Partyflock

mtv party kreta+krit arena

 
Forumonderwerp · 15272
wie zijn er op kreta naar kriti arena en de mtv dance mediterrian party geweest in aquasplash?
en wat vonden jullie hiervan? help me please want moet er een verslaggie van schrijven om nog 1 studiepunt voor te krijgen dus even serieus zeggen of je er heen bent geweest please!

thx
xxxxinnie
laatste aanpassing
kben naar de mtv party gewees en dat was ech een fantastisch goed feestje... lekkere muziek.. mooie plaats....
Waar ze tegenwoordig allemaal wel niet studiepunten mee kunnen verdienen:S:S.

In ieder geval suc6, altijd lekker als de punten binnen zijn:D
Ik ben naar Kreta geweest, en naar Kriti Arena. En ik vond het ZWAAR K*T. Hebben we eerst een kaartje gekocht, horen we de dag erna dat die Tiesto niet komt draaien, want dan zou het misschien nog leuk worden als die er zou zijn. Zitten we in de bus, krijgen we de mededeling dat het ook niet in de vallei is maar in een van de grootste discotheken van Heraklion. Dus wij dachten dat dat nog wel leuk zou worden dan.

Komen we bij die "discotheek" blijkt het gewoon een of ander oud theater te zijn.
En dan geeft zo'n gast effe uitleg waarom dit nou was. Komt hij met een smoes aan dat de mensen in die vallei de stroom hebben gesaboteerd, van zo'n smoes zakt mijn broek echt af.
En daar betaal je dan 35 euro voor.
laatste aanpassing
hahah bekend verhaal, ik ging met de taxi naar die vallei dus viel erg tegen,

de week daarvoor was ik ook naar kriti vibes gegaan en toen was het wel daarzo, en toen was het wel VET
Ik wist wel dat jij er was, ik heb je nog een keer moeten uitloggen op een computer in een internet cafe in de straat van de Veronica bas.
Kriti Arena dit jaar was ook 1 grote afgang, dat had idd mede te maken door enkele dwarsliggers. Omdat het feest niet meer door de organisator van vorig jaar gegeven werd maar door andere, was het gevolg een fiasco. Flyers met DJs die niet kwamen ( niet eens contact mee opgenomen was )typfoutjes bv Johan Gieten, dj BAssram , Clubheatz, Tiecto enz? omdat de vorige organisator dit jaar wederom een flinke vinger in de pap heeft in chersonissos wat uitgaan betreft was het niet zo raar dat het Feest dit jaar ruk was.( dit weet ik toevallig omdat wat mensen ken van vorig jaar en dit jaar die bij de organisatie ( toen NRG club ) betrokken waren

Vorig jaar daarin tegen ( en de jaren ervoor ) was het zeer succesvol. het terrein was perfect voor zon evenement, tioletten was goed geregeld , er was een grote bar waar alles te krijgen was, er was een muntjes ( tickets) systeem dus geen geklier met geld a/d bar, de lichtshow was wel aardig , het podium was goed zichtbaar met de nodige dansers/essen erop. het geluid was goed, en de op de flyer aangekondigde DJ stond ook daadwerkelijk op het podium (door hem gedraaide set los hier van, persoonlijke meningen ! )er was mergendising op het terrein ( shirts, tattoo's , neon buisjes enz ) Diverse attributen voor het publiek om relaxed op te swingen. Het vervoer van en naar t terrein was ook niet slecht( tsja we kunnen niet alles hebben he :D)Er was bij de entree prima beveiliging, die snel en grondig foullieerden.
Ik ben vorig jaar 2 keer geweest en moet zeggen dat ik met name de eerste keer een heel goed feessie heb megemaakt, uit me dak gegaan op OA johan gielen, armin v buren. relaxed me biertje gedronken en happie van de bbq gegeten, de 2e keer was iets minder maar dat kwam omdat de dj's mij niet in t rimte konden krijgen en in mijn ogen zwaar ondermaats draaiden ( dj g-spot,marco V )

ik vind niet dat dit jaar ( ik ben gelukkig niet geweest), zeker niet te vergelijken is met wat ik en tig duizend andere vorig jaar beleefd hebben in de bergen van kreta.