Partyflock

heel irri

 
Forumonderwerp · 16173
Ik heb al een tijdje een scooter, heb ik gekocht toen er nog niets mee gedaan is.
Ik heb dus een hele tijd met spiegels gereden. Nu heb ik dus vanaaf mijn spiegels er maar eens afgehaald. Ik vind het persoonlijk veel lekkerder rijden. Wat is nu het geval. Mijn ouders zijn ineens helemaal para geworden. Ik moet en zal die spiegels er weer op zetten van mijn ouders terwijl ik het helemaal niet fijn vind rijden. En als ik ze dat uitleg snappen ze dat niet want het is levensgevaarlijk volgens hen. wat moet ik doen
Een auto kopen,
Ben je van dat gelul af..
laatste aanpassing
als je m op de juiste manier laat vallen, breek je de spiegels er af...

dan zeg je vervolgens daje ONDANKS de spiegels, toch een ongeluk heb gehad, en het nut van nieuwe kopen dus ook niet meer inziet...
Je moet gewoon netjes naar je ouders luisteren. Want die hebben het beste met je voor en die hebben veel meer levenservaring.......:)
ja, je moet echt wel die spiegels erop laten , stel je voor dat je achter helemaal niks ziet !!
Altijd naar je ouders luisteren, vooral als je in je puber fase zit:D
dragen je ouders altijd hun gordel in de auto?
She>> ja volgens mij wel, maar ik niet whehe. Maar goed ik laat mijn spielgels er gewoon maar af denk ik want ik heb er weinig aan.
Ik heb 3 jaar gereden zonder spiegels.
Toen ik me eerste scooter nieuw kocht vroeg ik aan de dealer als eerste om een steeksleutel om die kutspiegels eraf te halen :)
2 fe> jamer anders had je kunnen zeggen van nah jullie geen gordels ik geen spiegels dat werkt wel:p
Ik weet niet of het bij een scooter anders is dan bij een auto, maar ik ben blij dat ik een linker en een rechter spiegel heb. Toch een stuk veiliger.