Partyflock

Mogen mense in rolstoelen ook naar party's?

 
Forumonderwerp · 15986
ik vind dat partys beter bereikbaar moeten zijn voor de minder valide mensen in deze maatschappij ook zou er betere vervoersregelingen moeten zijn voor deze personen!!!
i second that:)
Ga jij je naam es veranderen joh!
Noah
Artiest Cj Noah
Tuurlijk mag dat!
Ik heb het op elk feest gezien,en word er altijd blij van,dan zie je ze echt gelukkig zijn,en dan ben ik blij dat het voor hun ook toegankelijk is,

Op feesten heb je nooit drempels,indien wel,dan zijn er altijd wel 2 sterke stoeren mannen (of ik alleen :D) Die hem erover heen helpen door even te tillen :)
Ik zie de naam nu ook...
Hmmm..

Ik hoop niet dat jou moeder het zelfde mee maakt als mijn moeder,indien wel zo,dan had je wel een andere naam gehad...
Wat is er mis met mn naam dan?????
Dickhead! je hebt em veranderd zien wij ook heus wel :s
jou hoofd lijkt op een lul eikel, LAF JOE!!
Tuurlijk

'k zie vaak genoeg mensen in rolstoelen op feesten. Zoals de Housepaus vroeger op Thunderdome enzo.
Whahahaha kijk dan goed man...dat IS het ook :p
nou, bekijk het profiel van HOUSEPAUS maar eens... :D

zegt genoeg lijkt me
heb een keer op een feest (dboy invasion) staan lullen met een gozer en zijn vriendin, dat meissie zat ini een rolstoel, ging zwaar uit dr treiter, whehe, echt mooi om dat te zien!!! Ze kon ws nooit meer lopen, dat was wel minder voor dr, maar ze genoot in volle teugen!!! Van die spastische mensen op feesten, dat vinnik altijd naar om te zien, vaag dat die mensen ook naar feesten gaan. Zo zie je maar, je vind ze overal , hardcore liefhebbers
Ik vind dat ut ook absoluut moet kunnen.. en laat dat soort mensen ook helemaal in hun waarde. Als ik in een rolstoel zou zitten zou ik denk ik ook graag naar een feessie gaan!!
1 van m'n beste vrienden is al z'n hele leven gehandicapt en zit ook in een rolstoel , en ik ga al een jaar of 6 met em naar feesten.
DJ K-os (ja hij kan ook aardig draaien) ,is hier ook aangemeld maar zit er bijna nooit op.
Vervoer is idd vaak kut (NS vooral) , en taxi's zijn fucking duur.
k ben super blij dat hun er ook in mogen wat als ze er nie in mogen het blijft gewoon mensen.saiwin en mn broer:itsbjornagian die nemen housepaus vaak mee naar feesten.
hoi
TUULUK mogen ze komen, altijd lachuuh als zij nou ook zin hebben in een feesie dan komen ze toch lekker.....KOM MAAR!!!!
absoluut meej eens!!
die mense moete gwoon bij elk feest normaal binne kenne komme ensow!!
Ik vind het best ok dat ze gaan!! men ma zit ook in een rolstoel!maar er is een iemand die heb ik al 3 keer gezien op een feest en die zit helemaal :S in die stoel kijkt niet waar die rijd en heeft me ook al een paar aangereden... kijk dan hoeft het niet.. maar voor de rest is wel cool mensen in een rolstoel kunnen ook genieten dacht ik zo!! mzzl
Ze moeten JUIST komen!!! Ik denk dat de feesten waar wij allemaal heen gaan voor hen de perfecte plek zijn om met relaxte mensen te praten! Als ik iemand in een rolstoel op een feest zie geef ik hem altijd een hand en vertel hem/haar dat ik het echt tof vind dat ze er zijn.

Echter, zolang ze maar niet gaan POGO-en (zie TOPIC Pogo-en) !!!!!
OI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!suuuuuuuuuupuh
Ja ook die mensen zijn welkom.
Ik heb eens een jongen ontmoet die door een ongeluk in een rolstoel terecht was gekomen, hij kon alleen zijn hoofd nog bewegen,maar hij amuseerde zich wel, je had hem moeten zien glunderen toen ik voor hem alleen ging dansen, nou voor zo'n jongen kan zo'n avond niet meer stuk.
Ik heb ook eens een meisje ontmoet die geen armen meer had, ben er naar toe gegaan en heb gezegd hoe geweldig ik dat vond dat ze in de discotheek stond.
Veel respect voor DIE MENSEN
Ik heb respect voor mensen in rolstoelen die dan naar party's gaan.. Is toch (Y) Of niet dan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
absoluut, helemaal mee eens.
Er wordt naar mijn weten al aandacht aan besteed om deze mensen ook een leuke avond te bezorgen, althans weet zowiezo dat de grootste organisaties hier zeker rekening.
Ik vind ook dat het moet kunnen.
Vorig jaar een keertje in Zaandam (HR geloof ik) gingen er een paar van die spastische mensen in rolstoel op de foto voor ons.
Wel gaaf dat zulke mensen naar feesten gaan, maar ook wel vreemd omdat ze naar mijn weten niet echt veel meemaken van alles om zich heen.
Maar ik heb daar niet echt veel verstand van.. misschien dat ze het weer op een hele andere manier meemaken dan dat wij doen.. en geniten ze er nog meer van dan wij...

(k)
ik vind t altijd kick als ze opeens uit hun stoel springen en spontaan beginnen te break-dancen, dat maakte ik mee in de Flashback in Salou... whooo... k d8 eerst dat ie uit ze stoel viel, maar hij ging zwaar los op de grond, en NEE HET WAS GEEN EPILEPSIE AANVAL!... het zag er echt kick uit!... cker respect! (Y)
ja heb ook een keer zo'n gast gezien bij een breakdance-show in amsterdam bij het aknaton. hij kon amper lopen maar was me toch een partij aan het breaken daar niet normaal.

ik kom bijna elk feest wel iemand tegen in een rolstoel, zeg ze dan ook altijd wassup. ik vindt het zo mooi hoe je die lui dan ziet stralen echt prachtig. ik vindt het zeker top dat zulke mensen ook komen. het zijn mensen net als wij en waarom zouden ze niet mogen komen.
voor de lui die minder valide mensen meenemen naar feesten...KEEP UP THE GOOD WORK. echt top.

pe@ce
Het is alleen maar leuk toch, waarom zouden zij er niet heen kunnen gaan ofzo..zijn toch ook mensen. Als ze zich daar lekker kunnen uitleven waarom niet wij gaan toch ook!
Als iedereen elkaar met respect weet te behandelen mag iedereen van mij op een party komen.
En als je elkaar wat helpt zijn er weinig letterlijke en figuurlijke drempels denk ik........
Een hele goeie vriend van mij zit ook in een rolstoel, maar hij gaat altijd mee naar hardcore feesten!!!! En zelfs alleen kan hij zich prima redden, er zijn zat mensen die hem willen helpen als het nodig mocht zijn. Gelukkig maar, want hij is net als ieder ander van ons, kan alleen niet lopen :S
1 van me beste vrienden zit ook in een rolstoel (middelhoge dwarslesie, dus ken nooit meer lopen of ze handen goed gebruiken)
Zijn al een paar keer met hem naar party's geweest...
en gaat hellemaal uit ze treiter, echt heerlijk om te zien gewoon..
en ik vind het ook relaxed van de mensen om hem heen die dan ff naar em toe lopen, babbeltje met hem maken, doet hem ook goed...
Maar die gast is vaak met ons te vinden op multigroove wat ie een super feest vind 8)
Net als iedereen hier reageren mensen op party's ook altijd wel relaxed.

Ik ga nu al 7 jaar naar party's en qua respect van andere mensen is het altijd wel hetzelfde gebleven.

En wat vervoer betreft is het inderdaad altijd wel kut. Ik hoef bv niet te zeggen van ik ga alleen naar een feest, want dan heb je best kans dat ik ergens in groningen of weet ik veel waar beland, omdat er weer is geen hulp staat bij het eindstation :S

Vroeger ging ik nog wel is alleen en dan kwam ik vanzelf gasten tegen op het station die er ook heen gingen en dan ging ik gewoon met hun mee en voor de terugweg kwam je ook wel weer iemand tegen, maar dat is tegenwoordig een stuk minder.
yep tuurlijk . zie niet in, waarom mensen in een rolstoel niet mogen feesten, bedoel, hun vroegen er toch ook niet om , om in rolstoel te zitten, en in hun koppie markeer niks hoor, wij kunnen ook rolstoel terecht komen, wil jezelf toch ook naar feestuh, nee laat rolstoelers maar gewoon mee feestuh
Tuurlijk mag dat.
Ik heb zelfs heel vaak in Karding en Martinihal een gozer gezien die niet in n rolstoel was, maar wel zn onderbenen kwijt was. Dat is echt n vreemd gezich hoor in het begin, maar als je dan ziet hoe die gast gewoon lekker uit zn dak gaat!! :-)
Echt mooi en ik heb ook zeker respect voor deze minder valide mensen. Laat ze ook lekker feesten!!!! :-P

Iemand in een rolstoel heeft altijd ff n zitplekje om uit te rusten na n paar kikke nummers.... hmmm :-S
Hoe meer zielen hoe meer....

Maar ik denk dat het in bijv arena of spaarnewoude moeilijk wordt om rekening mee te houden. Maar vroeger toen ik nog naar Trance Buddah kom was er altijd een goozer in een rolstoel, en hard dat ie ging... met iedereen dansen enzo... waarom niet.
Ik vind het pr8ig om te zien dat hun ook komen, vooral als je ziet hoe blij ze aan t feesten zijn dat maakt mij ook blij, echt waar!!!
Respect heb ik voor hun!!!
Heb echt diep respect voor die mensen! Dat zijn echte partydiehards! heb wel eens een keer op een party een man zonder benen uit zijn plaat zien gaan... Stond hij daar op zijn knieen te dansen! Echt megagaaf!
Nou ik vind het hartstikke goed van die mensen, dat ze zich toch proberen te vermaken.
Ook al zitten ze in een rolstoel.
Je ziet ze echt helemaal opbeuren als ze daar dan zijn :D
Dat is toch een leuk gezicht.
Ja ik heb niks tegen mensen in een rolstoel daar nie van..
Maar ben een aantal keren op hele kleine feesten geweest en dan komt er zo iemand in een rolstoel..die neemt allejezus veel plaats inbeslag..ja nie dat die gene in die rolstoel wat aan ken doen maar er wordt dus niet overal rekening mee gehouwe..
2 Bins: Dat is wel zo..Maar zei kunnen zich niet even snel aanpassen aan de ruimte door die rolstoel.. Neemt wel plaats in beslag ja maar goed shit happens..het is al moeilijk genoeg voor ze om zich te verplaatsten.. laat staan even snel aan de kant gaan voor iemand.. :)
Die gast zonder onderbenen is Roy

Die gaat ook al behoorlijk lang naar party's. Kwam m na een hele tijd niet eer gezien te hebben op mysteryland weer tegen. Zeker een relaxte gast.

Het is trouwens goed dat jullie me ff herinneren want was eigenlijk al weer ff vergeten dat k m nog moest bellen :D


En wat spaarnwoude betreft. Had er geen probleem mee hoor. Ook niet bij de vroegere mysterylands (behalve bagger busloo :S)