Partyflock

seizoenskaart Ajax...

 
Forumonderwerp · 15766
Wie o wie heeft er een en waar?

Ik HAD er een in 128 2 seizoenen geleden, maar kon em dat jaar erop niet meer betalen :(
Maar ik hoop via inside connecties weer eentje snel te hebben op Zuid 1e ring en als dat niet lukt in 410. Voor volgend seizoen dan, nu eerst maar via CC...
Gewoon lekker 128 ;)
laatste aanpassing
Daan, inderdaad houden ze die plaatsen open voor ruimte/veiligheid/orde e.d. Daarnaast zijn er ook dus plaatsen van mensen die nog terugkomen van een stadionverbod. Nu is namelijk pas die maatregel ingegaan m.b.t. het niet meer in aanmerking komen van een seizoenkaart op die plaats een jaar nadat je een s.v. gekregen hebt van een jaar of langer.

Hoe dan ook dient er met Ajax gesproken te worden over bepaalde zaken. Als ze zo doorgaan komt er van de groep straks niemand meer en blijft iedereen buiten, ongeacht of iemand zich wel eens mengt in klein- of grootschalige ongeregeldheden.
Zitten nu zelfs ook nog heel veel jongens verspreid door het stadion en ook die willen we eigenlijk naar beneden hebben of in ieder geval bij elkaar. Het beste zou dan zijn om ze allemaal te plaatsen in de buurt van 410, zodat het gewoon een gehele side kan worden.
Xit in vak 408, rij 11, stoel 21 als ik het goedz heb. Kaarten liggen beneej. Tis wel relax vlakbij vak 410....maar het blijft een dooie boel in 408 helaas :( liefst zou ik gewoon net als bij amstelcup finale hele tijd gaan staan en bleren, dat was pas supers sfeertje. Maarjah, hoop dat het nog gaat gebeuren.
2 Souldude -->
stap 1: je staat op,
stap 2: je zegt tegen iedereen om heen FUCK Jullie!!
Stap 3: je loopt naar 410, kijkt waar der geen plaats is en gaat anders op de trap staan:D
Stap 4: Hard schreeuwen en staan de helewedstrijd lang(y)
pcies je loopt gewoon naar 410 toe, als 410 uitverkocht is haal ik ook gewoon kaartje voor 411 of 412, vorige keer waren paar gasten helemaal uit 428 vandaan komen lopen over die hekkies geklommen enzo om in 410 te gaan staan
ik heb scc voor vak410 is gezellige boel daar, maar je moet het niet van ze hebben als er een relletje uitbreekt want volgens mij rent 3 kwart daar meteen weg 8)

maar voor de rest ga ik een beetje met de tifoteam van 410 enzo om en de idee'en die ze hebben zijn echt vet als ze teminste uitgewerkt worden dit seizoen..

edit : Daan neem ff contact met me op anders msn : sycowicked@hotmail.com icq : 3279258

je ken nog een scc aanvragen voor 410 kom je in de uitbreiding terecht op 409 kost duurder maar ze zijn bezig een regeling te treffen dat je teveel betaalde geld weer terug krijgt...

check http://www.vak410.nl

lijkt me lachuh om met jou in het stadion te zitten daan 8)
laatste aanpassing
Druk aan het regelen voor 409 :)
....

;p
laatste aanpassing
410 kinder vak :D

Ik wil alleen op zuid, anders koop ik wel steeds een kaartje , dan kan je wel gewoon zuid 2e ring zitten....

Phryme & jeffrey vrijdag telstar - dordrecht....( kakkerlakken ) ....;)

Ik ga gewoon wel bij martine in haar binnen zak naar 127 :P
Ok daar gaan we weer.. 8)
Waarom word 410 altijd met een kindervak vergeleken..
In de F zitten ook gassies van 16,17 jaar oud
alleen omdat het een paar keer gezegt is, gaat iedereen maar mee van "vak410 kindervak"
we proberen/doen allemaal hetzelfde daaro "Sfeer maken in die bak, en je ploegie steunen"
dus daarintegen zijn de f en vak410 hetzelfde..

Omdat 410 niet relt zeggen ze dan is het een kinder/schijters vak..
Niet iedereen in 410 relt nee , maar dat zijn je eigen principes en beslissingen..
En volgens mij ziet 410 het ook in dat het nutteloos is om te rellen in de arena, tenzij je nutteloos je eigen stadion wil gaan mollen of met de m.e wil gaan vechten wat ook vrijwel kansloos is..
En er zijn ook wel mensen van 410 die wel voor een relletje te vinden zijn maar die zijn beperkt..

Dan hebben we het nu ff over de actie die zou gaan komen "de sfeerloze arena actie"
zou eigenlijk tegen fcu komen vak410 was vrijwel leeg, maar de f die stroomde tog vol (neem ik ze nie kwalijk want anders hadden we tog mooi de 1-0 gemist en tegen zo'n rivalende ploeg moet je wel 90 min staan te kijken)
Maar 410 doet tog mee met de F want hoe wil je een sfeerloze arena creeren als 410 er nog staat..

Tog nodig ik je uit om een keer in 410 te komen kijken
tis niet misschien groot maarjah ze bestaan ook niet zolang
als je ziet dat er nu al 150 plaatsen uitgebreid wordt is het tog een vooruitgang..
Doel is om ook de hele Noorb ring te pakken dus vak410 word dan 409 411 412 etc
Zou mooi zijn en dan zouden we 2 groepen hebben die de sfeer een beetje proberen op te krikken..

Eigenlijk zie ik de F-side en 410 in ik herhaal IN het stadion gelijk...
Ze zingen samen ze maken sfeer samen en als er een rel uitbreekt gaat ook niet heel F mee en ook maar een paar van 410...

Ik mag eigenlijk nie zoveel praten dis pas me eerste jaar
dus flame me als ik ongelijk heb 8)
hihihi...kan telstar het weer niet alleen??
Toen ik voor een 2 weken geleden belde naar de arena hadden ze alleen nog voor de lange zijde 300 tot 400 euro is met net teveel :'(
Je kan nog simpel die seizoenkaart regelen... je moet alleen wel dokken voor 6 september... een beetje uit je nek lullen over dat je vriendengroep er bijvoorbeeld helemaal zit.. dat je wel al eens een seizoenkaart hebt gehad, maar dat die door een administratieve fout van Ajax op een gegeven moment niet verlengd werd... en dat ze bijvoorbeeld toen hadden gezegd dat ze het de volgende keer wel goed zouden regelen... zoiets...;)

Succes.. ze zijn heel dom bij supporterszaken!
Indian> ik HAD in 128 scc daar zat de sfeer der goed in (DUH). Moet wel eerlijk zeggen dat het er op 410 steeds beter uit begint te zien. Goeie rood witte uitstraling en der komt veel geluid uit. Mjah, seizoenskaart in een gezellig vak is beter als helemaal geen seizoenskaart :)
Ennuh, op Zuid 2e Ring heb ik ALTIJD GRATIS drank :)
daan............Ik heb nu een paar keer daar gezeten, maar die sfeer die daar hangt dat heb je in geen 1 vak bij ajax. Alleen de f-side heeft echt harde nummer. 410 zingt pas sinds pas. Ze verzinnen wel liedjes , maar zingen zo weinig. Ik ga anders wel gewoon elke keer kaartje kopen voor 2de ring.

Prhyme Ik had je maten gezien van afca ajax ze waren met bejamin we hebben samen bij vervolg gezeten tijdens ajax- psv voor de wedstrijd. Relaxete gasten
benjamin van bpa? die ken ik ook wel..
niet goed maar vriend van me gaat goed met ze om...
heb me nog kapot gelachen bij grasshopers met ajax - pisvee toen er psv supps gesingaleerd werden ergens bij de wallen 8)
phryme , jeffrey, indian hebben jullie msn/icq?
add me ff dan , hoe meer ajacieden in me lijst hoe meer vreugs
msn : sycowicked@hotmail.com
icq : 3279258
Indian> Klopt, sfeer is nergens beter als op Zuid 1e Ring. Zat er zelf ook ;) 410 is in ieder geval wel in opkomst, maar zal nooit zo als de F-Side worden, dat kan gewoon niet. Wel zitten een aantal gasten van de F-Side op 410, maar die worden ook weer teruggehaald naar Zuid zijn de plannen :)
Op Zuid 2e Ring kan ik in ieder geval gratis zuipen regelen :D
413 wordt t nieuwe vak
Syco -wicked. Ik was tevens bij de grasshopers....eerst opsplitsen en daarna samen kome op het rokin...vanaf 2 kanten :D, zal je vanavond aan melden, op mijn werk geen msn..

Daan maar f is groot, dus iedereen heeft zijn eigen plekje bij elkaar. Lekker zingen op de f vind ik echt geweldig, normaal hou ik niet van zingen ;P

De f gaat een hervorming krijgen, je moet vertellen waarom je op de f wil, wat je achter gronden zijn. je wordt helemaal van top tot teen gescreent..en nog een wachtlijst van 3 jaar :S

Veel kennis en vrienden van mij zitten bij 428, maar een paar op de f....
ik zit 426, die gasten uit 428 uit b'wijk en ijmuiden ken ik wel volgens mij.

indian bij telstar? dan moet ik je zeker kennen
Als je niet goed door de screening heen komt dan kan je nog langer w88 als 3 jaar :S Eerst willen ze de mensen erop die ze erin willen hebben, daarna de rest...

Ken ook wel redelijk wat mensen, maar iedereen in de ArenA is me vriend :) behalve vak 416/417...
En daarom ook actie actie actie! 8)
Indian en Syco kennen Ben? Vaagos...:S hehe.... Ben is een goeie maat van me man.. ga morgen weer met hem (en ook een stuk of 30 anderen) zwaar drinken in de stad. Gaan ff bij het cafe waar gekke Hans tegenwoordig uitsmijter is zitten.

En jullie 3 waren toen bij Grasshopper? Wij waren degene die met zijn 5-en tegenover die groep van 75 kwamen te staan... was wel ff lachen....

De f gaat een hervorming krijgen, je moet vertellen waarom je op de f wil, wat je achter gronden zijn. je wordt helemaal van top tot teen gescreent..en nog een wachtlijst van 3 jaar

??? Hoe kom je hieraan Indian? Zelf gaan we wel een heel aantal zaken veranderen. Als Ajax daarnaast nog veel dingen gaat veranderen (zaken als irisscan, vingerafdruk e.d.), dan zullen ze ons alleen nog zien in het supportershome en komen we alleen ff naar buiten als de uitsupporters aankomen.... dan hebben ze het helemaal voor elkaar!
;)
Phryme vertrouwde bronnen.....Zoals jij het zegt zal het ook zeker gebeuren. Ik vind het wel jammer dat het allemaal opeens zo moeilijk moet :S.

Ja ik heb Ben 2 keer gezien en 1 keer voorgesteld ( vond 1 keer wel genoeg ) . Ik was toen met balder, cock , maaarten en bikkel...We zaten voor ajax psv , bij het vervolg, omdat die mongolen supporter hun eigen spelers gaan tegen houden. Ik zag het op TV . Het waren allemaal broekies :S....
Hmm, zal es vragen waar het op slaat... ook direct die Menting maar ff onder handen nemen....;)

Overigens, wat aidshoven toen deed moest eigenlijk wel. Je kunt in zo'n situatie niet over je heen laten lopen... dan gebeurt het de volgende keer direct weer. Er moest iets gebeuren..;)
Me heeft een Ajax Clubcard, vak 428, 2e ring zuid

Seizoenskaart ga ik niet voor dokken :-) Gewoon slim zijn ;-)
BPA? Da's toch Bijlmer Posse Ajax of zoiets dergelijks?
Ric 1 september 2002 09:52
BPA? Da's toch Bijlmer Posse Ajax of zoiets dergelijks?
---------------------------------

Jups...
IK HEB ME SEIZOENSKAART :D:D:D

Ik ga em morgen betalen en dan heb ik em na Ajax - Zwolle, maar voor die wedstrijd krijg ik gewoon een los kaartje :)
In 409, dus gewoon naar 410 lopen :)
Gefeliciteerd man! En zo hoort het.....;)
Juist, eindelijk weer :D

Me dag ken niet meer stuk ouwe :D
nog.nog.alleen.een.cl.kaart
8)
Vandaag gaat een vriend van mij ...paspetoe halen voor CL..Wel prijzig die CL wedstrijden..Maar zit wel in 127 :D.......

Zwolle is een dag vervroegd....Het is nu zaterdag om half 8 ......
He daan moest je voor 409 ok 288 betalen?
laat ff weten
Ik had em voor 282,- :)

Indian> wat betaalde je voor 3 wedstrijden CL in 127? In 410 was dat 84,-
Valt nog wel redelijk te doen :)
Mjah, Zuid 1e ring zal wel duurder zijn, is op 1e ring...
Is wel makkelijk trouwens voor diegene die naar HouseQlassics gaan dat Ajax verschoven is naar zaterdag, gewoon meteen doorgaan :P
2 daan: makkelijk? dat komt weer onwijs kut uit
zaterdag avond is een kut avond, ik moet hele zooi gaan omgooien nu (met liefde hoor). maar tis weer zon gedoe, opnieuw afspraken maken enzo
laatste aanpassing
Daan .....hij is 65 euro dus hij is nog minder dan die van jou :P...voor 3 wedstrijden :D

Voor de rest moet ik ff kijken deze maand. Heb van het weekend en duur weekendje gehad. Bijna gvd mijn hele maand salaris er door heen gejagt :S.....komt door de snif snaf :S
Hmmmmm....

Ik moet die paspetoe ook nog halen, maar denk dat ik voorrondes oversla, kan nog maar met moeite naar Qlimax toe denk ik. Denk dat ik wel naar de volgende rondes ga :)
Maar 65,- is mooi prijssie :D
pff Ajax gaat voor Qlimax oud, die feesten kunnen me geen fuck schelen vergeleken met Ajax.
wesz met jou kan ik praten ....ik ga deze helemaal niet meer naar feesten omdat ik naar ajax wil en dat ik telstar ook een bezoek breng :D.....jammer van die feesten dan, maar voetbal is veel mooier :d
He he Indian..ik dacht dat je het nooit zou zeggen;p;-p
laatste aanpassing
Heb ook voor 65,-- Championsleague kaartjes, op naar de 2e ronde :D
Q-dance: zit je altijd in 420. zit zelf onderin 421, prima uitzicht.

claudjuh: zijn clubcards nu ook vakgebonden? ik dacht dat je met zo'n cc voor iedere (vrije) plek een kaartje kon kopen?

daan: heb zelf 136 voor de CL betaald. wel erg veel, een kaartje ajax-lyon is dan meer dan een kaartje voor thunderdome bijvoorbeeld. dan ga je toch wel nadenken wat nou leuker is: zo'n wedstrijd of zo'n feest.
mikeynl> Clubcards zijn naar mijn weten niet vakgebonden...

Ennuh, je zit met de CL dan zeker langs de lange zijde op de 1e ring?
> Ennuh, je zit met de CL dan zeker langs
> de lange zijde op de 1e ring?

nee, lange zijde tweede ring. maar zit wel onderin die tweede ring. vind het uitzicht daar beter dan in het grootste deel van de eerste ring, want die zitten mij te laag.

cp: n-vitral - wagon 4