wat ik dus ook het liefste doe :-)

Met andere woorden: Ik ben gewoon een oude lul die niet meer elk weekend in een andere club alle trendy avonden afloopt maar ook wel eens gewoon de kroeg ingaat (waar je dus Hazes nog tegen het lijf kan lopen!). Alle prominente feesten ben ik er trouwens nog wel, hoor!!

Maar is Hardstyle zeg maar de stijl tussen Hardhouse en Hardcore in of zie ik dat verkeerd??
Ik lees jullie morgen weer, ik ga nu echt pitten.­ De weker gaat alweer om half zeven af.­

mzzl...­

(let the music be your energy!!)
Ik wil wel gaan naar hazes maar ik ga echt niet weer 40 euro betalen voor 2 uur veel te kort jatoch, 4 elements wordt hem ook niet voor me qlimax cker denk ik, als yoji op 4 e stond was ik er cker maar laat ff weten wat dat kaartje voor hazes kost dan, later
30 euro + 3 euro reserveringskosten :)
Daar wil ik dus zeker wel heen.
Was afgelopen zaterdag al bijna naar Hazes in het Olympisch stadion gegaan. Maar i.v.m. de regen toch maar gestopt met kaarten proberen te regelen voor de deur.

Hazes ruled gewoon mensen :D:D:D
PRESENT!!

Wij gaan dur met zuh allen naartoe.

Ik zie het rooooooooooooooooooiuh licht.. de gordijnuh zijn geslotuh voor mij...

(k)
hazes is de man die zo verschrikkelijk veel zuipen kan..­

hazes is mijn vriend, waarschijnlijk ook naar hazes in ahoy..­
Ben vorige x ook naar Hazes geweest was zeker gaaf! Maar dit x was de recensie in de krant erg slecht!!! Hij trok het de hele tijd niet! Om het kwartier kwam iem.­ anders!