Partyflock

BEROOFD !!!!!

 
Forumonderwerp · 15797
Gisteren een familie feestje gehad tussen Bergen en Egmond in, was geen ruk aan !!! Dus om half 1 gingen we richting Hemkade :D.. Komen we bij de auto is de deur open gebroken !!!

Auto-radio pleite
Me tas met kleding
me Jas met AL ME FUCKIN PASJES !!!!!
Me zus haar tas weg !!!

Echt wat een kankerlijers zeg !! Sta je gewoon in de middle of fuckin nowhere, dat verwacht je toch niet ??!! IN amsterdam staat je auto nog veiliger man !!

Maarja... We zijn toch maar naar de Hemkade gegaan en dat had wel weer ff me avondje goed gemaaakt !!! :bounce::bounce:
lullig!!!?!!
Bij mij ook al 2 x gebeurd waarvan 1 x bij de Fun. Als je met de auto naar fun gaat moet je em egt betaald parkeren neerzetten!! STELLETJE TYFUSLIJERS ZIJN DIE MENSEN DIE ZOIETS FLIKKEN!!
Ze hebben tijdens sensation bij mij geprobeerd in te breken. tis niet gelukt. ik denk dat ze gestoord werden door iemand... Wel schade.
KLOTE MAN :(

Maareh, in Amsterdam staat je auto idd veiliger ;)
laat me raden , je hebt je auto daar vlakbij die mini benzinepomp geparkeerd ?
vorige keer was er ongeveer hetzelfde bij een vriend van mij gebeurd ...

tja, parkeer mijn auto nu altijd bij de Fun zelf..
Ik zet me auto voortaan ook alleen nog maar geparkeerd neer!! Altijd gezeik daaro
Volgens mij is z'n auto opengebroken bij het familiefeestje voordat hij naar de fun ging..
ja ik had het een keer toen naar den haag ging zat in de trein zat er zo gore zwerver tegenover me die zat hele tijd te zuren of dat ik geldhad wordt je ook gek van... dus ik was bijna bij station waar ik moest wezentoen was ik in me haast me rugzakkie onder de stoel vergeten... dus ik loopt op station denk waar is me rugzakkie nou:S een vriend van me snel naar volgende station gegaan en snel trein ingedoken waar ik in zat had hij me rugzakkie tog nog gevonden echt beter maarja die zwerver had tog al mooi me portemonee hor ik balen ging die avond naar een feesie in duitsland kon gelukkig geld lenen van me vriendje:D nou ga twee weken later met vriendje naar scheveningen had me telefoon in me zak van me jas nou hadde nog geen 10 min later onze jassen in tas gedaan omdat het zo warm was.. en ga terug naar huis wil telefoon pakken nergens meer te vinden was ook al pleite nou echt para :S was er al dus uitgejat :(
laatste aanpassing
Bij dat kleine parkeerplaatsje voor de FUN> daar breken ze altijd de auto~s los man!
als je hem daa rneeret, Ajoo...spullen!
Zoiets is mij nog nooit overkomen maar is zeker wel KU met een dikke T ja. Ik denk dat ik mij dat gevoel wel een beetje kan in denken ja. Kan je zoiets niet regelen met de verzekering ofzow dan. Ja weet niet heb daar geen verstand van hoor maar zou maybe wel kunnen toch?? Wens je der succes mee.
fok diegene en de dood aan peepz die zulke fratsen uithalen!!!!!!!!!!!!!!
Geef me je PIN even, anders kan ik niks met die pasjes natuurlijk. ;D