Partyflock

gebruik je verstand!!!! :@

 
Forumonderwerp · 14986

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

gisteren zijn er 2 mensen van partyflock opgepakt doordat er in een van de tassen een grote hoeveelheid drugs is gevonden (noem geen namen want de meeste weten zo wel wie het zijn, mensen die het niet weten hoeven het niet te weten!), ze zijn beide opgepakt en zitten nog op het buro voor verhoor. niets is duidelijk van hoe het nu verder zal gaan...
veel dingen zullen nu strenger in de gaten worden gehouden en dus is het verstandig je ogen eens te openen want het gaat fout op deze manier...
de politie houdt alles streng in de gaten, zowel mobieltjes als internet... denk dus na met wat je doet!!!

graag wil ik iedereen vragen om de namen van deze 2 personen NIET te noemen als die persoon reageert hieronder... dit uit voorzorgsmaatregel enzo.... dit kan echt niet langer mensen...
laatste aanpassing
hier kunnen nog best veel mensen op zeggen, dat ze nog nooit iets hebben gebruikt (waaronder ik) maar daar is deze topic niet voor (waar wel voor eigenlijk?? ;-) )

Drugs en feesten - helaas is het normaal geworden.
Zeik zeik zeik...
"Dealen", "Eigen schuld".. ik zie weer zat voorbij komen. En iedereen is het verstandigst hier, of het bekende heilige boontje.
Toevallig heb ik 1 van de personen in kwestie gesproken, en er werd me verteld dat die "grotere hoeveelheid" nog steeds voor EIGEN GEBRUIK was. En niet om jezelf in 1 dag helemaal de tering in te slikken, maar een beetje vooruit gepland meegenomen, want er zouden meerdere feesten op meerdere dagen bezocht gaan worden.
Ok, ikzelf had 't anders gedaan, de rest van wat ik niet "nodig zou gaan hebben" op een feessie in zo'n 24-uurs kluisje op 't dichtstbijzijnde (wat een klotewoord) station stoppen, en dan maar een pitsstop (nog zo'n klotewoord) maken tussendoor, maar goed, ieder zijn maniertjes.

Overigens heb ik 't meestal wel gehad na 1 zo'n feest, ben niet zo'n rouwdouwer, dus taferelen zoals hierboven beschreven of problemen die andere PF'ers hebben gehad zullen mij ook niet snel overkomen...
risico van het vak is dat dan. ze gingen me zelfs fouilleren op weed. nou dat vond ik weer te ver gaan maarja is er bij mensen weed afgepakt vraag ik me af?
bij mij konden ze t niet vinden, de blinden, gelukkig. ik ben eens met 40 pillen gepakt zat ik gewoon 3 dagen vast.............
laatste aanpassing
Ain't no party like an alcoholic party !
2 Martyn: volgens mij, correct me if I'm wrong cause I'm not sure, mag de politie zoiets niet doen, das uitlokking en dat mag niet.

Maar goed als je dealt weet je dat je gepakt kan worden en dat is dus gebeurd.........
Even tussendoor:

Dat je op PartyFlock beter niet over je "handeltje" kan praten, daar ben im het volledig mee eens. Dit is namelijk een publiek forum, dat voor ieder toegankelijk is.

Dat de politie ook je mobiel in de gaten houdt... Mwah, die kans lijkt me een stuk kleiner. Afluisteren van een telefoon kan de politie niet zomaar! Daar moet toestemming voor gevraagd worden, en die krijg je niet zomaar, en al zeker niet voor 400 man tegelijkertijd...

En verder: het is lullig voor ze, durf te wedden dat ze zich nu wel voor de kop kunnen slaan... Aan de andere kant: ze wisten wat de gevolgen konden zijn.
Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten...
Vind het een beetje jammer, al die mensen die roepen: eigen schuld, geen medelijden!

What the fuck hebben deze twee personen daar nou aan??
Maar volgende keer wel een pilletje komen bietsen! heel jammer!

heidi, als je ze spreekt, wens ze dan maar sterkte van mij!
:D nee hoor, ik kan het ook nuchter naar m'n zin hebben!
Bashil, denk dat jij je vergist. Er waren ook meerdere mensen aangehouden met ene hoeveelheid die wel voor eigen gebruik was en die waren 's avonds alweer vrij. Er zijn echter ook 2 mensne opgepakt bij wie de hoeveelheid veel te groot was voor eigen gebruik en voor zover ik begrepen heb zaten die gsietern nog vast.

Dat ik zo reageer Uk, neemt niet weg dat ik aan hen denk, en het onwijs klote voor ze vindt. Ik ben zelf ook geen heilig boontje en begrijp ook wel dat als ik een pilletje slik dat dat dan gekocht wordt van iemand die het weer van iemand anders kocht. Ik neem echter zelf niet het risico zo hard genaaid te worden en daarom betaal ik braaf 6 euro voor een pilletje. Degenen die mij dat verkopen maken daar winst op en het is hun keuze risico's te lopen om op deze manier geld te verdienen. Gebruiken is in Nederland niet illegaal door het gedoogbeleid.

En ik begrijp wat je bedoelt, dat een hoop mensen ook gewoon gaan feesten met hun eigen vrienden, daar is al menig topic aan gewijd. Blijft toch een feit dat dit een community is, veel mensen erg close met elkaar zijn, er worden meetings georganiseerd, mensen gaan buiten de site ook met elkaar om. En het is ook ene feit dat je daar als lid vaker op wordt aangesproken. Dat zul je zelf ook wel eens ervaren hebben, denk maar aan de discussies tussen S2D en PF (waar ik me overigens niet in meng, maar goed). Daar heerst toch ook het idee dat dit een site is vol junkies en achterlijke gladiolen die alleen maar met drugs bezig zijn. Ik zeg niet DAT DAT ZO IS, ik weet wel beter, maar door zulke incidenten krijg je als site wel die naam, en dat lijkt me niet echt de bedoeling van Tommie! Snappie? (k)!
tjah het leven is geen pannekoek
Je moet niet de nadelen van drugsgebruik van mensen van partyflock zien heb ook veel voordelen.

Mensen praten teminsten met over de problemen die het zich meedraagt je word ook geholpen.
Ik denk dat wij het veel beter voor elkaar hbb dan
Roekeloze drugsgebruikers buiten Pf

Maar zet geen dingen neer die schadelijk voor jezelf,anderen of Partyflock
2---> hakkie jij bent de grootse pannekoek..

En 1 is er al vrij... en er zit nog iemand vast...
veder zeg ik nix...
laatste aanpassing
2 bob ze zitten nog beide, weenie hoe je er aan komt? Maar zitte nog!!
Sorry kbedoel er zitte er nog 2 vast en 1 is er vrij...
Dat hoorde ik van iemand die persoon X goed kent...
Veder zeg ik nix want kzou me mond houde.... sorry dat ik wat zij kzeg nix meer hoor ;)(K) voor haar
Tjah een lesje Nederlands zou geen kwaad kunnen.

grooste pannekoek :D:D:D
Als me oma wielen had was ze een autobus!
vind het allemaal echt kut voor die 2 hoop dat het snel voorbij is allemaal!!!

2 bob-patges hardstyle> maaruh er zaten er toch maar 2 vast of niet dat is wat ik gehoord heb :S
laatste aanpassing
2--> M-Girl..JA er zitte er NU 2 vast...
En er was nog een 3e persoon bij maar die is op vrij voeten.. zo zegge ze dat met een mooi woord:D
laatste aanpassing
2 bob hoe weet je dat nou, het moet eerst nog voorkomen! Praat er niet over als je niet weet wat er gaat gebeuren!!
2--> chris.... ik bedoel daar mee dat de 3e persoon al weg is gestuurd om een bepaalde rede.. vul die rede maar zelf in...
Maar de derde persoon had verder niks te maken met deze twee. En ik denk dat de meeste wel weten wie er 's middags opgepakt was en 's avonds weer op Qbase stond! :S
2 bob....Ja ik weet ut verhaal wel ja!! Maar je zegt net ook dat ze nog wel tijdje zitte en daar doel ik op, hoe weet je dat ut moet nog voorkomen!
Ach ja, wat doet het ertoe, is allemala gebeurd, we merken vanzelf wel hoe dit afloopt en ik wacht wel een berichtje af van iemand die echt wete hoe het zit, voor er weer geroddeld wordt door mensen die ook maar dingen horen!
laatste aanpassing
ja, er waren er 23! :)
hehehehehe


beter!topactie
Zien jullie nou niet in dat dit geen topic is om op te discussieren? Het is een waarschuwing zodat je er rekening mee houd met wat je doet. jullie worden hier allemaal in de gate gehouden!!
en of het hun eigen schuld was of niet, dat doet er helemaal niet toe. iedereeen heeft er toch wel zijn eigen mening over en hun eigen verhaal.
ik weet om wie het gaat en ik vind dat iedereen hier z'n mond moet houden met al die veroordelingen. dat doet de politie wel. en ik hoop dat ze hun werk goed doen, zodat degene die echt schuldig is ook goed gepakt word!!!!

>> EINDE TOPIC <<
2 bob-patges hardstyle> op die manier ik snap hem al maar die heeft echt heeeeel erg veel geluk gehad:) verder diegene er weinig mee te maken gehad ok die was erbij maar verder helemaal nix!!
Nou, ik verwijder ze gelijk als vriendje, anders word ik nog verdacht! :) :S
laatste aanpassing
Tering (sorry voor het scheldwoord) wat haat ik al die vooroordelen!!!

Er weten er hier maar een paar, wat er nou precies aan de hand is. Dat die hun oordeel geven ok. Zij weten waar ze over praten. De rest dus duidelijk niet!!! Heb al veel verhalen te horen gekregen, die nogal zwaar uiteen lopen. Stukken van die verhalen klopppen niet ed.
Leuk he al die roddels?! Hoop dat diegene die nu het hardst lopen te zeiken zelf ooit een keer ergens voor gepakt worden. Kijken of ze dit dan ook zo op prijs stellen.

En wat aardbeitje al zegt: Het gaat hier niet om degene die gepakt zijn, maar het is gewoon een duidelijke waarschuwing; kijk uit met wat je schrijft hier op pf, met name over drugs.

Is dat nou zo moeilijk om te begrijpen???!!!
Kijk uit met wat je IRL doet, met name drugs ...

:vaag:
Tja...dit is/was cker kut..
Erg lullig voor ze...vooral omdat het pas na ML gebeurde, op het feest ging alles nog zo goed..
Hoop dat alles goed afloopt..of naja zo goed mogelijk...

sterkte idd aan hun
(K)
Vind het alleen maar een veilige gedachte dat de plisie me in de gaten houdt, als dat al het geval is maargoed. Heb nix te verbergen hehehe

Kunnen ze dan misschien ook ff bij de buren gaan kijken, is de hele dag al een tering herrie. BVD.
Sluit me aan bij Loezzy. Deze topic gaat er helemaal niet om wie er allemaal weten wat er is gebeurt.Er zijn een aantal mensen die het weten en een aantal die voornamelijk roddels hbb gehoort .Maar deze topic gaat een beetje de verkeerde kant uit.Lees gewoon nog een x wat Heidi zei en dan is het gewoon duidelijk.
Noah
Artiest Cj Noah
Kunnen ze dan misschien ook ff bij de buren gaan kijken, is de hele dag al een tering herrie. BVD.
We komen eraan,over en uit...
Ik hoop alleen maar dat het goed komt met die 2
Ene ken ik goed ander niet, Geloof me met die ene (klinkt zo vaag) komt het altijd goed :)
(k) voor die 2!
laatste aanpassing
Mensen je ken betur iemand vermoorden in Nederland dan met 100.000 pillen ofsow gepakt worden!! Dan wordt je gewoon 12 jaar opgeborgen!!
Mjah, ik heb altijd al geroepen dat het rechtssysteem in NL niet klopte...
deze topic is om te laten zien aan jullie dat het fout kan gaan en de roddels die ik hier lees nou echt waar: geloof ze niet! ik hoor dingen van 200 pillen en 4 mensen... nounou! knap hoor! DIE WAREN ER NIET!
wie er vast zitten, vrij zijn of wat dan ook zie je wel op een feest ofzo... wij zeggen niets meer zolang als deze zaak geen einde in zicht heeft!!!!

Mensen bedenk je ook heel goed... de persoon die naast je zit kan een zwaar delict plegen ZONDER dat je het weet maar omdat jij er naast zit ben je SCHULDIG tot je onschuld is bewezen!!!! weet je hoe KUT dat is voor ouders/ verdachte en alle andere!!!!!!!!!!!!

maar genoeg... dit gaat niet over wat er gaande is maar over wat er moet gebeuren... t is een waarschuwing en geen oproep dat het MOET! je moet zelf weten wat je doet maar als je verhalen wil verzinnen: schrijf een boek!
Heidi> was het niet ONSCHULDIG tot je schuld bewezen is?

Maar anywayz, ik weet ook wel een beetje hoe het zat, maar alsnog, ik snap ook niet waarom mensen telkens over dit soort dingen roddelen :S
Ennuh, op Q-Base Hardstyle werd er ook flink over geluld. Ik hoorde ook dingen over 200 pillen enzo, maar das bull...
Geloof me, der wordt veel geroddeld op PF...
als t onschuldig was dan hoefde je niet te zitten he schatje... schuldig tot anders bewezen is!
brr ik had het oowk al opgevangen :S ..

veel sterkte
en wil je ze de groetjes en knuffels doen als je ze spreekt?

p.s. is roddelen niet iets waaronder pf bekend is??
euhhh, ik heb net tentamen belastingrecht gehad, maar studeer verder geen rechten...

maar Daan heeft helemaal gelijk, onschuldig totdat anders bewezen is ;)

ik vind het verder ook wel erg ver gaan, iedereen weet doorgaans wel welke risico's je loopt door drugs op zak te hebben of te gebruiken...
laatste aanpassing
het is ook een waarschuwing naar de mensen die het niet doen!!! je bent erbij voor je het weet terwijl je er niets mee te maken hebt omdat je DENKT dat diegene te vertrouwen is....

en electra... ze hebben mij verteld schuldig tot anders bewezen is.... en de politie zal vast en zeker de waarheid spreken!
deze topic ga ik sluiten... t is de bedoeling dat iemand die nog kans maakt hiervan leert en niet de bedoeling om verhalen te verzinnen ofzo...

(K) heidimeisje...