Partyflock

mooiste plekjes

 
Forumonderwerp · 15927
Wat zijn de mooiste plekjes waar jullie zijn geweest buiten Nederland????
spanje, tsjechie, luxemburg, frankrijk
laatste aanpassing
Curacao is meesterlijk! 3 weken vertoeft daaro in het van der Valk hotel!!
egypte dat overtrekt alles
Oostenrijk. Elk jaar wintersport. Elk jaar weer als ik aankom en ik zie die bergen, met die witte sneeuw geniet ik er weer intens van. En ook lekker 's morgens in de skilift over die besneeuwde bomen heen, echt super!!!
Clifton, langs de kust bij Kaapstad (zuid-afrika)..... ECHT SUPER!!! ben er deze vakantie geweest. Witte stranden, helder blauw water en palmbomen er omheen, WHaaaaaa!!!
laatste aanpassing
Nou daar wil ik ook weleens heen, klinkt niet verkeerd!!!
3 weken bonaire was zwaar relaxed! Echt paradijsje, ik ga eind December 17 dagen naar Zuid-Afrika, ik verwacht daar ook wel het een en andere te zien, al kom ik niet voor de natuur.

Zakynthos en Santorini in Griekenland hebben ook veel mooie plekjes. Reuzeschilpadden en reunie's, er is nog zat te ontdekken in de wereld!
Ik vond Zuid-Spanje wel gaaf, en dan vooral Gibraltar :)
parintian islands - Malysie nog nooit wittere stranden en blauwer water gezien.

En dan ben ik ook op veel eilanden in Thailand geweest, Mexico, Bali. Dus dat wil wel wt zeggen :-)

Jungle in Malysie, echt super vet zo een tropische regenwoud. Al die bomen, planten, bloemen enz.
fuckin' shite iedereen is wel naar verre landen geweest...ben wel in een aantal landen in Europa geweest en daar waren zat mooie plekjes maar de grens van Europa ben ik nog nooit over geweest :-(
Egypte.
Echt super, vooral de onderwater wereld!
Slovenie, echt een sprookjeslandschap (mooie groene valleien met kronkelende riviertjes en heel veel bloemen) hebben ze daar.

Het ziet er daar uit alsof er elk moment een draak aan kan komen vliegen !
Indonesie!!

Bergen en zee is echt fat daaro!! Ook de tempels bij yogjakarta zijn super, en nog veel meer daar. Die mensen zijn pas echt vriendelijk!!
niet op Sumatra geweest zeker Chris, want de mensen daar zijn echt alles behalve vriendelijk.
Nopes daar ben ik niet geweest alleen op dat ene eiland Java, daar waren de mensen vond ik dus wel vet vriendelijk, mensen daar zijn heel gastvrij enzo!! het was allemaal daar voor mij wel asogoedkoop!!
Mooiste plekje was in ThaiLand en dan op het eilandje *Pucket* je kon gewoon overal in de zee de bodem zien zooooooo helder blauw !! echt vet :D.. Maarja dat is alweer 8 jaar terug ofzow :S

En onderweg naar thailand een tussenstop in de Verenigde Arabische Emiraten, Echt ik heb nog nooit zo'n vet mooi vliegveld gezien!! allemaal gouden pilaren enzow... zag er heeel vet uit :D:D

Verder let ik eigenlijk nooit echt op de omgeving enzow in het buitenland.. Ik kom toch om te feesten :bounce: en beetje bruin te bakken :P whehe...
laatste aanpassing
Ehm, Noorwegen is sowieso echt geweldig!
Alleen jammer dat :bier: er zo duur is :s