Partyflock

Bestandsoverdracht geblokkeerd op MSN :-(

 
Forumonderwerp · 15401
Ik kamp dus al een aantal maanden met het probleem dat ik wel nog bestanden kan ontvangen maar geen bestanden meer kan verzenden.

Heb inmiddels een mail gestuurd om te kijken of het aan mn provider ligt, maar die zeggen dat het aan mn instellingen moet liggen, heb ook in vorige onderwerpen van MSN hier gezocht en nix gevonden.

Dus hierbij doe ik ff een oproep aan de MSN-knobbels van Party Flock.. alvast bedankt!! ;-)
heb je firewall draaien ? daar lijkt het op dat die verkeerd staat ingesteld...­
Jep denk het wel... :-s Zou jij kunnen zeggen in welk menuutje ik eventueel ff moet kijken of er iets wel of niet aangekruist moet zijn ??

Greetzz
uh,, kijk eens rechts onderin bij de icoontjes langs je tijd :) ga er met je muis overeen en meestal zie je dan wat het is... kijk of je daar zoiets als firewall ziet staan... of gebruik je XP met de ingebouwde firewall ?
Ik gebruik idd XP en daar zit die misschien wel al ingebouwd, maar misschien heb ik wel ergens een kruisje verwijderd waar er wel een moest staan of zo...­
yep, dat heb ik ook al tijdje gehad, toen ik de firewall van XP weghaalde werkte alles flex!

Ga naar je netwerk connecties en dan naar de eigenschappen van je verbinding, dan klik je het tabblad geavanceerd een en vink je de bovenste uit! :D
http://www.­dshield.­org/clients/windows_­xp_­firewall_­setup.­html

kijk hier eens...­ tis alweer een tijdje geleden dat ik xp heb gebruikt (vind het persoonlijk niks), maar denk dat je in de firewall settings moet kijken...­ en anders misschien msn updaten naar nieuwste versie.­

mag het niet helemaal werken..­ ff de firewall uitzetten van xp..­ werkt het dan nog niet..­ dan heb je nog een firewall geinstalleerd..­ of je probleem ligt bij je isp..­ gebruik je proxy ofzo
Dat hoeft niet perse te werken hoor Gold Striker!

Ik heb zelf ook een netwerk met router en XP.­

Firewall staat ook uit en nog helpt het niet.­ Ben wezen rondkijken op tweakers.­net en daar blijkt dus dat de huidige Versie van Messenger niet goed kan samenwerken met een Router en NAT onder XP.­ Het is wel op te lossen maar dat is een enorm gedoe in allerlei instellingkjes.­ Er schijnt een nieuwe messenger onderweg te zijn waarbij dit probleem is verholpen!!

Ik hoop dat het niet lang meer duurt want het is idd vrij irritant om alleen bestanden/mp3's te ontvangen en niks terug te kunnen sturen!
Allebei al bedankt!!! Heb nu mn firewall van xp weggehaald zoals Gold Striker zei dus strakkies ff kijken of het nu werkt... is het dan niet makkelijk voor anderen om nu mn comp te hacken??

Emilo> Ja erg hè!! word er ook helemaal gek van dat ik nix meer kan verzenden :-(
laatste aanpassing
ik zou zonealarm als firewall downloaden, lekker makkelijk is die en nog wel goed ook (Y)
laatste aanpassing
Zolang je maar insteld dat MSN zich als server mag gedragen.­
Lang leve FTP!
huh, wat heb dat ermee te maken? :S
welke provider heb je en doet ie het bij iedereen
(heb niets doorgelezen)
ok probleem opgelost dus :P

na ja...weer 2 posts erbij :)
nee dat probleem heb ik ook....ik kan ook niet meer online gamen dankzij me router :'(
Kleine panic, ik zit zelf zeg maar achter een clientpc en moet je die firewall installeren op de client of op de server?
Ik denk dat je hem gewoon moet installeren op de client...­ je moet ervoor zorgen dat het programma dat je wil laten werken ook als server kan werken...­ heb vanavond ook die Zonealarm geïnstalleerd en die doet het echt goed!!
fuck, ik heb messenger laten werken als server via Zonealarm maar still no result! :S :S :S
Zowel als server als client aangevinkt ?
Hb geen ZA, dus kan helaas niet checken hoe of wat.­
quote:Ga naar je netwerk connecties en dan naar de eigenschappen van je verbinding, dan klik je het tabblad geavanceerd aan en vink je de bovenste uit!

Tip van Gold Striker en is bij mij toch gelukt! ;-)
laatste aanpassing
ja dat had ik uitteraard al Kleine Panic!

Zonealarm heb ik eraf gepleurd want mn internet hield ermee op van dat programma! irc viel uit enzzzz....­
het lijkt mij logies dat je firewalls altijd op je server installeert.­
heb zelf geen netwerk, maar al het internetverkeer gaat via de server die dan kan die meteen ook alles tegenhouden


(btw: ik zou alle proggies op de server zetten, als je dan je netwerk gaat uitbreiden hoef je alleen maar je nieuwe pc's aan te melden bij je server en je hoef dan geen proggies te installeren)
laatste aanpassing
er is een speciaal programmatje voor msn waar mee je bestanden sneller en makkelijker naar iemand kan door sturen.­ ik had het op mijn computer, maar omdat ik het niet gebruikte heb ik het er af gehaald.­ zal weer eens voor je op zoeken.­
zal mij benieuwen wat dat is :)
MSN faalt sowieso de laatste tijd erg vaak vind ik!!
zeker dan ben je gewoon ingelogd en zit je een heel verhaal te typen, druk je op ENTER en dan staat er message could not be delivered because you are not signed in :S :S :S