Partyflock

XTC vs. ADHD

 
Forumonderwerp · 15231
Nou lees ik net in een forum iets over dat xtc anders kan werken als je adhd hebt, kan iemand me vertellen of dat echt zo is, want dan vallen er ff een aantal puzzelstukjes op zn plaats!
M'n beste vriendinnetje heeft ADHD, en de eerste keer dat ze slikte ging ze zo bizar hard dat men dacht dat ze dood zou neervallen, maar dat viel gelukkig mee. Tis dus wel zo dat zij er veel harder van gaat dan de andere mensen die ik ken, en ook minder nodig heeft, maar kweenie of dat algemeen zo is bij ADHD. En aan het eind van een feest is ook zo moe dat ze, hoeveel ze ook op heeft, keihard in slaap valt.
Een vriend van mij heeft ook ADHD maar heeft bij hem precies dezelfde uitwerking als bij mij, misschien nog wel minder.
laatste aanpassing
ik kan er echt geen pijl op trekken, want van het ene ga ik veel heftiger en harder en van het andere word ik alleen maar suf, terwijl iedereen om me heen zich helemaal suf loopt te stampen!!

Ik vind het iniedergeval best frustrerend, want als we ergens gaan knallen, val ik steeds buiten de boot.
Uhmmm, XTC werkt bij iedereen anders hoor! Het effect is afhankelijk van een groot aantal factoren, dus ik snap niet wat je hier voor een antwoord op verwacht.

Beetje :vaag: dus.
D'r zijn al vaker topics over geweest. Denk dat je het gewoon het beste eens kunt navragen bij Novadic ofzo, want het speelt natuurlijk ook nog mee of je al dan niet medicatie (Ritalin) gebruikt, dan krijg je ook were wisselwerkingen. Ik kan het juiste antwoord er niet op geven helaas!
ik heb zelf wel adhd en bij mij is het af en toe net de omgekeerde wereld..als ik speed gebruik wordt ik gewoon relaxt en rustig en met pillen verschilt het elke keer eigenlijk..maar meestal wel anders als bij de rust..

als ik alcohol drink loop ik ook de hele n8 te stuiteren..en van caffeine kan ik gewoon niej slapen...

maar ja het verschilt per persoon denk ik wel....
Ik heb ook ADHD en volgens onderzoeken is de kans groot dat n ADHDer niet of averechts reageert op medicijnen (ook open ze n verhoogd risico om drugs te gaan gebruiken), en dus ook drugs.

Ik kan (helaas) erg veel wegwerken, en das geen gewenning, mn aller1e keer had ik al 1,5 pil nodig eer ik iets voelde, en dat was 7 jaar geleden..toen ze nog echt goed waren.
Zo wappie als men kan zijn van n halve, ben ik nog niet van 5.
Ook niet van goede pillen (heb altijd goede, laat alles testen).

Maar......als ik aan t feesten ben en ik rook n half jointje....dan sta ik op mn kop.....das voor mij pas hard drugs :-D
Ik trip al op cola!!!! :bounce:

XTC + ADHD = mogelijk hartkloppingen en je hoofd tegen een muur rammen om te kijken wanneer het gevoel terug komt...

XTC + ADHD + medicatie = wisselwerking die in allerlei manieren kan uiten; van 18 uur slapen tot effectvermindering tot bad trip...

Mijn advies is cola, cola, cola, cola, cola!!!!

:bounce:
tsjah ook elke pil heeft een andere uitwerking. Tuurlijk is het logisch dat je van de ene harder gaat als van de ander. Dat heeft iedereen lijkt me...
{knip}tsjah ook elke pil heeft een andere uitwerking. Tuurlijk is het logisch dat je van de ene harder gaat als van de ander. Dat heeft iedereen lijkt me...{end}

Dat heb ik dus niet.
Mik dr heel soms wel eens 2 tegelijk naar binnen, voel dr soms weinig tot niks van.......jij spoort echt niet......zeggen mn stapmaatjes dan.......en die gaan superhard van n halfje van dezelfde pil.
Dit doet me denken aan een Southpark aflevering waarin alle leerlingen aan de Ritalin zijn. :D
Buzzzz> Hmmm, wat vaag dan... Ik had het wel. Van de ene soort kreeg ik een zittrip. En van de ene ging ik veel harder als van een ander... Ik d8 dat dat wel normaal waa, want veel van mn vrienden hebben dat ook :S
whoehoehoehihihiwhaaaaaaaaaaaa zegmaar :p