Partyflock

Judge Jules draaide een overweldigende set op ML

 
Forumonderwerp · 15090
Hoogtepunt op Mysteryland voor mij was wel Judge Jules.­ Wat een set draaide hij.­ De sfeer in de tent was ook enorm goed en bere-gezellig.­ Judge Jules ouwehoerde ondertussen ook lekker met het publiek dat helemaal uit z'n dak ging.­ Ferry Corsten, waar we daarna heen gingen, was echt een koude douche.­ Wie heeft ook die fantastische draaikunsten van Judge Jules gehoord?
Ik vond de Judge erg lekker heb hem alleen maar 40 minuten gehoord toen gingen we drinken en eten halen en zijn we terug gelopen naar de q-dance tent
Jaja de Judge was weer top...­ook relaxed dat het niet zo druk was in die tent op dat moment.­Maareh zijn set van Qontact 2001 is nog steeds het beste hoor!
ik vond hem relatief hard draaien gewoon...­ had ik niet verwacht was ook 1ste keer dat ikm hoorde
Ik vond Qontact 29-4-2002 (HMH) alleen wel iets beter :D
die set van jules op ML was zeker goed ! errug vermaakt daarzo.. wel grappig hoe hij met t publiek omgaat en die spastische bewegingen agter de draaitafel van hem whehe :9
Hij kan dus nog een tandje beter zelfs. Jamer dat ik Qontact 2001 gemist heb. Ook een beetje jammer van die blubberbuik van hem, maar goed dat compenseert hij ruimschoots met zijn muziek :-)
een super lekker setje.­ heb er lang op
moeten wachten maar hij heeft me niet teleurgesteld hahaa
Hij draaide een goede set, maar ik vond hem ook op Qontact beter eerlijk gezegd.­
Kan me alleen maar bij jullie aansluiten:

Ik had zn set van Qontact '01 op MP3, toen ik die had geluisterd MOEST ik m gewoon een keertje zien.
Was er gelukkig bij op Qontact Queensnight '02: SUPERSET :D

Toen ik dus met mn gewonnen (:D :D) kaartje naar ML ging, ben ik gelijk doorgelopen naar JJ in de Serious tent. Vond hem erg goed, harder dan normaal, maar wel lekker! En idd prima sfeer..

Alleen....is ie verlegen of heeft ie gewoon een grote ego, want op mij (en mn maatjes) reageerde die echt NIET :(
Vond m minder dan normaal draaien, hij draaide wel harder. Op Qontact (29-4-2002) was hij idd beter....En het jaar daarvoor....!!!
Hebben jullie die gozer gezien die ook op podium stond met zwart shirt en tribal op zn rechter arm, gemilimeterd haar?! Is dat zn zoon/broertje ofzo?! Die was erg smakelijk :P
laatste aanpassing
Op Qontact 29-04-02-Amsterdam vond ik m niet zo sterk eerlijk gezegd.­29-04-01 was ie stukken beter, dat is trouwens ook de beste set die ik van hem gehoord heb!!!
khebbum ook gehoord!

bijna de hele set..­ goed, maar toch minder dan de set in de HMH afgelopen queensnight..­ maar dat was dan ook wel een ubergeile set!
Ik was ook op Qontact 29-4-01 en ik weet eignelijk niet welke beter was :S vond ze iig allebei erg lekker :D
helemaal goed was ie in Eden..
toen hebben we m gezien, tijdens ze wekelijkse
judgement sunday, keihard gewoon en erg lekker
:D
Ik ben toen echt zwaar uit mijn dak gegaan op ML, stond helemaal vooraan samen met JayDee2K en we hadden echt te gek! :D

Hij draaide echt super en was echt goed bezig met het publiek, helemaal top!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
ik was er niet echt weg van!
ik ben halverwege maar ergens anders heen gegaan!