Partyflock

vrouwen met leuk verdiend haar!!

 
Forumonderwerp · 15060
Thomas
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
heel vaak zie ik een leuke dame, met een knot in of staart, en ziet ze er verdiend uit, maar wanneeer het haar los zit vind ik sommige dames helemaal nix meer, en daarom zijn er maar weinig vrouwen, die alles staan: los knot en staart, je hebt ook dames die hun haar nooit los hebben zitten en die zien er verdiend uit, maar wanneeer stiekum het haar los zit is het nix meer, dux ja moet alleen een wijffie hebben die alles staat en niet 1 of 2 dingen , anders ga ik weer zeikken he he
Uhhhh....er verdiend uitzien? Die uitdrukking ken ik niet eens...maar ja, ben er dan ook eentje met blond haar he, hahaha!

Ikzelf heb alle kapsels gehad, van opgeschoren tot knalroze tot lang blond, van zwart tot wit. En eerlijk gezegd vond ik er niets bijzitten dat me totaal niet stond, heb gewoon een makkelijk gezicht ofzo.

Daarom val ik vaak zelf op dames met kort haar, want het is wel zo dat je met lange wapperende manen vaak beter uit de hoek komt dan met een kaalgeschoren bolletje. Maar als je dan nog steeds mooi bent, ben je wel echt een beauty!!! Daarnaast is het ook een beetje kwestie van lef, en daar houd ik wel van.
daar heb heb ik eigenlijk nog nooit zo op gelet, ik heb heel lang kort haar gehad en ben t nu lang aan t laten groeien en draag t meestal los, maar de laatste tijd ook vaker in een lage staart, en zoals je ziet op me profielpic had ik t voor sens voor t eerst van me leven op laten steken door een vriendin van me en ik vond t zelf leuk staan :-)
Over 't algemeen een dame met wat korter haar, ziet er over het algemeen iets verzorgder uit. Mogelijk dat dit ligt aan het feit dat korter haar makkelijker te onderhouden is dan zo'n lang weelderig bos, maar goed. Dan zou 't dus neerkomen op 'een onderhouden kapsel' :)
lekker boeiend tenminste zo denk ik erover
ik heb het vaak los maar als ik het warm heb zoals op feesten doe ik het in een staart.
Ik hou me er niet mee bezig of dat mooi is ja of nee
Ik doe wat ik zelf op dat moment lekker vindt zitten.
Goed zo Sas (y)
Zo moet je erover denken en niet iets laten, omdat dat misschien niet mooi is.

Je moet iemand nemen zoals die is :D
mijn vriendin staat juist los haar errug verdiend!!!!
neem je er een die kaal is, zit het altijd verdiend!
ik heb kort haar....dus kan geen knotje of staartje maken ;)
he he terror die hard , en dus staat haar alles, he he wat verdiend
jouw haar zit altijd leuk toch christa :P
2 P-Kay: Euhm :$ jij zegt het ;)


2 Toyax: tegen mij ?
laatste aanpassing