Partyflock

Minder PF de komende tijd.. :C

 
Forumonderwerp · 15374
Ik heb namelijk een nieuwe baan..­ Op de klantenservice van een kantoorartikelengroothandel (mooi galgjewoord hihi) En ik begin maandag...­ ben er helemaal blij mee, heb ik weer eens wat de doen dan alleen internetten en mailen op me werruk...­

maar ik moet dus ingewerkt worden in het systeem, de centrale etc.­ etc.­ etc.­ en ik heb dus denk ik geen tijd om te PFen...­ en ik weet niet eens of er wel internet is bij die baan...­ En als je ergens net bent kan je natuurlijk niet de hele dag gaan internetten toch??

Ik zal na t werk wel naar t internetcafe rennen om te PFen maar zoveel als nu word t nie meer...­ maar vergeet me niet, ik jullie ook nie hahaha...­ Maar ben er nog tot vrijdag!!!!
hey meissie!

gefeliciteerd met je nieuwe baan!

alleen jammer dat we je minder op pf gaan zien!
Succes met die baan zou ik zeggen.­ Werk gaat toch voor PF, dus...­
Leuk voor je dat je een andere baan hebt gevonden, jammer dat je PF op de achtergrond moet zetten, maar ja, werk is idd toch wel wat belangrijker :D Succes met je nieuwe baan meis (K)
Werk is cker belangerijker!!!
En als ik heeel hard werk en veel centjes verdien, dan hebbik snel me eigen peeceetje thuis...­

Jullie moeten niet denken dat ik PF belangerijker vind dan me werk hoor..­!!! Dan hebbik t verkeerd neergezet! Maar ik d8 ik meld t ff dat jullie nie denken dattik zomaar ineens weg ben ofzow!
kei goed fairytale, we zijn allemaal trots natuurlijk als het om een verbetering gaat, PF wacht echt wel op je hoor
(k)
Beetje jammer !
Maar inkomsten zijn belangrijker !

(k)
jahaa...­ en als ik meer €tjes krijg kannik weer meer feesten...­ dus t word uiteindelijk alleen maar bter toch??
Thnx iedereen!!!
Ik heb precies hetzelfde begin namelijk over anderhalve week ook bij mijn nieuwe werk, en kan dan ook niet de hele dag op internet gaan zitten natuurlijk. Opzich wel goed want ik heb hier nooit wat te doen waardoor nu het hele internetgebeuren me strot uitkomt! Maar je zal altijd zien als je kan internetten wil je op een gegeven moment niet meer en als het niet kan wil je het de hele dag! :)
laatste aanpassing
Gefeliciteerd ;-)
We zien je toch nog wel op feesten ?
Of stop je daar ook mee hehehehehe just kidding