Partyflock

Wat is jullie favo club op ibiza

 
Forumonderwerp · 15656
Ik vind persoonlijk.... el divino de mooiste club... in de mooie oude haven van ibiza stad gelegen... een schitterend uitzicht en echt een tent die je een keer gezien moet hebben... maar qua sfeer kan geen club op tegen amnesia met hun super smoke machine... kom nu al 4 jaar op ibiza en heb er aardig wat af gefeest maar amnesia is mijn favo club daar!!!!
Ben nog nooi top Ibiza geweest, maar denk dat als ik zou gaan dat El Divino (lekkere groovy muziek) en Space als beste eruit komen


btw. Waarom heet je geen El Divino ipv Amnesia (of bedoel je daar wat anders mee):P
In Amnesia is er altijd een goede sfeer en ben zelf ook altijd vrolijk vandaar
Amnesia...definitially.
uiteraard kan dat er maar 1 zijn Amnesia natuurlijk :bounce:........maar Pacha komt wel heeeeeeeeel erg dicht in de buurt als bijvoorbeeld Oakenfold draaid
Geef mij maar de manumission avond in PRIVILEGE toen sister bliss draaide was het echt wel toppie..Amnesia is ook wel relaxed, maar had me er teveel van voorgesteld net zoals de space..
Maar heel EIVISSA is gewoon super, het is gewoon een magisch eiland met alleen maar mooie mensen en supermuziek..
ja das helemaal waar... echt dan staat de pacha op zijn kop als oakenfold achter de wheels of steel staat... maar tegen de solo van Tiesto in Amnesia :bounce: :bounce: kan niks op!!!!
Pacha/Privilege
nou kwa muziek maybe niet ......maar als je nou een set van Thijs vergelijkt ineen zaal die overvl is met pacha waar je heel de tent rondkastuiteren wete ik het toch wel hoor :bounce:
dat is echt EDEN! misschien niet de beste locatie, maar van binnen (en de buitenkant trouwens ook) is het echt mijn tent! de dansers zijn daar perfect, de shows, licht (blacklight)!


en wat betreft....el DUFino niet echt mijn tent...maar dit jaar niet geweest, misschien is t veranderd in de tussen-tijd???
dat vind ik tog wel moeilijk kiezen,
el divino heeft een prachtig uitzicht...
privilege vind niet echt..beetje erg groot..

Eden vond ik wel heel mooi, vooral als je de
buitenkant ziet,

dus ik weet het eigenlijk niet echt...moeilijk kiezen