Partyflock

welke meid heb d'r nog meer last van

 
Forumonderwerp · 15973
Net een week voor je ongesteld moet worden van die vreselijke vreetbuien echt niet meer normaal wordt er helemaal gek van. ARRRRRGHHHHHH
hahaahahahahha

ik ken t ik ken t
trouwens ook vlak na je ongesteldheid wel eens hoor
echt irritant ja en t maakt niet uit wat je eet
natuurlijk t liefst iets wat helemaal niet gezond is zoals patat ijs en chocola maar goed

succes ermee!

xxx
drop chips pizza alles gaat er wel in behalve chocola in tegenstelling tot de meeste vrouwen:S
Jaja ik ken t ook,alleen lijkt t er soms op dat t niet is als ik ongesteld ben,maar juist een week ervoor of erna ofzo heel vaag.Maar vandaag ook,voelde ik me gewoon zo klote,zo depressief,alles zat tegen,misschien echt omdat ik vandaag ongestled ben,tering wat is dat irritant.
*heeft immense spijt dat hij dit topic opende uit verveling*
ja ja zoveel eten tot dat je bijna moet kotsen daar heb ik tegenwoordig voort last van hihi,
maar bij mij is het vaak 1 avondje en dan is het weg.
gelukkig ben ik echt niet de enigste en idd kreezzie op de dag dat ik ongesteld wordt ben ik ook zo chagie en deprie kan ik om t stomste dingetje gaan janken.
ja das nie erg fijn nee, ik heb er altijd erg veel last van ook lichamelijk, pijn in mn onderbuik, last van me rug en dan ook nog es een week chaggo en vreetbuien. dan heb je net lekker zitten te genieten van een reep chocola, dan bedenk jeje dat dat toch niet echt een goed idee was voor de lijn... dan barst je in tranen uit omdat je jezelf te dik vindt, en niemand snapt het. ja ik praat nu natuurlijk voor mezelf maar ik ben vast nie de enige!
daarom slik ik de pil nu al 4 mnd door.
maar is dat eigelijk wel gezond?
Proppenproppenproppen...alles naar binnenschuiven en zo vet mogelijk!Kennut wel...maar ja daarna hebbie weer drie weken om af te vallen!
hardgirl, tuurlijk is dat niet gezond, t mag maar 3 maanden en bovendien zet je uit niet normaal, ik voel me nu al een michelinmannetje kan je nagaan als je 4 mnd doorslikt...