Partyflock

wat is belangrijker ???

 
Forumonderwerp · 16118
Voor dat je naar een feest gaat en je bent nog thuis is het dan belangrijker dat je haar goed zit of dat je nog ff lekker hebt kunnen schijten. Ik vind het zelf alle twee wel prettig !!!
Schijten, m,n haar zit toch binnen notime voor geen meter. En een drol leggen op een feest vind ik persoonlijk wel wat minder ;D
Oeiii:S

Tja, moeilijk! Haha:) Vind het heel belangrijk dat mijn haar goed zit als ik weg ga..! Maar het is ook nix om nou de hele dag met zo'n kut gevoel rond te lopen...en daar gaan zitten doe ik al helemaal niet!

Maarja zorg gewoon dat allebei goed gedaan is..;)
laatste aanpassing
ik sluit me bij Laakie aan ben het helemaalmet ej eens
Ja ik had deze topic onder expressie gevoelens enz. gezet maar ze hebben 'm onder onzin en humor gezet, terwijl ik het toch wel serieus bedoel eigenlijk, lijkt me ook vrij normaal onderwerp toch. Beetje jammer van PF want er staat al genoeg onzin op de site.[= ook erg leuk trouwens hoor]
Cakkie zou t moeten weten :P
je haren doen tijdens et schijten :D
2 eFCie...hahahaha:D Lekker Kakkie doen?
laatste aanpassing
er is niks lekkerde dan met een voldaan gevoel naar een feestje te gaan, met andere woorden als je voor dat je naar je feesie even flink leeg schijt en dan je eigen netjes maakt, heb je volgens mij wel een behoorlijk voldaan gevoel.
ik heb het ook wel eens gehad det je op een feesie moet kakken maar dat is vaak niet zo fijn want de wc's zijn vaak heel smerig en er is niks zo lekker als je lekker op je eigen plee kan zitten.