Partyflock

Bellen of gebeld worden...

 
Forumonderwerp · 15622
Ik heb dit best vaak: middenin de nacht of s morgens vroeg gebeld worden! :S

Meestal gebeurd dit door stappers of ­[img]http://www.smilies.nl/party/juul.gif[/img] dronkaards die nog niet naar bed (willen) gaan en ff n babbeltje willen maken met moi...

Vroeger had ik mn tel 's nachts uitstaan en nu het echt een "communicatiemiddel" geworden is, staat hij ook 's nachts aan.

Wat vinden jullie: uitzetten of lekker ­[img]http://www.smilies.nl/argue.gif[/img] meebabbelen en overkomt het jullie ook?!
En zoja waar wordt dan meestal over gebabbeld en wie zijn de mensen door wie jullie gebeld worden? Of bellen jullie ...?
Vroeger was het nog leuk... iedereen liet zijn telefoon aanstaan en waren ze altijd midden in de nacht allemaal de lul... beetje gedronken en dan met een paar man allemaal de lijsten afbellen...

Op een gegeven moment stonden ze helaas bijna allemaal uit...:(
Laat ze maar fijn bellen! Heb ik ook wat te lachen ;)
Ben altijd te bereiken......

is toch leuk:D


BTW meestal ben ik de beller:devil:
bel af en toe op feestjes op de achterblijvers ff de sfeer te laten meemaken en de musica natuurlijk!!!
ik bel ook weleens snachts, vind het ook niet erg om snachts gebeld te worden, kan er wel om lachen, maar als het van een feest is, waar ik geen woord versta van de beller, laat dan maar zitten:)

oh ja, als je het erg vind, eigen schuld, zet hem dan maar uit:D
kword regelmatig door me feestende exxx.... gebeld op zondag ochtend rond een uur of half nege as je dan zelf net in een slaapje bent :S

enne naah dan lul ik meestal maar gwoon mee...... enne soms zet ik em uit !
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
ik bel gewoon al weinig en s'nachts staat mijn telefoon gewoon uit! als je me wil bereiken dan stuur je maar een emailtje!!
Ik vind het ook wel grappig.­
Dan druk ik gewoon op "NO" en weiger ik gesprek :)
Meestal word ik gebeld, maar komt eigenlijk nooit voor en als t gebeurt vink t nie erg. Vink wel leuk! Zelf bel ik nie 's nachts.

De laatste tijd word ik 's nacht vaak gebeld door een mede PFer.. he Edwin aka Turntablejoenky?:D
laatste aanpassing
Ik word ook meestal ff na 't stappen gebeld, wil m'n telefoon ook niet uitzetten, omdat ik bang ben dat er iets met m'n familie ofzo gebeurd..
Woon niet meer thuis en heb geen huistelefoon..

Verder lul ik meestal wel ff mee...

Ik kon er trouwens ook wel wat van na een feest, begon bij m'n eerste ex en eindigde bij m'n toen nog vriendje die net in bed lag.. Hij waardeerde 't niet zo :D
Heb mijn telefoon meestal aan....maar zonder geluid !

ben te nieuwsgierig om 'm helemaal uit te zetten :d

Mocht er iets met een familielid gebeuren....bellen ze automatisch naar het huisnummer !
laatste aanpassing
ik heb altijd een standard gesprek om 5 uur nachts met een maat van me uit A'dam...­ ik bel hem als ik terug kom van stappen (ookal ligt hij te slapen) en hij belt mij wakker...­ gan we lekker bijkletsen over de afgelopen week...­
mijne staat altijd aan. Wordt nog af en toe weleens gebeld door mensen die op een feest zijn en ik de muziek keihard hoor (vind ik altijd wel leuk) maar ik word er gelukkig niet elke week mee lastig gevallen:)
Tja..­ ik werd een tijdje gestalked door een paar trieste wijven die dachten dat ik iemand uit GTST was ofsow!
Sindsdien zet ik me telefoon gewoon uit sīnachts..­ voorheen deed ik dat nie!! Vind ut altijd wel lachen namelijk!!
2gRuLeZ-----> ik kijk ok weleens gtst maar ik zou begot nie wete op wie jj dan zou moeten lijken...­
2 NiQole;­ Zal je uitleggen! Vriend van mij speelde in GTST (Die Job aka Teun Kuilboer).­ Nou werkt een vriend van mij bij de Albert Heijn en toen kwamen er een paar geile sletjes van 14 naar em toe en vroegen die Teun zijn nummer (want ze wisten dat hij hem ook kende)

Wat heeft die lullo van de AH gedaan..­ niet die Teun zijn nummer gegeven maar die van mij..­!! Tsjezus ik ben zo gestalked dat wil je nie weten!!

Zat je in de klas werd je gebeld..­ nam je op en stopte je em weer in je broekzak..­ keek je een uur later stond die nog steeds aan!! 1 nummer heeft ut gepresteerd om bijelkaar ckur 20 uur aan me lijntje te hangen (en ik die batterij maar laden)

Vandaar..­ heel kut dus!!
hahahaha

tja dat heb je weleens he:P


ik heb zoiets gelukkig nog nooooooooooooooittt meegemaakt...

20 uur bellen:S

kansloos zou je denken:S
20 uur?:S

weet je dat zeker?
Bij elkaar he..­ serieus..­ nie normaal meer..­ Belde ze op..­ en een paar uur later hingen ze nog aan je lijntje...­ en er was een wijffie die belde zoveel..­ echt op ckur wel 20 uur bijelkaar ofsow..­!! En dan die andere vriendinnen er over heen!! ZIEK HEEL ZIEK!!
hahahhaha....­

en waar heb j het dan zoal over gehad??
Nou over nix dus!! Deed em in me broekzak..­ af en toe wel eens met ze gelult en duidelijk gemaakt dat ik die gozer nie was ensow!!
geef je toch gwn zijn nr door:P
kan hij meemaken wat jij meemaakt:P
Tja..­ maar die k*­nkursletten wilden maar nie geloven dat ik ut egt nie was! Kheb zoveel nummers doorgegeven van mensen!!
Vind ut nie egt om te lache eigenlijk!! ;-)
Droog, Grulez! Maar ik ga denk ik vanavond ook nog ff bellen! Ik weet alleen niet wie....

Is dit BTW alles?! Ik geloof niet dat er zo weinig mensen worden gebeld/ bellen?!
Dus kom op met die verhalen! B)
tja ik ken ook van die mensen die mij dus midden in de nacht of 's ochtends vroeg bellen en idd meestal is het niet belangrijk maar diegene wil ff lekker ouwehoeren...

toch zet ik me tellie niet uit, stel je voor dat het wel een belangrijk telefoontje is :P
Soms word ik wel eens snachts gebeld hehehe, maar vaak hoor ik t niet eens of ik ben zlef nog niet thuis, en dan bel ik natuurlijk altijd even terug (6)
Ik vind ut altijd leuk om wakker gebeld te worden:). En ook om mensen wakker te bellen:P. Alleen zondag op maandagnacht staat ie uit, dan heb ik muh slaap hard nodig;).
Ja ik heb ze gebeld!
Chicken, de een zn tellie ging over en nam niet op -> voicemail daarna nog n x gebeld en toen stond hij uit! HAHAHH­[img]http://www.smilies.nl/laugh.gif[/img]
De ander deed vast of hij sliep, zelfs na 2 smsjes! ­[img]http://www.smilies.nl/smash.gif[/img]
Ik bel je later, Peter ;) haha
laatste aanpassing
Ik heb hem altijd s'nachts op een zacht piepje staan, als ik half slaap hoor ik hem wel! Dan neem ik lekker op, maar als ik echt ver weg in dromeland ben zie ik s'ochtends wie mij heeft gebeld!!
Ik bel ook wel vaak snachts.
Heb wel eens een vriendin van me gebeld toen ik om 3 uur thuis was, tot uurtje of 5 mee aan telefoon gehangen.
Dikke humor altijd als ze dan opneemt: zon slaperig stemmtje: "Ja" :D
Ik werd wel eens gebeld op mijn huistelefoon of kamertelefoon... dat vinnik dus echt niet leuk!! mobiel is wat anders, maar huistelefoon kunnen mijn ouders niet echt waarderen.. :S
Kep mn foon nooit uitstaan..­ en in het weekend wordt ik regelmatig 's nachts gebeld of staan er vrieneden aan de deur, maar dat vind ik echt nooit erg..­ Integendeel, vind het altijd wel lachuh..­ Want meestal hebben ze dan weer wat leuke verhalen wat ze meegemaakt hebben enzo..­ nou ik kom er altijd me bed wel voor uit..­ Kan daarna toch weer lekker verder slapen??!!!!!!!
heb weken dat het iedere nacht gebeurd :@
hahahahah ik ken het , er zin er een paar die altijd moeten bellen als ze helemaal vd kaart of dronken zijn. Soms wel lachen.
Meestal pak ik die terug als ik van een feest af kom. Dan liggen de meeste net te slapen ;D
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Nou die van mij staat doordeweeks gewoon aan maar in het weekend gaat hij echt wel op "­stil".­ whehe

Ik vind het de grootste ondingen die ze ooit gemaakt hebben! Kut dingen.­ Het is dat ik er 1 van me werk nodig heb maar anders had hij allang weggeweest.­
als ik geen zin heb om 'm op te nemen, dan druk ik 'm gewoon weg en ga ik verder slapen :D

zit soms ook heel slaapdronken midden in de nacht smsjes te sturen hihi
laatste aanpassing
mn telefoon staat wel altijd aan, alleen als ik midden in de nacht gebeld wordt, pfff neem ik meestal toch niet op, en trouwens, k zet bijna altijd mn beltoon uit ook ja.­