Partyflock

Herbals

 
Forumonderwerp · 14988
Na alle incidenten op Nature One ben ik de harddrugs een beetje zat!! En ik wilde op ML dus geen harddrugs gebruiken..

Ik had dus een paar herbals (ephedra capsules) gekocht. Bij binnenkomst 2 genomen. Na een half uur voelde ik nog niets. Toen de overige vier maar genomen. 3 uur lang voelde ik nog helemaal niets. Maar op een gegeven moment had ik een half uur met een meisje op de grond zitten praten en ik stond op en wow.. Ik kreeg helemaal kippevel. Heb een paar uur kunnen dansen zo der moe te worden maar rond 8 uur s'avonds begon het uitgewerkt te raken.

Opzich wel een succes en heb nu geen kater. Voel me kiplekker:-)
Way to go! :)
Je hebt ook het gevoel van drugs qua energie en dat liefdegevoel moet je zelf maar beetje aanwakkeren. Alleen moet je je niet aan die *maximaal 1 per 24 uur gebruiken* houden ;)

Wereld spul
op zich wel *goed* spul, de schadelijke werking ff buiten beschouwing gelaten :S

alleen jammer dat ik er altijd na een feest zo misselijk van word en nog vet ga lopen zweten ineens en bijna ga puken %)

maar wel beter dan een paar dgn een xtc-dip :D

(K)
blech, gister op mysteryland een stuk of 9 red alerts weggewerkt wat een rotspul, komt in de verste verte niet in de buurt van xtc en die energie die ik dan wil is er ook niet, stomme zooi. dus of x of nix
ik krijg er vaak maag krampen van als ik niet ga eten tijdens het feest :S
Tja, ik ga er vaak harder op dan op echte pillen. Oke, je mist dat verliefde en vage gevoel. Maar ik ga wel echt speedy hard zeg maar.
*Kippenvel* KREEG ik er ook van! Lekkerrr.. :P
Ik moet bijna altijd kotsen achteraf...zeker als er een busreis bij komt.

Maar ja...je gaat best hard als je er veel vreet. Het lekkerste is het gevoel als je met je vingers over je wang of armen strijkt. Dan tintelt je hele hoofd en arm na.
Ik neem gewoon 1 efedraatje tegen de vermoeidheid. Verliefd gevoel, tintelingen en ander prettigs, dara heb ik geen dope voor nodig, daar is een geweldig feest ruim voldoende voor!

Drugs, en ook herbals, moeten wel een soort slagroom op een toetje blijven. Laat het feest een toetje zijn, dat ej ook niet te vaak moet eten wnat dan word je dik ;-) en slagroom, da's dan weer aleen voor de hele speciale gelegenheden!!!
Jaja kippevel is zeker bekend!Lekkurrr!En inderdaad veel energie...enig nadeel Ephedra: je hebt geen zin meer om te eten (droge strot etc.) maar het helpt wel als je gaat eten!Dus gewoon naar binnen proppen die zooi...en doorstampuh!
Ik moet zeggen dat ik vele malen harder ga op speed ofzo.. maar dit was meer dan voldoende eigenlijk
ik zweer erbij lekker man die tintelingen en op je hoofd trouwens ook:D
Heel erg relaxed die herbals. Begin altijd met 2 of 3, begint na uurtje ongeveer te werken en sta dan zo paar uur achter mekaar door te knallen als een van de meest happy personen op de wereld met tintelingen door me hele lichaam en een iedereen-is-lief-gevoel. En dan om de paar uur eentje nemen. Vind t echt super. Ben alleen 1 keer ongelooflijk ziek geworden, maar dat zal de combinatie met alcohol wel geweest zijn
Nadeel is wel weer grote ogen helaas.. Maar die trekken bij vrij snel weg..
Neem nooit in combinatie met xtc en wiet > ik heb dat een keer gedaan en ik werd nog vager dan een paddotrip. Ik begon rare dingen te zien en alles wat iedereen tegen mij zei ging het ene oor in en het andere weer uit. Als ik in een gesprek was dan wist ik al meteen niet meer waar het over ging. echt te vaag > toen ik thuis op bed lag begon ik zooo hard te klappertanden dat ik bang was dat het hele huis wakker zou worden. Nu is het bij mij > of het een of het ander :D
Combinaties zijn idd niet echt cool. Op Koninginnedag hele dag herbals zitten vreten, bier zitten zuipen en dampers zitten roken. Hele dag/avond/nacht geen last gehad, maar toen ik wakker werd :kots: echt kut gewoon..
Op Fusion Festival had ik alles door mekaar: herbals, xtc, wiet, bier, paddothee. En dat ging tot mijn grote verbazing wel heel erg goed. Ok, ik was totaal van de wereld en niet bereikbaar, maar ging wel kneiterhard op die wause muziek die ze daar draaiden. Was echt een superervaring.
Denk dat je gewoon 'je dag' moet hebben, als je veel gebruikt dan..
"herbals, xtc, wiet, bier, paddothee"

ja en als je niet je dag hebt dan ben je harstikke dood. Dwaas!
Ik gebruik ook wel eens herbals werkt perfect 2 op een avond alleen nadeel is als de 2e begint te werken krijg je braak nijgingen en dat is ff minder :( maar dat is na een half uurtje ook weer over en dan ga je zo lekker de tintelingen hmmmmmmmmmmmmmzzzzzzzzzzzzzz\
whehehe gek....vier tegelijk?? %)

Als ik rond een uur of twaalf op een feest binnekwam dan nam ik er 1. Nog geen uurtje later nog een. En zo slikte ik tot een uur of vier door. Als velen het dan om een uur of zes helemaal hebben gehad sta jij nog lekker vrolijk keihard te stuiteren. Gebruikte je drugs om datgene wat het met je hoofd doet? Dat je van het padje gaat? Ik gebruik ephedra alleen om lekker te stuiteren. Overigens vallen ze de ene keer ook lekkerder dan de andere keer. Trouwens...als je je brakjes gaat voelen op een feest met een paar van die cappies op....ga eten!! Scheelt enorm!!

En inderdaad niets geen kater. Ga je wel vroeg naar bed ;)
laatste aanpassing
Ik gebruikte het gewoon om het vol te houden. maar vrienden die dingen vaak gebruiken zeggen ook dat als je er niets van voelt (wat dus het geval was) je er er een paar naar binnen moest geven. dus dat deed ik met succes.. Maar volgende x pak ik het zeker anders aan
2 dazzle >> Fusion Festival duurde 4 dagen. Dus met alles door mekaar bedoelde ik dat dat allemaal in dat lange weekend ging..

Leek me duidelijk dat ik dat niet allemaal tegelijk ga gebruiken. Was blijkbaar niet duidelijk genoeg, weet je t nu...

Ik ben niet gek hoor
TSja wat zal ik zegge van de natuurlijke shit..?
Gister had ik 4 e-boost op maar kvoelde helemaal nix... dus ja na wat alcohol ook nix...?
Vaage shit ist de ene x KNAL je uit je pan de andere keers sta je van ja oke en nu..!
Weet wel dat er verschillende soorten herbals zijn, maar welke zijn nu t beste en welke ken je beter gewoon niet nemen???
ik heb dat ook weleens genomen die herballs heb er drie of vier genomen en voelde helemaal nix :S
ik heb gister final E genomen, echt goed spul, je krijgt er alleen wel grote ogen van wat bij het merendeel van de herbals niet het geval is.

Maar echt een aanrader, schijnt het dichst bij XTC te zitten (zit een kleine kern van waarheid in) je wordt niet moe blijft maar dansen en wordt er erg happy van.

Top spulletje:D:D
laatste aanpassing
HouSeMusik > Ok ok, dan heb je het inderdaad onduidelijk beschreven of heb ik het onduidelijk gelezen :) Ik dacht dat je heel de dag alles naar binnen had zitten werken zonder te leten op hoeveelheden en combinaties.........maar valt dus mee. exuses ;)
2 missparty >> heb ook wel eens gehad dat ik paar van die herbals ophad waar ik vrijwel nix van merkte. jammer is dat, zonde van je geld (niet dat t zo verschrikkelijk duur is)

2 miss_lollypop >> final E dus...en dat ken je gewoon in alle smartshops kopen? enne, grote ogen zijn de meeste mensen wel gewend :|:p

2 dazzle >> neh, ik ben wel vaker errug onduidelijk..kweet niet hoe t komt. ik zal de schuld voor nu maar ff aan t warme weer geven :S
wat die excuses betreft: zit wel goed hoor, voelde me verder niet aangevallen ofzo :)
Final E werd ik chaggie van en moest ervan kotsen!

Herbals verschillen gewoon heel erg in hun werking van persoon tot persoon en van keer op keer. Dan weer sta je van 1 efedraatje de hele nacht te dansen en dan neem je er 3 en voel je weinig. En dan die onderlinge verschilletjes, bijv. bij Stackers, daar zit weer net een beetje Ma Huang in de ene en een beetje meer van iets anders in een andere, en kan toch een wereld van verschil maken!

En net als bij synthetische drugs geldt: dit is ook niet zonder gevaren, neem niet teveel, eet en drink goed en let op de bijsluiter (dus niet gana gebruiken als je iets aan je hart hebt of weet ik het!)

En daarnaast: verwacht niet hetzelfde gevoel als van bijv. xtc, is een totaal ander middel en werkt op hele andere gebieden in je hersenen. misschien dat een bepaald middel de werking van een ander middel enigszins benaderd, maar hetzelfde zul je nooit voelen!
Minderz! Nu weet ik nog niet welke ik t beste ken nemen. Heb de eerste keer dat ik ephadra's wou hebben daar gewoon om gevraagd, ze vroegen verder niet welke (wist ik veel dat er verschillende soorten waren). Nou, daar ben ik hele nacht5 op doorgegaan. Alleen weet ik niet meer welke dat waren. Je heb geloof ik rode en zwarte?? Ja tuurlijk, vast wel meer, maar naar ik hoor zijn de zwarte (zwart pakkie?) beter. Weet iemand of dit zo is, of is het zoals WJ zegt elke keer verschillend??
nounou.. ik heb die dingen veeel genomen afgelopen tijd en heb er meerdere keren (waaronder vorige week) wel degelijk een kater van gehad ja!

ik kan er steeds beter tegen maar toch ga ik af en toe nog over mn nek van die dingen
en ze zijn ook echt niet zo onschuldig als ze lijken dus let op waar je mee bezig bent.
kijk ik heb drie verschillende herbals geprobeerd en je krijgt er gewoon een beetje extra energie van maar je krijgt niet dat lekkere gevoel van binnen, maarja herbals zijn wel een stuk beter voor de hersentjes......
Ik vind zelf nog steeds ephedra's supercaps de beste.
Ben er in 1.5 jaar maar 1 keer ziek van geworden en toen had ik er 18 geslikt omdat het helemaal niet leek te werken:s
De combo met xtc vond ikzelf wel aardig geslaagd gewoon 6 ephedra's aan het begin van het feest en dan 2 a 3 uur later 2 pillen:p
:bounce: je de hele avond door.
2 anoukske >> Je bedoelde dat JIJ er niet dat lekkere gevoel van krijgt. Ik heb dat namelijk wel, dat tintelen en die happyness :)

Ephedra supercaps dus.. Zal t proberen te onthouden
Ik had laatst 3 ephedra caps ofzo, daarna nog een blauw hartje en er gewoon bij geblowed en alles ging gewoon goed hoor :)
ik vind ephedra's wel relax. op 5 van die dingen kan ik de hele n8 door knallen. alleen paar nadelen:
je pik krimt er ZO ERG van. heel irritant
en als ik daarna in bed lig gaat m'n hart op en neer als een gek. heb er weleens 3 uur van wakkergelegen. en al helemaal als ik er ook nog bij heb gezopen.
verder wel relax. vooral dat kippevel whehe
ThijsjUUUh >> je pik krimt er ZO ERG van. heel irritant
Wel eens speed gehad dan :P Dat werkt bij mij toch erger :D