Partyflock

Nieuwe ontdekking?

 
Forumonderwerp · 15838
Hmmmm, kweet het nog niet zeker hoor en we zitten pas in de beginfase van het seizoen, maar volgens mij hebben we een nieuw groentje die dit seizoen erg goed kan gaan presteren.

Jason Oost van RKC.

Heb hem inmiddels 2 keer zien spelen en volgens mij kan het een grote worden.

Jullie mening???
RKC???

Wat is dat? Kan je dat eten?
Heeft inderdaad een paar leuke acties gemaakt, maar het is nog te vroeg om er echt wat van te zeggen. Komt ie nou op huurbasis van die kakkerlakken of heeft hij een gewoon contract?
ja prhyme hij komt van Feyenoord ja pfff kakkerlakken..speelde in het beloftenelftal van Feyenoord en heeft gekozen om in het eerste van RKC te gaan spelen!!(niet op huurbasis)
Das dan in ieder geval alweer beter....;)
Hij maakte wederom weer een goede indruk in zijn invalbeurt, mooie assist en weer 3 puntjes voor Waalwijk :)
Aardige speler die Oost, vindt Nicky Hofs trouwens ook wel een leuke...
Geef mij maar good old van der vaart... :D Wesley Sneyder kan ook een hele grote gaan worden (soort vd vaart speler)

Rkc heeft trouwes dit seizoen echt een leuke ploeg....
--> to prhyme....was je anders bang geweest dat Feyenoord weer een aardige jeugdspeler in de selectie zou hebben??
Ach, valt wel mee... tis in ieder geval wel beter dan bijv. die Kalou...
Maar ach, wat wij hebben rondlopen... dat hebben ze toch lang niet....;)
nee das waar wat zijn ze in amsterdam toch allemaal geweldig...zeker met je ogen dicht gezeten vanaaf prhyme...kalou was zeer goed zoals heel Feyenoord
Daan :S

Wat is er mis met RKC. Topclub met heel weinig middelen.

Maarjah zo lastig he al die andere clubs, dan moet je helemaal op teletekst zoeken waar Ajax staat tussen al die andere wedstrijden.
nee das waar wat zijn ze in amsterdam toch allemaal geweldig...zeker met je ogen dicht gezeten vanaaf prhyme...kalou was zeer goed zoals heel Feyemoord

Waar heb je het over? Kijk eens naar de tijd anders...
to prhyme--> heb ik gekeken maar goed....kalou is niet een man die toevallig deze wedstrijd goed gespeeld heeft hij speelt vaak goed...
Tuurlijk gooi het maar op HAP blaattttttt

RKC topploeg!
Wooter is voor mij de ontdekking van het jaar :)
waneer speelt er nou es een Chinees in de Holland Casino Divisie:)
moet zeggen dat RKC me helemaal wel verbaast zo ver :)

da broekie van Chelsea, uit de eigen selectie (ben ff naam van die gozer kwijt), 18 jaartjes, dat is ook een HELE goeie speler... heeft voor de rest nix met Nederlands voetbal te maken, maar wou het gewoon ff kwijt :)

hahaha, Tin, je zal het met da andere gele mannetje, Ono, moeten doen :)
Carlton Cole, Gekhous?:)

Misschien koopt er wel een Nederlandse club een Chinees met t oog op de marketing (zoals Ono eerst)
Er is ook nog een koreaan bij Feyenoord! Song..die hebben ze pas gekocht!

En is shew-atjon dan geen chinees!?
Neej man das een blanke (half) Surinamer ofzo iets.
Whahahaha....een surinamer met zo'n naam! Das pas origineel!;)
Ik heb echt respect voor RKC. Zo'n kleine club die toch elk seizoen weer voor verrassingen zorgt. RKC win je niet makkelijk van. Dus ik sluit me bij Haakie aan :)
hehehe, ik zal het anders zeggen die Shew Atjon had waarschijnlijk een Chinese opa of overgrootopa ofzow, vandaar die naam:)
ff tussendoor, ik zag vandaag nicky hofs bij de loting voor de amstel cup (vanochtend op sbs 6) en ik dacht serieus dat ze een verstandelijke gehandicapte hadden gevraagd om die kokertjes uiit de bakken te halen...wat ziet die jongen er dom uit uit...maar hij zal wel kunne voetballen neem ik aan
Nou SS.....beter een halve chinees dan helemaal geen chinees in de ned. competitie tog!!!!;):-p
Chinese opa of [b]overgrootopa
[/b]

kwart of 1/8e bedoel je;)
laatste aanpassing
Ohja sorry!!! Was net wakker toen!!!:-p
to Prhyme:

Speler van het jaar: Pierre van Hooijdonk
Doelman van het jaar: Edwin Zoetebier
Trainer van het jaar: Bert van Marwijk
Beste Speler Gouden Gids Divisie: Thomas Buffel
Club van het Jaar: Feyenoord

Wat wij hebben loopt bij jullie dus niet!! mzzl
Die zijn gekozen door voetballertjes die verbonden zijn aan die bond die niemand wil kennen.
De ECHTE speler van het jaar en het talent van het jaar zijn winnaar geworden van een gehele competitie die een jaar duurt en waarbij de spelers individueel steeds bekeken worden. Ze krijgen dan per wedstrijd cijfers....

Lijkt me toch wel even wat reeeler dan zoiets als waar jij het over hebt.... De gouden schoen is daarom dus ook bij ons... Chivu en van der Vaart zijn de winnaars....;)
Ze krijgen dan per wedstrijd cijfers....

Dat is ook een subjectief gebeuren waarbij de persoonlijke voorkeur toch een grote invloed kan hebben op het uiteindelijke cijfer.
Dat valt best wel heel erg mee.... Zo'n beoordeler zit namelijk maar 1 of 2 keer bij de wedstrijd van dezelfde club. Overigens zitten er ook veel kakkerlakken tussen die cijfers geven hoor...;)
to prhyme--> wederom bespeur ik hier weer een soort van jaloezie bij een supporter van een club uit amsterdam waar ik de naam niet meer zo goed van weet...

maar om nog even duidelijkheid in deze zaak te scheppen, de nominaties zijn verricht door alle betaald voetbalspelers, trainers en beleidbepalers, dus niet door zielige voetballertjes die bij een bond aangesloten zijn di niemand wil kennen...

of prhyme reken jij onder die zielige voetballertjes ook de spelers van die club uit amsterdam???Die zijn toch ook ingeschreven bij die bond die niemand wil kennen maar toch altijd wel heel erg op de hand is van die club uit amsterdam!!!!
Wat een gelul man.. Die uitreiking van jou is een samenwerking tussen de teleneus en de vi!! De prijzen die Feyenoord gewonnen heeft zijn toegekend door voetballers en trainers e.d. dus mensen die er meer verstand van hebben lijkt mij!! Je wil toch niet zeggen dat Alfred Schreuder de 1 na beste voetballer van nederland is??