Partyflock

Wie was die gast die met Anne Savage aan t draaien was?

 
Forumonderwerp · 15016
Toen Anne Savage draaide, was er een gozer die met dr samen draaide (back 2 back) in de Serious tent. Een (voor mij) onbekende dj.... wie was die gast?
Dat was Eddie Halliwell, die als eerste ook al moest draaien! Dit effe te danken aan C.C.C. Ray, die me een heel verhaal vertelde, dat die gast een geweldige interactie had met het publiek, en ze een half uur zijn bezig geweest te ontfutselen wie hij was! Hebben het uiteindelijk van crew gehoord, dus lijkt me duidleijk dat dit Eddie was!!!
thnx! hij had idd een geweldige interactie met het publiek en het publiek (inclusief ikke) vond t geweldig:)
SuperSjinees: heb jij Ruben en Anja nog gezien? Wij konden ze nergens vinden! :-(
ja, ze waren met opblaasbankje en zwembandjes (om op te zitte) en al:) heb smiddags bij ze rondgehangen en daarna niet meer gezien:( Sms gestuurd maar geen reactie gehad. Toen ik om 2.30 net het licht uitdeed om mijn bed in te gaan, belden ze op hahaha!:) Gingen ze door naar de O:)
laatste aanpassing
Boehoe!

:-(

Dennis en ik baalden, ik had Anja's foonnummer niet in mijn foon gezet en Dennis had de zijne in de auto laten liggen. We konden niet bellen en hebben door alle tranceminded tenten gelopen, maar niet gevonden. En jou dus ook al niet!

zucht....

snel voor een rebound gaan!!!
Judge Jules die ook in de serious tent draaide zette een lekkere set neer. Hele goede band met publiek en niet zn Cheesy plaatjes.
Feesten zat de komende tijd, wackiejacky:)
haha htnx voor de info,, ik wou al een topic starten over wie die ene gozer nou was,, hij zat dr meer achter dan annsavage zelf!! ik heb me optimaal vermaakt in die tent !! met judge jules ,savage en die ene gozer dus en op het eind met lady dj Sonique !!! HOE GEWELDIG ZIJ IS OOoo00H my GAwd !! scratchen,draaien, dansen ,supers zingen ,alles tegelijk wat een interactie met het publiek ook! :D
ik heb er weer een favoriete dj bij haha :9 jammerrrrrrrr dat ze in nederland niet echt gewaardeerd wordt, omdat niemand dr eigenlijk kent? de gene die in de tent aanwezig waren hadden het echt gruwlijk naar hun zin :D
laatste aanpassing
He wat grappig Joe, er was al een topic over die Sonique geopend, maar nu is dus duidelijk dat er iets gewijzigd was in de draaitijden en ze heeft afgesloten. Jammer dat ik dat gemist heb, leek me wel relaxed!
k heb helemaal geen pf gezien! was te laat voor de meetings! al weer! jammer man!

maarre die gast was in iedergeval mijn pa nie....:s
partywoussie, ben ook niet op n meeting geweest hoor, maar pf'ers kom je overal tegen!!!
2 wacky jacky,, zij begon al rond 20.00 uur volgens de timetable maar t geval was, ik kwam eigenlijk voor scott bond, die wou ik eens meemaken maar die had wat ofzo.kwam dus niet opdagen dus Dj Sonique draaide dik 3 uur lang :D wat ik helemaal niet erg vond hehe ~SuperSZz
-ps : 2 supelsjinees, leuk om je nog even gezien te hebben hehe :Bounce:


en ik ga nu even dat topic zoeken over sonique :9*[search mode on]
laatste aanpassing
Scott Bond was er wel! Hij draaide na Judge Jules:)