Partyflock

Erger jij je aan hoe andere dansen?

 
Forumonderwerp · 15948
Ben jij snel geirriteerd als mensen tegen je aan dansen of een keer op je tenen staan als het druk is?

Ikzelf zoek meestal, als mensen me irriteren, een rustigere plek iets verderop op :)
Ik erger me er niet gelijk aan, vind het juist wel leuk als het druk is. Maar als het steeds dezelfde is en het is gewoon lompheid, dan......... oe word ik kwaad :)
Mij boeit het niet echt veel, zo lang hij/zij maar niet de hele tijd tegen me aanstaat te douwen of te springen, en dan vooral geen sorry zegt.. zulke mensen irriteren me
Ach, als zoiets gebeurd doe ik meestel een (y) omhoog en feest ik verder :)
laatste aanpassing
Als het 1 keer gebeurd niet.. maar als
ze voor je blijven dansen en je zegt er wat van en ze blijven het doen!!! Dan raak ik geirriteerd
ik ga dan geen ruzie zitten zoeken ofzo... zet een stap richting dansend persoon :-D dan moet hij wel weg :D
Ik erger me er ook niet aan behalve wanneer t een lompe boeren klompen dans wordt!!!!
Kzal proberen om zaterdag mn beste moves weer neer te zetten in de Matrixx.
Ja inderdaad een (Y) omhoog bij 1x, maar gebeurt het vaker en is er verder ook weinig ruimte waar ik kan gaan staan dan zet ik ook een stap richting dansend persoon :D

Kom maar op ;D
nee ik vind t niet erg, behalve als t van die mensen zijn die continu ongecontroleerde bewegingen maken en in t wilde weg rondspringen zonder op te letten of ze niet iemand neer zouden kunnen maaien
ik zoek mooi geen andere plek op. Zo snel irriteer ik me niet, maar het moet niet aan de gang blijven...
Ik hou er vooral van als er voor mijn neus een Oud-Hollandse Rampesteiner Kloempestoemper wordt opgevoerd door een viertal boerinnen, gekleed in een knickerbocker. Dat komt de feestvreugde meestal wel ten goede vind ik ;)
ik wordt er alleen moe van als mensen met hun armen lopen te zwaaien... Dat heeft me dit weekend dus een blauw oog gekost...
achja kan gebeuren
als je er niet tegenkan moet je thuisblijven
ik zeg ook precies hetzelfde hoor...
het gaat wel weer over, het is alleen niet zo'n leuk gezicht...
He Cono, zaterdag Matrixx?? Wordt heel gezellig geloof ik, en vast heel druk. Net deze zaterdag kan ik niet gaan, baal ik van. Maarja na de vakantie maar weer naar de XX.
ik kan niet tegen dat pogo'n
laatste aanpassing
Kan gebeuren toch, als je lekker uit je dak aan het gaan bent ? Ik vind het niet zo storend, als het maar niet continu is, dan zijn er gewoon te veel mensen.
't stoort mij wel als ik daar gewoon sta en ik sta te dansen en als er dan elke keer tegen me opgebeukt word
als ze echt aan het dansen zijn maakt het me niks uit. Een keertje iemand perongeluk aanraken kan gebeuren. Maar als je van die achterlijke lui hebben die echt helemaal het hele podium over moeten 'stampen' en iedereen daarbij moeten aanraken > daar kan dus echt niet tegen
Je hebt van die mensen die als een malle gaan rondspringen en daarbij iedereen aanbeuken. Die mensen vind ik IRRITANT!!!
Als het een strontboer is die straalbezopen met een biertje in zijn hand en een muil van hier tot Tokyo waar iedereen om me heen ook last van heeft omdat ie denkt dat de hele dansvloer van hem is.. dan zalik hem snel uit die droom wakker maken!!!

Maar gaat het per ongeluk dan kan het gebeuren.. en feest ik lekker verder... :)

(k)
Maakt me nie uit hoe mensen dansen! Als je maar nie hutje aan mutje staat.. dan ben ik egt zo weg weet je!!!
ik sluit me helemaal bij betty aan..
geen probleem inderdaad, waar veel mensen zijn, kan je niet verwachten dat ze elkaar niet aanraken, maar inderdaadals het steeds zelfde persoon is, tja dan wel................
Ik neem het de mensen zelf nooit kwalijk, en steek ook meestal m'n duim omhoog, maar kan me aan de situatie van een TE drukke dansvloer wel ergeren... van mij hoeft het niet zo druk, geef mij maar gewoon lekker wat ruimte waar ik uit m'n dak kan gaan!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
als het me te druk word op de dansvloer dan ga ik wel ergens anders staan stampen. maar als mensen met opzet gaan lopen douwen of zo dronken zijn dat ze tegen iedereen aan knallen dan erriteer ik me er wel aan.
als je perongeluk tegen iemand een knalt omdat je allebij hard staat te stampen dan steek ik gewoon ff mijn duim om en stamp verder.

Als mensen stil staan te staan op de dansvloer en mij daarbij het stampen verhinderen of mijn stampruimte hinderlijk verkleinen word ik wel heel geirriteerd!! ;D
stilstaande mensen moeten ze verbieden:D
maakt mij ook helemaal niks uit...iedereen heeft een andere style op zo'n feest.
Heb wel eens drinken enzo over me heen gekregen. Als ze gewoon sorry zeggen ofzo is er niks aan de hand, gaan we gewoon weer lekker verder stampen.
haha mja kben het met miech eens! Je bent natuurlijk wel op een feest om te dansen!! en dat maakt dan neit uit HOE! :)
Om botsende mensen tegen te gaan sta ik altijd op het podium te dansen helemaal los!

Heerlijk uitzicht over alles door mijn lengete ben ik gewend om altijd tegen ruggen van mensen aan te kijken
ah kimst*r dan mag je een keer tegenover mij gaan staan ik ben 1m97 hehe. enne tjah ik ben altijd aan ut stampen/beuken/heipalen/rammuh&rossuh of aan ut pogo'en dus raak wel eens iemand, dan issut sorry he en een handje, als ut echt hard gaat en vooral bij een meisje, dan vraag ik meteen of er niks is en haal ik wat te drinke voor d'r zo ben ik dan ook wel weer.
Soms zie ik mensen dansen en dat ziet er dan echt niet uit, soms ga ik dan in me eentje helemaal kapot :D
Ik vind het altijd leuk om naar dansende mensen te kijken...!!

Alleen irriteer ik me wel als er iemand voor je danst en die zo lomp doet dat ie je elke keer aanstoot....diegene is meestal dan zo gek dat ie het zelf niet door heeft....als ik er schagarijnig van wordt dieuw ik lekker terug!!!
Ik erger me der niet aan, ik vind het onzin als je je aan mensen gaat ergeren.
Mensen die aan het dansen zijn zijn lekker bezig, zitten lekekr in hun vel, zijn aan het genieten....dat vind ik al prima...als mensen lekkr in hun vel zitten.....ik ga ook nooit mensen aankijken of er wat van zeggen.....iedereen danst anders sowhat..als het echt pogoen is op een normaal leuk etchno feestje, dan is het wat anders.....
ScuL
Artiest ScuL
meestal heb ik geen problemen met mensen die leip dansen... maar als ze ladderzat zijn en telkens op je tenen staan te stampen of tegen je aan rijen dan zoek ik wel een ander plekkie op hoor :S

wat ook hl irritant is, is als iemand voor je staat en steeds verder naar achteren komt zonder achter zich te kijken of daar niet nog iemand staat. grr :(
als iemand op me tenen gaat staan en dat merkt en netjes zijn/haar excuses aanbied heb ik daar totaal geen problemen mee, ook een botsinkje ofzo kan natuurlijk gebeuren als het druk is. Maar ik heb wel eens meegemaakt dat een wijf voor mij ging staan (1 meter voor me ofzo) en gewoon express steeds verder naar achter ging totdat ze letterlijk tegen me aan aan het dansen was en nog bleef ze maar doorlopen naar achter mij dus verder naar achter duwend. Toen ik er wat van zei zij ze dat ik niet zo arrogant moest doen en dat ik maar mijn eigen plekje moest gaan zoeken :vaag:
hier was dus duidelijk sprake van opzet en daar kan ik me mateloos aan ergeren!
bwhehe dan moe je juist terug duwen tege dat wijf aan!!
moe ze maar nie sow raar doen hoor!
Daar ga ik me niet aan irriteren!!
Maar als ze constant door blijven gaan ga ik liever ergens anders staan of ik zeg er wat van.
Willumpie! da's nou precies wat ik bedoel.. naar achter lopen grr :S
Ga me er niet zo snel aan irriteren. maar als je ergens staat waar veel mensen langs willen en om de minuut knalt iemand tegen je aan dan word het wel irritant. Maar mensen die extra tegen mensen aan gaan springen vind ik ook best wel irritant.
Als het per ongeluk gebeurt ok, maar dat merk je dan toch wel. Och en aan hoe mensen dansen irriteer ik me zeker niet, misschien dat ik er zelf namelijk ook wel eens wazig bij sta:S Kan er soms wel om lachen, maar niet irriteren:)
Ik zit er niet mee hoor! Ik dans gewoon lekker door ;-) En vaak gebeurt het toch per ongeluk omdat het zo druk is ;-) Je feest toch met zijn allen dus.......;-)
WEL LACHUH, laatst (17 aug Q-base, dana 5 uur) was ik echt keihard aan het hakkuuhbeiluuhh in de talentroom (waar het opzich best rustig was) en op een gegeven moment stont er een gast op heb geen idee meer wie dat ooit zou kunnen zijn en gaf me spontaan een duw terwijl er helemaal NIEMAND last van had. En dat VINDT IK nou 8telijk!!
laat ieder lekker zijn gang gaan of zeg het anders gewoon ff toch????????
laterz
Ik zoek gewoon een rustig plekkie op waar ik helemaal uit men pan kan gaan!!:bounce: heerlijk!
en stoot er iemand tegen me aan dan zeg ik sorry en ga lekker verder!;):)
Een beetje druk vind ik helemaal niet erg, maar als je helemaal klem staat dan wordt het echt minder. En als er iemand op mijn teen gaat staan dan vind ik dat niet zo erg als het maar niet te vaak gebeurt door dezelfde. Als zelf bij iemand op zijn teen sta zegt ik ff sorry man en dan is het weer goed. :bounce:
ik heb ook zo'n vriend.. als die helemaal vaag is.. en jij zat lekker uit je dak te gaan komt ie weer heel irri tegen je op rijden.. whaaaaa soms is dat echt irritant hoor als net lekker aan het dansen bent en elke keer uit de maat wordt gehaald.. maar ja ben zelf ook weleens irritant.. hehehe;)
haha yojo!!

ach jaa mij boeit t niet zo maar als mensen expres hele tijd lopen duwen of ruzie zoeken dan kunnen ze het krijgen.
JosSa deed zaterdag op Frequence Duitse danspasjes, dat was errug grappig.
En nee, ik stoor me er eigenlijk nooit aan, hoe gekker hoe beter :p
ik irriteer me zelf niet snel aan hoe iemand danst meer aan mensen die voorbij lopen en je ondertussen stoten of aan je kont zitten ofzow
of als je ff zit lomp je glas omverlopen kijk dat vind ik wel irri jaa
ergernis 1: stilstaande mensen midden op een drukke dansvloer (bekkende stellen vallen hier ook onder)
ergernis 2: mensen die zich in een drukke zaal van punt A naar punt B (aan de andere kant van de zaal) willen wringen, met behulp van ellebogen.. :(
ergernis 3: inderdaad: achteruitlopen...
ergernis 4: dronken boeren, die echt TOTAAL niet uitkijken wat ze doen.
ergernis 5: mensen die jou aanstoten of op je tenen gaan staan en dan jou er boos voor aankijken

Maar ach...ik sta ook weleens op iemand zijn tenen of geef iemand een elleboogje, maar dan gewoon : 'sorry mate' en weer door....moet kunnen lijkt me