Partyflock

Wie gaan er nog meer naar Tiesto solo in Godskitchen op 13 september

 
Forumonderwerp · 15659
Ik ga 13 september naar Godskitchen in Engeland... Tiesto draait daar 6 uur lang... he will rock the house!!! It will be wicked!!!!
Maar ben nog niet zolang op PF en het lekk me leuk om andere mensen te leren kennen die er ook heen gaan...
laatste aanpassing
denk dat je weinig kans maakt dat iemand naar UK gaat voor Tiesto:S:S
Hoezo Maus, er zijn hier genoeg PF'ers die dat al gedaan hebben, waaronder ik.... Ik ken er in ieder geval wel een paar. En ik kan zeggen dat het supervet was en dat me dat weekend nog lang zal bij blijven.... Ben vorig jaar naar Godskitchen geweest naar Tiesto, was super!!!
olde beth....Pavo Reiner en Prophet :D :bounce:
ben voorig jaar naar Thijs in The Republic geweest (Gatecrasher)ene ik kan er zo nog wel een handje mensen opnoemen (inlcusief pf-ers) die ook zijn geweest, maar helaas zit Godskitchen er dit keer niet in :SHAVE FUN!!!
Hoiiiiiiii mop
Ik ben zeker van de partij..maar dat wist je al;);-)
Enne to Maus...ik ken genoeg mensen die speciaal voor Tiesto naar het buitenland gaan..er worden zelfs speciale trips door Bouma en Bros(Partytravels) georganiseerd!
Maar morgen eerst naar Creamfields U.K..Tiesto 3 uur!
(k)
laatste aanpassing
weinig kans? ik ken toch ook enkele mensen waaronder ikzelf die voor Tiesto naar Engeland zijn gegaan. 3x Gatecrasher! en 3x een geweldige avond gehad!

right bouncing boy? precies!

maar goed, helaas kan ik 13 september niet :(
anyway veel plezier!
Hihi, ik ben daar ook geweest vorig jaar en naar de Crasher met oa Salia, Bouncing Slut en nog een aantal van hier, vond het ook erg koel om die ook hier weer tegen te komen...

Godskitchen was wel okeeey, maar de Gatecrasher was 50 x koeler!!!

Wat een sfeer, publiek, geluid, locatie en energie, echt geweldig...

Overigens was het wel kick dat Tijs en Monique na het optreden nog een tijdje in de Kitchen bleven hangen om met de Dutchies te praten, leuk hoor!!!

Maar veel plezier hoor!

:-)
hmmm.. op 8 september zie ik hem ook al op Dancepop (tiesto dus).. maar de 13e is op een vrijdag.. en ik heb nog ongedateerde tickets liggen voor engeland.. is misschien wel een idee.. i'll think it over amnesia
Ja man Tiesto , hahahahahaa daar kom ik mijn bed niet voor uit
oww ok, ik zat fout sorry.
Maarre Creamfields is weer wat anders dan gewoon een clubavond hoor. (volgend jaar ga ik ook naar Creamfields). Maar gaan jullie speciaal voor zo'n clubavond erheen, of plakken jullie het aan een "vakantie'tje"??

Ik wil namleijk in het najaar een weekendje London doen om idd te stappen daar (Fabric, The End:K)