Partyflock

PF'ers: steun DJ Artek op Frequence!!

 
Forumonderwerp · 15268
Hallo Frequence bezoekertjes! Ik moet toch effe een aandachtspuntje onder de man (en vrouw natuurlijk!) brengen hoor! A.­s.­ zaterdag staat Aquabest weer op zn kop, en hopelijk wordt deze editie van Frequence net zo gaaf als vorig jaar! Dus eerste verzoek: begin vast met het maken van zonnedansjes, het uitvoeren van Voodoo-rituelen, het maken van gebedjes enz.­ om de zon aan onze kant te krijgen!

Ten tweede: mijn ex-vriendje heeft die zaterdag zn draaidebuut!De meeste Eindhovenaren (en Eeerslegangers enzo)onder jullie zullen hem wel kennen aangezien hij werkt (en daarit) in coffeshop Het Begijntje, waar wel eens shopmeetings gehouden worden.­ Anyway, het is zn eerste grote optreden zeg maar en hij is zoooo zenuwachtig, belt om de haverklap enzo en heeft niet eens tijd om een borrel te komen drinken omdat ie zo hard aan het oefenen is! Hij gaat als enige DJ beukende techno draaien!

Oftewel, bij deze een soort van meetinkje voor alle PF'erfs die willen meehelpen hem een hart onder de riem te steken: om 12.­30 draait dit moppie in de KickStart Area, dus alle ballen verzamelen, rechtsvoor het podium, en je longen uit je lijf brullen, zodat ie een stukkie minder zenuwachtig is!!!

O ja, en voor degenen die er al vanaf het begin zijn, om 11.­00 draait ene ander vriendje van me, DJ Dragon, in de Hardstyle, iets minder zenuwachtig want meer ervaring, maar wel te gek als daar ook al een hoop luitjes staan te bouncen!!!

En verder: bij mede-PF'ers DJ Halogen en Showtek gaan we ook effe een feessie bouwen!!!

Ik zie jullie allemaal zaterdag!!!
laatste aanpassing
misschien ben ik er ook!
in ieder geval heel veel plezier..­
ik zal een kaarsje voor hem branden
(oud gebruik van mijn moeder)
dikke kus
setje
Sorry, komend weekend zit ik echt op Lowlands, maar veel plezier op FreQuence! :)
Ben er niet zo vroeg..;)
Oef Bridget...Ik dacht natuurlijk wel gelijk aan het allerergste! ;-) maar spekkies zijn ook geweldig! Woeiiiii feesten met Bridje, nu heeft Jackie nog meer zin!!!!
die dj artek heet toch niet toevallig Martijn Willems?
2 WJ: ja heb er ook zwaar veel zin in, vorig jaar was dit echt mijn leukste buitenfeest! Het enige wat ik eigenlijk voor mijn verjaardag wil hebben is......ZON!!!!!!!!!!!!! :)
er word weer wacky gedaan....... ;-)
? wie wij? tja Brabantse chica's zijn nu eenmaal zeer apart ;)

Maar eh WJ worden die dj-boys niet een beetje verlegen van al die PF dames die ze aan komen moedigen, we willen ze natuurlijk niet uit hun concentratie brengen ;)
wacky-naamgenootje: nope, hij heet Aernout, hehehe, kan ie ook nix aan doen!

Enne Bridget, ik zou zeggen, trek alles uit de kast juist, hahaha, zenuwachtig is ie toch al en wie weet werkt die aanwezigheid van al die prachtige dames juist wel zeer ontspannend!!! ;-)
jaaaaaaaaaaaaa trek alles maar lekker uit de kast dames ;D
hee wackyjacky ik dacht al want mijn broer is namenlijk dj geweest in de danssalon in eindhoven enz en hij hete ook artex dus ik schrok al ff van hee als het wel martijn was waarom hij dan niks tegen zijn zusje had gezegt haha..­
Gredverdrie, ik denk ik ga niet naar Frequence, lekker bij vriendin in het zwembad hangen, wordt er TOCH techno gedraaid, had je dat niet eerder kunnen zeggen Jacky??
hahah Wacky, dat zou me een streek zijn idd! Oja, jij komt uit Veldhoven las ik, vandaar! Maarre, Artex, never heard of, is al een tijdje geleden geweest dan lijkt me, want Aernout dacht toch echt een originele naam te hebben bedacht!

Enne Robske, hij is de enige die techno gata draaien, of dat de bedoeling is wete ik niet maar hij heeft er schijt aan en doet t gewoon hehehe! Zal wel een tapeje voor je maken, ben zelf ook errug benieuwd, hopelijk gata ie door de zenuwen geen foutjes maken!

Maar als ie dat wel doet, we juichen gewoon door he mensen, anders is t sjielig!!!!!
Heej Donna'tje, yep, dat was 'm, toen was ie nog mn lover, hehehe! Vind wel dat jullie ook moeten komen eigenlijk, hebben nog wat in te halen!!!
Boehoe...­Donna alweer offline!
Nee dat klopt!

En natuurlijk naar Halogen en Showtek gaan kijken! Heb t gelijk effe aangepast! Maar dit is een steun-topic omdat Artek voor t eerst op zo'n feessie draait, snappie???
ik wil hem ook cker steunen
maar ja dan moet ik ook gesteund worden :P:P
gratis kaartje?

want ben bang dat ik hem anders ni kan steunen...
hahah Patries, je mag wel gratis komen logeren, is dat al iets?

Kom kom kom kom kom!!!

Beroof een bank ofzo!

Is gesjellig!!!
ik vind zowieso dat beginnende dj's gedurfder en beter draaien dan de gevestigde orde..­ Dus dat ga ik zekers checken
Nondejus Thom-Ass, ga jij ook al... ik ga een hoop gezelligheid missen volgens mij :(
mijn broer is nu al uit hij heeft nu een andere baan maar ik weet niet hoe hij aan die naam komt ik zal het hem eens vragen haha.­
Wie stuund walt dan of is dit walt???
Caryvo, ,lees eens beter, stata er ook bij! Maar Artek draait voor het eerst, vandaar! En of course moeten alle PF'ers ook naar Showtek komen kijken, dat had ik al gezegd suffie! (k) voor jou!
Hehehe lachen zeg, ik heb hem al vaak horen draaien onder het genot van een blowtje :p

Zal hem zeker ff checken zaterdag :) gaan we samen een dansje maken jacky :)
20 euro is nie veel... maar incl consumpties, sjek, pillen, sos, wijvuh, zonnebril ist toch een groot deel van mijn op hande zijnde nog aan te schaffen 1-en en 0-en kamerake :P

In zwembad hangen it shall be... sorry about that
Robske, you should be ashamed of yourself!!! Fuck the dope, fuck the wijven, er is techno, dat hoort genoeg te zijn! ;-)
Ik wil ook wel nu ik dit zo hoor...­ Maarja, eurotjes zijn voor andere dingsies harder nodig...­ Moet jij voor xtra voor me cheeren ok? jacq?
Ik denk niet dat ik hem steun, ik ken hem via via en ik mag hem echt niet!!!
Niet om jou hoor W-J.­
2 Grietje: beetje kinderachtig om de reden erbij te vermelden, dat is toch iets tussen jullie en daar hebben wij toch niets mee te maken?
Moet ie die steun niet gewoon verdienen door een masterlijke set neer te zetten?
Ja Maarten, daar hebbie wel gelijk in, eerst zien dan geloven...­maar als we m nou gewoon effe extra hard toejuichen dan gata ie vast nog beter draaien!

Enne Grietje, hij mag dan een onwijs arrogante asshole zijn af en toe, hij is ook wel ene lieverd hoor, en zeker voor Frequence heeft ie echt de zenuwen en is zn grote bek ineens ver te zoeken!
Hij heeft ze nukken (ik niet dat scheelt) maar hij je ken wel met 'm lachen ja. Okee gaan we ff extra hard juichen *juich* *juich*

Ben benieuwd wat ie er van bakt... euh draait.

­[img]http://www.smilies.nl/muziek/music487.gif[/img]
laatste aanpassing
Ik kom Aernoutje zeker ff aanmoedigen!! als ik op tijd ben dan...Jonne zal er natuurlijk zijn big brother ook wel aanmoedigen of nie Jacky?? Tjonge hem heb ik al weer een tijdje nie gezien. :-)
1 tip voor senor Artek :don't worry be happy ..........­en de rest komt vanzelf.­ ennuh stay Techno gozer .­

Maar is hij de enige daar die Techno draait???????????????????
What the fuck?????????
Techno =­ the future and the past !!!!!!!!!!!!!
Jackie: ik heb nog een 6 uur durende liveset van Chris Liebing vs DJ Rush, die heb ik nog niet helemaal geluisterd, ik vermaak me dus wel in dat zwembad ;)
sorry WJ (K)je trug;)
Ik weet dat hij goed draait hoor, met of zonder onze steun, hij red het wel!!!
Het gaat niet om de gene die het doet maar wat die er van bakt...­

2 Bridget:
Ik zet mijn rede er niet bij omdat ik dan misschien andere mensen onbewust een vooroordeel in de mond leg.­
aernout akkermans?

die ken ik toevallig wel:)(zus heeft bij mij in de klas gezeten geloof ik)
in elk geval veel suc6, en ik zal er staan

grtz
Yep Taubje, ben jij een Eerselnaar dan? Grappig! Zal ie cool vinden, al die mensen, en wie weet dat ie dan eens van zn vooroordeel afstapt dat internet nog steeds voor zielige nerds is die geen social life hebben (net als ik, hehehe!)

Enne Maarten, jij nukken? Nooooooit iets van gemerkt, heheh, vooral op maandag niet!!!

(k)
jep ik ben ook een echte eerselnaar

ik geloof dat internet al een vrij lange tijd geen plek meer is voor zielige nerds:)

grtz
Oh my god, de boeren hebben elkaar gevonden hoor ;)

What's next, Wouw-city?? :D
nee ben geen eerselcity figuur:) maar ken er wel een paar. MAar heb wel de fotos van reuselcity op frequence van vorig jaar gezien:)

grtz
Thom-Ass, komde hij venoavond ok naar Dieesjee Reemie in den Aa-oo-er??
laatste aanpassing
en naar het gigantische drinkgelag dat daarna gaat plaatsvinden natuurlijk :D