Partyflock

Qoken op Qlimax

 
Jakuza
Artiest Jakuza
Nee, nix geen onderwerp over Coke. Nee dit gaat over Qoken, je weet wel, wat je in een keuken doet. Het plan is om met een groep van te voren te meeten en dan ergens te gaan eten. Maar bepaalde recalcitrante elementen :) zijn bijzonder moeilijk gezien hun voorkeuren voor eten. De oplossing hieronder:

Qlimax inwandelen met een grote rugzak vol met boodschappen. Eventueel de lokale Albert Hein bellen of ze alles met een busje willen brengen.
Hoeven we geen beslag (voor de cake als toetje) te mixen, gwoon alle ingrediŽnten in kom gieten, op een speaker zetten en de DJ vragen om iets met veel bas te draaien .
Gaan we wel spaghetti of zoiets met alle snuif en sliktoestanden er van te voren aan toegevoegd maken. Zal wel een duur gerechtje worden, maar tis wel zo makkelijke . Ik doe zelf niet aan pil/snuif/wat dan ook, duzz dan maak ik wel twee verschillende porties.
Spulletjes schillen en in stukkies snijden gaat iets lastiger worden, want een mes mag natuurlijk niet naar binnen. En die tomaten zullen ze natuurlijk ook bijzonder verdacht vinden .
Kan iemand anders dan een pan meebrengen ? Ik heb geen zin om met alles te sjouwen. Als ze moeilijk doen bij de deur zeg je maar dat het een hoed is ofzow .

Koken op Qlimax voor Gevorderden. De nieuwste cursus van de Teleac. Schrijf u nu in en ontvang een gratis proefpakket met ingrediŽten, kookboek, vrijkaartjes en xtc voor de durftige kokers onder u.
bijdeze schrijf ik me in.

Xtc graag in p's van minimaal 120miligram :P
brrr, spagetti zonder tomaat en gesneden spulletjes? doe dna maar in GHB-cup-a-soup-saus, vraag maar aan krankenheimer, das heeeeeeeeel lekker! ;)
:D

Iemand trouwens enig idee hoe lang Qlimax duurt ? Tot hoe laat enzow ? Ivm met de boodschappen en eventuele treinen terug :).
Ik neem aan van 22:00 tot 7
Ik heb toevallig nog een multifunctionele hoed liggen, ooit gebruikt voor carnaval, kan nu mooi door als pan.≠ Is maar goed dat ik al mijn troep bewaar!!
ik zal er zijn, maar mag ik ook enkel en alleen
1 van de ingredienten tot mij nemen?:D
(ik weet het... ik ben lastig!!!;D)
ps: ik heb wel een broerje die een coole fantasie heeft!!!:D:D:D

:lief:
Wat nou fantasie ?
Dit gaan we gwoon in real life proberen ;D.
Mag Tommie fotoz maken van de hele catastrofe. Kijken hoe de security hier op gaat reageren. En als t lukt.... :D:D:D
PS. En mij zus is een enorme schat :bloem:
:lief:
ik wil tomatensoep en neem wel een pan en brandertje mee... en ik hoef ook geen coke enzo want ik doe ook nie aan dat soort drugs allemaal.. dus geen paddosoep ofzo.. maar lekkere soep met BALLUHHHHHHH

(K)
BALLLUUUUUH ? Geen probleem. Soep met balluh comin up. Gaan we doen. Hoofdgerecht zit ik te denken aan een of andere ovenschotel (even koeler van versterker halen en gwoon er naast leggen, zou minder dan 30 sec moeten duren :D) en mijn kerrie-vis-rijst stoofpot. Die is dan voor alle mensjes die enge pillen enzo willen. Daar kan namelijk letterlijk alles in zonder dat je t proeft. Kerrie-overdosis ;D.

:bloem: :lief: Aan al mijn zusjes :lief: :bloem:
hahaha, jij hebt egt een fantasie waar niemand tegenop kan... Maar ik doe mee... heb nog wel van die blikjes leggen met kant en klare jachtschotels, die ze ook in the army gebruiken... die zijn tog al zo goor, doen we daar de paddo's doorheen hahahhaaa.... Ik zie t al helemaal voor me... ;-)
Is geen fantasie, gwoon rauw voorstellingsvermogen tot de vervorming van mogelijke realiteitsstromen :D. Maar thx voor t compliment. Eet u ook mee :D ?
Mr.Da schuift graag aan de box om mee te eten!!!
maar.......

ik ga niet naar Qlimax:(

misschien mensen naar Awakenings?:P
"≠ Is geen fantasie, gwoon rauw voorstellingsvermogen tot de vervorming van mogelijke realiteitsstromen"≠

wauw.....≠ wat kan jij dat mooi zeggen!! maarre...≠ count me in...≠ ben nie zo'n goie koker, heb wel drie jaar op de hotelschool gezeten maarja...≠
zallik dan de bordjes servetjes en bestek meenemen??? met leuke designetjes...≠ en een rood geblokt kleed, gaan we daar allemaal op zitten met onse bordjes hahahahaa, te dik gewoon!!!
No prob. Ik zou zeggen kom ook naar de meeting. Dit plan moeten we misschien maar eens seriously proberen uit te voeren. Zou wel extreem strak zijn. Thx voor t compliment. Het was slechts een lyrisch vormgegeven uiting van mening vervormd tot een beeld van onherkenbare mogelijkheden. ;D
ik was vannacht naar dat tell sell gedoe op tv ah kijken.. en daar zag ik toch een toffe pan.. of wat het ook was! je kan er alles in sodemieteren en binnen een kwartier heb je een heerlijke maaltijd!!! en het enige wat je nodig hebt is die pan, ingredienten en een stopcontact! geen afwas.. alleen de wegwerpborden.. maar die kunnen we in alle mooie containers dumpers! maar geen vieze pannen etc! en toch kan alles tegelijk in die gekke pan! van taart tot pasta tot kalkoen enzo!!!! ik bestel hem wel ff :)
nemen we een pan voor de wel en niet slikkers!!! jakuza dat wordt veel eten voor ons :D

(K)
Ow ja. Geen probleem. Ik wil wel koken. Moet de rest wel ff voor een kringetje om ons heen zorgen. Moet natuurlijk wel ruimte hebben. Of we gaan achter de dj staan met die pan. Daar hebben ze waarschijnlijk ook wel stopcontacten. Die lijken mij persoonlijk wat moeilijk te vinden midden op de dansvloer. Nja, dan maar achter de dj. Stekkertje eruit, stekkertje erin :D.
ow jaaaaaa das goe!!! zal de dj vast geen probleem vinden, eten ze vast wel een hapje met ons mee!!!!
en ik help wel met koken! vin t altijd wel leuk om wat te kokkerellen :S

komt allemaal ok!!!!!!
Purrrrfect ! Zit er nu over te denken om met een busje voor te rijden om alle boodschappen uit te laden enzo. Is wel zo makkelijk. Eventueel een BBQ meenemen en buiten als t warm is gaan BBQ'en ?


(Ow god dit plan loopt uit de hand :D).

:bloem:
ohjaaaaa leuk en een gourmet stel doet het vast ook wel goed :) kunnen we flensjes gaan maken mjammieeeee!!!!
hahahaha....≠jullie zijn egt gek! Maar doe wel mee hoor! Zorg ik wle voor toetje ofzo...≠iedereen houdt wel van iets met chocola he???? x
hey, van die pan, als je hem nu besteld krijg je er twee!!! en een gratis rekhandvat en nog handige receptkaarten...≠ hebbut ook gezien ja, quickcooker heettie ofzowe dus hebbe we er gelijk 2, voor de wel en niet users...≠ vet plan man!! flikekren we gewoon alles samen, 15 mins stampen, op t roodwitgeblokte kleed en dan maar smullen!! te bont gewoon!!
Je kan tog een stuk vlees vullen met een lekker dingetje er in­[img]http://www.smilies.nl/person/chef.gif[/img]
Ik wil zelfs nog wel helpen heb ook een beetje kook ervaring. Maar hoeveel aanstekers heb je nodig ,om dit voor elkaar te stomen
vin je t erg als ik maar liever eigenlijk ga :bounce: :xtc: :bounce: :P
Ik ben 7 april jarig dus ik neem de taart wel mee :D

(ja dacht je zeker !!! ;))
EastSideGait 11 maart 2002 00:17
heeeeeeeeeel erg
---------------------
to bad ;D :P

Confuzer 11 maart 2002 00:19
Ik ben 7 april jarig dus ik neem de taart wel mee

(ja dacht je zeker !!! )
-----------------------

nou.... dan toch wel p'tjes op jou koste? :P
confuzer: dan zingen wij wel een liedje!
ow geweldig? mag ik het liedje uitkiezen???

Zing maar eeuuhh...

Iets van Cosmic Gate !!!!! :D
Confuzer 11 maart 2002 00:19
Ik ben 7 april jarig dus ik neem de taart wel mee

(ja dacht je zeker !!! )
-----------------------------------------------
Is een heel goed idee ja !! :)
Wij gaan wel zingen voor Confuzer. Iets van Cosmic Gate ? Geen probleem. Moet je wel ff voor een taart met P erin zorgen. :xtc:
een chocolade taart!!!

en ja ik wist al dat je twee pannen kreeg! handig toch...≠ een voor de niet users en een voor de welluz users...≠

mjam mjam mjam..≠ dat wordt smullen (B)
ja zie het al helemaal voor me! en je krijgt ook nog eens van die receptjes erbij, helemaal handig! En confuzer..≠als jij taart mee neemt hoef ik niet meer toetje te maken..≠maar neem dan wel een taart met heeeeeeeel veel chocola alsjeblieft??? x
ja duh exquisietje!!!!! we kunnen ook MUFFINS (choco muffins) maken in onze wonderpannuhhh!!!!!!
ooooowjaaaaaaaaah! te gek! I love choco muffins!!!! die pannen zijn zoooo goed!!!!!! x
Gotta love da wonderpan :):):)


(God kwistnie bij het openen van deze topic dat dit zo'n gekte en vaagheid zou veroorzaken :D. Gotta love it ;).)
jahaaaaa....≠jij ongelooflijk goed jakuza! jij zorgt ervor dat er heel wat creativiteit bij ons naar boven komt! x
:bloos:
Uhm, ik begin me nu toch wel heel erg gecomplimenteerd te voelen. Mijn dank is groot :D.
yep..tis de waarheid he!! ;) x
Ow god, nu begin ik wel heel erg hard te blozen. U bent waarlijk een schat :bloos:.

:bloem:
slijmballetje

hehe
EviLFaith 12 maart 2002 09:29
slijmballetje

hehe
------------------------
Nah hij zoekt alleen maar aandacht ;D
:)
hehehe ja ik denk dat het dat is jah :P
Altijd :P
maar iedereen is wel een btje aandachtsgeil!!!!! dus das nie slechteeeee
Heeeeej, 6 April jarig, nog een taart :P
Beetje laat met posten, maar heb geen internet meer thuis (kutkutkutkutkutkutkutkutkutkutkut).
Jakuza zusje??? hehehehe
magoed, Qlimax, qoken, klinkt relaxt, moet nog ff checken, is in Enschede ook nog wel iets relaxts (Qrosslinx :P) Maar plan klinkt goed :)
Qlimax wordt vet !

En ik heb een van de, nee gwoon de vetste familie hier op PartyFlock.

Bestaande uit:
- Impulzzie
- EvilFaith
- Exquisite
- FairyTale
- Madgirl
- PartyChick
- Beckham
- Hubert
- Andriezz Zwijnen

En zo vergeet ik volgensmij niemand. Mocht ik een telg vergeten, wordt die gwoon alsnog in de stamboom opgenomen of eventueel geadopteerd :P.
I :lief: my family
I LOVE U 2!!!!!!

:) :) :)